15 Lucruri Pe Care Trebuie Să le Știi Despre un Speed Dating în 2024

Scris de EMMA STOCKTON

Nu se poate nega faptul că nu este ușor să fii deschis iubirii. Cu toate acestea, speed dating oferă nenumărate oportunități și noi experiențe noi pe care sigur nu vrei să le ratezi. Speed dating este un fenomen relativ nou, care schimbă modul în care găsim dragostea.

Un rabin a ajutat la crearea conceptului pentru a încuraja bărbații și femeile evrei să se căsătorească. Rabinul Yaacov Deyo chiar a găzduit un eveniment de speed dating în Los Angeles în 1998, iar conceptul a prins contur în America de Nord și s-a răspândit în Europa. Există chiar și filme și emisiuni populare despre speed dating. Ideea din spatele speed dating-ului este destul de simplă. Ai ocazia să te conectezi cu bărbați sau femei din categoria ta de vârstă pentru a avea șansa de a găsi persoana potrivită.

Ce e de pierdut?

Având în vedere că există o mulțime de aplicații și site-uri de întâlniri care vă pot ajuta, următoarele sfaturi vă vor fi de folos în a avea cea mai bună experiență. Iată câteva dintre sugestiile noastre care îți garantează că vei petrece timpul într-un mod distractiv .

Folosește aplicația

Folosește aplicația

Dacă ți-ai creat un cont, trebuie să folosești aplicația sau site-ul pentru a găsi pe cineva.


Învață cât mai mult posibil

Începe o conversație și află cât mai multe despre fiecare persoană.


Concentrează-te pe fiecare persoană în parte

Concentrează-te pe fiecare persoană în parte

Încercearcă să te concentrezi asupra unei singure persoane și uită de impresia pe care o faci pentru a te putea simți confortabil.


Fii cu adevărat interesat

Fii cu adevărat interesat de persoana cu care vorbești și o sa vezi ca și ea va fi la fel de interesată de tine.


Menține o atmosferă lejeră

Menține o atmosferă lejeră

Păstrează lucrurile lejere și nu lua nimic personal deoarece scopul principal este sa vă distrați împreună.


Fii deschis

Se poate întâmpla orice așa că e bine să fii deschis. Unii oameni, fiind foarte curioși, vin cu un set de întrebări pregătite, în timp ce altora le place să păstreze lucrurile cât mai natural. Cu toate acestea, secretul succesului la speed dating este să te limitezi la subiecte cu o temă ușoară.


Fii tu însuți

Fii tu însuți

Fii întotdeauna tu însuți pe parcursul experienței de speed dating. Nu trebuie să impresionați pe nimeni cu umorul altcuiva. Să fii tu însuți este mai mult decât suficient.


Nu judeca

Asigura-te că faci observații pozitive, având în vedere că nu este nevoie să fii critic. Evită să faci comentarii inutile. Atunci când apreciezi pe cineva, îți va fi mai ușor să găsești pe cineva.


Îndrăznește pur și simplu

Îndrăznește pur și simplu

Când cineva te place, va face o mișcare. Dar asta nu înseamnă că tu nu ar trebui sa o faci. Dacă îți place cineva, ar trebui să faci asta pur și simplu fără prea multe ezitări.


Nu te grăbi

Evită să iei o decizie pripită ca să nu ajungi să regreți mai târziu. Nu te grăbi să îți faci o idee clară despre cealaltă persoană. Trebuie să acorzi fiecăruia timp de gândire și de relaxare. Prin urmare, nu ar trebui să te grăbești, chiar dacă ai putea crede cu ușurință că despre asta este vorba la un speed dating.


Să nu bei prea mult

Să nu bei prea mult

Pentru a rămâne lucid, va trebui să te ferești de alcool sau să bei cât mai puțin pentru a ști cu claritate cum te simți fără a fii sub influența acestuia.În plus, nu prea poți face multe pentru a face o primă impresie bună.


Calitate mai degrabă decât cantitate

Nu efectua niciun calcul sau plan deoarece nu așa funcționează speed dating. Trebuie să înțelegi că este vorba de calitate mai degrabă decât de cantitate. O singură întâlnire bună înseamnă mult mai mult decât 10 întâlniri oribile.


Evită să te gândești prea mult

Evită să te gândești prea mult

Pentru a evita să te gândești prea mult unde să mergi la o întâlnire, ar trebui să te limitezi la o cafenea. Savurează o cafea cu cealaltă persoană și află dacă este potrivită pentru tine.


Nu renunța

Dacă persoana pe care o placi nu te place înapoi, nu trebuie să renunți, deoarece este posibil să fie o binecuvântare pe care tu nu o poți observa cu ușurință în momentul respectiv . În plus, meriți pe cineva care să te aprecieze cu adevărat pentru ceea ce ești.


Menține contactul

Menține contactul

Nu uita să menții contactul cu persoanele cu care te-ai potrivit pentru a vedea ce vă rezervă viitorul.


Cam asta e tot. Încearcă speed dating fără să îți pese de ceea ce cred ceilalți.