Academic Singles

Scris de EMMA STOCKTON

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
Academic Singles Logo
  • 30+
  • Cea mai bună funcție de potrivire
  • Ieftin

Faceți cunoștință cu persoane singure foarte educate pe Academic Singles

Site-ul exclusivist de întâlniri Academic Singles a fost fondat în 2017 și se adresează persoanelor singure cu studii superioare care caută un partener de același nivel de educație. Site-ul este deținut de Commercial Register Luxembourg și are astăzi peste 110.000 de membri care caută dragostea. Site-ul este popular și în alte țări, în SUA există peste un milion de membri înregistrați care caută dragostea.

La Academic Singles, ca persoană singură cu studii superioare, poți găsi alte persoane singure cu care să stabilești contacte. Site-ul este potrivit pentru tine, care ești un single autentic cu studii superioare și care cauți un partener cu aceeași mentalitate. Există o mulțime de funcții frumoase de utilizat, cum ar fi apelurile video. De asemenea, puteți face un test de personalitate care vă găsește orice pereche.

Ușor de utilizat

Dacă ești în căutarea unei persoane bine educate sau academice, Academic Singles ți se va potrivi perfect. Aici vei avea parte de un site care este nișat exact pentru ceea ce îți dorești. De asemenea, vei avea posibilitatea de a discuta pe chat și de a face apeluri regulate și apeluri video cu cei cu care te-ai întâlnit.

Metodele Academic Singles se bazează pe chestionare concepute științific, care vă potrivesc cu persoane singure compatibile. Pe site, puteți citi, de asemenea, diverse povești de succes ale persoanelor care au folosit site-ul și au găsit dragostea.

Serviciul clienți de la Academic Singles funcționează excelent. Toate contactele se fac prin e-mail și este ușor să primești răspunsuri la întrebări și preocupări. Academic Singles are grijă ca membrii să se simtă în siguranță și este un site foarte sigur de utilizat. Tu decizi ce informații vrei să împărtășești și nimeni nu are acces la informațiile tale private. Dacă folosiți funcția de apel video, sunteți, de asemenea, protejat cu criptarea SSL pe 128 de biți. Acest lucru înseamnă că datele de conectare și datele personale nu sunt vizibile pentru terți – ești, prin urmare, complet sigur și complet anonim.

Site-ul Academic Singles este clasic și elegant, este ușor de utilizat, iar site-ul este disponibil atât ca site, cât și ca aplicație. Așa că poți lua Academic Singles cu tine peste tot! Designul merge mână în mână cu nișa și este clar că este vorba despre întâlniri serioase.

AcademicSingles România

Test de personalitate

Este gratuit pentru a crea un cont pe Academic Singles, ceea ce îl face un excelent site de dating gratuit. După ce deveniți membru, puteți face imediat un test de personalitate. Testul vă evaluează atitudinea, opiniile și așteptările dvs. cu privire la o relație. Apoi, primești sugestii de parteneri serioși care se potrivesc cu tipul tău particular de personalitate. După ce ați trecut testele, puteți căuta și găsi persoane singure care vi se potrivesc.

Ce costuri sunt pe Academic Singles

La fel ca majoritatea celorlalte site-uri de întâlniri, Academic Singles oferă o versiune premium. Cu premium, poți, printre altele, să trimiți mesaje nelimitate, să vezi cine ți-a vizitat profilul și să citești mesajele de la alte persoane singure.

În calitate de membru premium, vei obține, desigur, mai mult de pe site decât cu versiunea gratuită. Cu funcțiile suplimentare, va fi, de asemenea, mai ușor să ajungi la mai multe persoane singure. De asemenea, vei avea acces la chat-uri video, apeluri și mesaje nelimitate, ceea ce face mai ușor să rămâi în contact. Dacă te înscrii pentru un abonament mai lung, vei scăpa cu un cost lunar mai ieftin.

AcademicSingles Review

Cele mai comune nemulțumiri despre Academic Singles

Un factor negativ cu Academic Singles este că poate fi dificil să găsești pe cineva care locuiește în zona în care locuiești tu. Există o mulțime de membri ai mediului academic în România, dar nu este sigur că aceștia locuiesc aproape de tine. Poate fi dificil dacă găsești un partener perfect care apoi se dovedește că locuiește în cealaltă parte a țării, mai ales dacă nimeni nu ar lua în considerare să se mute.

Cel mai mare avantaj al Academic Singles este faptul că sunt orientate către un public țintă mai mic. Este ușor să găsești persoane care gândesc la fel ca tine. Academic Singles reușește să iasă în evidență în această industrie datorită conceptului său de business. Există site-uri similare, cum ar fi Elite Singles, care se adresează persoanelor singure de succes, dar Academic Singles este un pic mai precis când vine vorba de nișă.