Review la Site-ul de Dating Zoosk

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Zoosk Logo
 • 💘 Popular dating app
 • 💘 High match rate
 • 💘 Equal gender distribution
Autor

Zoosk este unul cele mai populare site-uri de întâlniri care există astăzi. Are peste 40 de milioane de membri, care trimit în medie 3 milioane de mesaje pe zi. Site-ul nu poate fi popular în această măsură fără motiv. Abordarea de întâlniri a site-ului este principala atracție, care funcționează pentru multe persoane. Un alt lucru este că există loc pentru cei care doresc relații serioase, la fel cum există și pentru cei care caută flirtul care s-ar putea transforma într-o relație. Cu toate acestea, unii încă se întreabă dacă acesta este site-ul potrivit pentru a se înscrie.

Zoosk a fost fondat în decembrie 2007 în California, SUA, de către doi imigranți iranieni Shayan Zadeh și Alex Mehr. Compania a cunoscut o creștere rapidă și avea deja 650.000 de membri plătitori și 25 de milioane de membri în total până în 2014.

Cu toate acestea, din cauza expansiunii rapide, compania a avut dificultăți financiare și a fost în cele din urmă achiziționată de Spark Networks în 2019. Cu toate acestea, acest lucru a dus la crearea unui Zoosk și mai mare, cu o bază internațională substanțială de membri.

În prezent, compania este deținută de Zoosk Inc. cu sediul în San Fransisco, California. Compania a prins viață datorită achiziționării Zoosk de către Spark Networks. Compania a ales numele Zoosk pentru compania emergentă din cauza popularității sale în lumea întâlnirilor online.

Cele mai bune site-uri de dating

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Contact garantia
 • 💘 Chiar și distribuția de gen
2
CautaMilf Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popular în România
 • 💘 Valabil
3
Singles50 Logo
 • 💘 40+
 • 💘 Site de întâlniri popular
 • 💘 Întâlniri cu seniori
Zoosk Screenshot

Caracteristici unice

 • Un număr uriaș de membri din care poți alege atunci când cauți o întâlnire.
 • Un algoritm al tehnologiei Smart pick îți permite să îți eficientizezi căutarea unui partener.
 • Funcția de carusel le permite utilizatorilor să dea clic pe cineva care le place. De asemenea, te informează dacă aceștia au făcut clic și pe profilul tău.
 • Există o funcție de verificare a Facebook pentru a controla conturile false. Poți folosi contul tău de Facebook pentru a arăta că ești legitim.
 • Există cadouri în emoticoane și imagini pe care le poți trimite cuiva pentru a sublinia interesul tău față de el.
 • Stimulii de monede te pot ajuta să îți împingi profilul în vârful grămezii pentru vizibilitate. Poți plăti pentru a cumpăra monedele.

Cont gratuit și funcții plătite

Contul de bază Zoosk este gratuit. Cu toate acestea, este o perioadă de probă gratuită care durează 30 de zile. În acest timp, îți poți configura profilul, poți adăuga fotografii, poți căuta profiluri ale unor potențiali parteneri din zona ta și poți trimite like-uri. După aceea, plătești pentru abonament pentru a continua să te bucuri de funcțiile disponibile. Există abonamente lunare, abonamente pe trei luni și abonamente anuale. Acestea sunt tarife accesibile în comparație cu alte site-uri, ceea ce reprezintă un alt avantaj al utilizării Zoosk.

Pentru ce este potrivit site-ul

Cei care caută o relație ocazională o pot găsi și acolo. Cu toate acestea, site-ul este cel mai potrivit pentru a găsi relații ocazionale, în speranța de a se transforma în relații mai permanente. Dacă ești strict în căutarea unei relații serioase, atunci trebuie să fii pregătit să respingi destul de mulți pretendenți înainte de a ajunge acolo.

Utilizare

Zoosk este ușor de utilizat. Are un design grozav care face ca navigarea să fie un proces destul de simplu. Potrivirile potențiale îți sunt prezentate rând pe rând. Acest lucru diferă de site-urile care oferă o listă lungă sau o grilă pe întreaga pagină. Aplicația se folosește atât pe desktop, cât și pe telefon, astfel încât o poți accesa oriunde. În plus, funcția de carusel îți permite să îți identifici rapid potențialele potriviri.

Test de personalitate

Zoosk nu are un test de personalitate. Alegerile de pe site sunt făcute pe baza intereselor persoanei mai degrabă, decât pe baza personalității acesteia. Atunci când îți enumeri interesele și o altă persoană face același lucru, se fac potriviri pe baza acestora. Acest lucru se poate dovedi foarte util pentru a-ți găsi persoana care are un interes compatibil cu al tău. Cu toate acestea, chiar și cu tehnologia Smart pick, potrivirile nu sunt întotdeauna perfecte.

Costuri și reduceri

Zoosk nu este un site care să ofere reduceri. În afară de reducerea de 10% la prima înscriere și de câștigarea câtorva monede din când în când, nu este nimic altceva la care să te aștepți. Dimpotrivă, site-ul este foarte accesibil, ceea ce face ca reducerile să fie inutile.

Zoosk Reviews

Neplăceri comune despre Zoosk

În ciuda eforturilor de a elimina conturile false, au existat plângeri cu privire la întâlnirile cu mai multe profiluri false. De asemenea, au existat plângeri cu privire la serviciile de asistență pentru clienți încete, probabil din cauza numărului mare de membri.