Unde Să întâlnești Femei

Scris de EMMA STOCKTON

Nu este ușor să cunoști oameni noi

Să fim sinceri. Este greu să cunoști oameni noi. Dacă ești o persoană care caută să întâlnească femeia visurilor sale, trebuie să înțelegi ceva. În majoritatea cazurilor, este improbabil ca prima femeie pe care o întâlnești să fie cea potrivită pentru tine. Totuși, asta nu înseamnă că nu este posibil, dar este puțin probabil. Așadar, trebuie să întâlnești câteva femei înainte de a o găsi pe cea care să corespundă așteptărilor tale. Dar unde să o întâlnești? Am câteva sugestii pentru tine.

Aplicațiile de dating

Atunci când cunoști persoane noi prin intermediul aplicațiilor aplicațiilor de dating, începe cu o situație clară. Persoana nu te cunoaște. Așadar, prezintă-te ca fiind cea mai bună variantă a ta.

Dă-ți puțin timp și depune un efort pentru a-ți face profilul atractiv. Cheamă-ți fotograful sau un prieten să facă câteva fotografii fantastice cu tine. Apoi, poți distribui câteva dintre aceste fotografii pe profilul tău.

De asemenea, le poți împărtăși cu femeile care te atrag. Cu toate acestea, asigură-te că femeia se simte confortabil cu faptul că îți împărtășești fotografiile. În plus, găsește întotdeauna o modalitate excelentă de a spune lucruri interesante despre tine și asta este tot.

Sunt șanse să primești câteva potriviri dacă depui eforturi atât de mari. Mulți oameni au ajuns să aibă relații pe termen lung după ce s-au întâlnit prin intermediul aplicațiilor de dating. Cine știe? Poate că acesta ai putea fi tu.

Aplicațiile de dating

Grupuri de hobby-uri

Ei bine, barurile și cluburile sunt un loc minunat pentru a întâlni femei, desigur, dar nu garantează că femeile pe care le întâlnești acolo vor fi genul tău. Dar dacă ai un hobby, ai mare noroc. Dacă locuiești oriunde într-un oraș moderat populat, sunt șanse mari să existe un grup pe Facebook sau un grup de întâlniri pentru hobby-ul tău.

Dacă ești alergătoare, găsește un club de alergare local și interacționează cu femeile de acolo. Cel mai mare avantaj al grupurilor de hobby este că ai deja ceva în comun cu persoana respectivă, astfel încât procesul de legare este mult mai organic.

Îți place ciclismul? Drumețiile? Gătitul? Voluntariatul? Îți place să faci muzică? Toate acestea pot fi activități sociale foarte bune pentru a cunoaște femei.

De asemenea, nu trebuie sa te străduiești din greu să menții o conversație sau să te îngrijorezi că vei părea prea puternic, deoarece activitatea are grijă de aceste lucruri. Activitatea în sine mediază conversația, facilitând astfel formarea de legături.

Grupuri de hobby-uri

Prieteni comuni

Dacă ai deja un cerc social decent, nu există o modalitate mai bună de a cunoaște femei decât prin intermediul prietenilor comuni. Un prieten comun le oferă femeilor siguranța că te cunosc prin intermediul unei persoane în care au încredere, ceea ce face ca interacțiunea să fie mult mai ușoară.

Poți găsi femei la o petrecere sau la un eveniment social și poți cere unui prieten să ți le prezinte. Dacă nu ai un prieten care să le cunoască, este în regulă. Abordează-le și încearcă să găsești pe cine ai ca prieteni în comun. Bineînțeles, există o mulțime de subiecte de conversație în astfel de scenarii.

Prieteni comuni

Cafenele și librării

Ai fi surprins cât de mult facilitează cafenelele și librăriile întâlnirea cu străinii. Mai ales dacă ești un client obișnuit al unei cafenele locale și îi vezi pe ceilalți clienți obișnuiți aproape zilnic, este inevitabil să nu schimbi un zâmbet sau un salut la început. Încearcă să te folosești de acest lucru și să începi o conversație.

Există o legătură ciudată pe care o împărtășim cu oamenii pe care îi întâlnim în mod regulat. Așa că încearcă să porți o conversație despre ziua ta sau întreabă-i cum le merge lor. Mulți oameni apreciază acest lucru și, cine știe, s-ar putea chiar să întâlnești persoana pe care o căutai.

Acestea sunt doar câteva locuri unde poți întâlni femei, însă sunt unele dintre cele mai eficiente. Cu toate acestea, sugestia este de a încerca lucruri diferite, de a lua diferite rute și de a afla ce funcționează pentru tine.

Cafenele și librării