eHarmony

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
eharmony Logo
 • Multe caracteristici gratuite
 • Bun test de personalitate
 • Gay-prietenos

Prezentare generală

 • Lansat în anul 2000
 • Deținută de Nucom e-commerce (o societate mixtă a unei companii germane de mass media)
 • Fondată de Neil Clark Warren și Greg Forgatch.
 • Caracteristicile contului gratuit includ teste gratuite, teste de personalitate și potriviri de profil..
 • Site-ul este cel mai potrivit pentru utilizatorii serioși și hotărâți.

Caracteristici unice ale eharmony

 • Cerința unui test de personalitate.
 • Utilizarea unui algoritm pentru a potrivi persoane cu trăsături și valori similare.
 • Verificarea datelor comportamentale ale utilizatorilor pentru compatibilitatea de potrivire.
 • Oferă potriviri între persoane de același sex.
 • Întâlnire video.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
eHarmony România

Un site de dating modern

Harmony este un site de întâlniri modern, pe care îți poți crea un cont în patru pași simpli:

 1. Începe cu un test de compatibilitate pentru a te ajuta să obții o conexiune de calitate pe baza trăsăturilor esențiale ale personalității tale.
 2. Apoi îți permite să răspunzi la câteva întrebări de bază despre tine, pentru a te ajuta să restrângi numărul de potriviri.
 3. Poți să treci în revistă profilurile tuturor acestor persoane și să alegi perechea perfectă pentru tine.
 4. După ce ai făcut toate acestea și ești mulțumit de modul în care funcționează site-ul, poți alege o ofertă de abonament.

Are o bază extinsă de membri împărțită în mod egal între sexe, ceea ce îți permite să îți găsești cu ușurință perechea perfectă. Are o rată ridicată de căsătorii și relații pe termen lung, iar sistemul de testare a compatibilității personalității este la înălțime, asigurându-se că nu există profiluri false.

În plus, această platformă are o aplicație mobilă prietenoasă, care oferă o experiență de utilizare excelentă, cu o actualizare simplă a profilului tău, vizualizarea potrivirilor tale și comunicarea cu ceilalți. De asemenea, are un număr semnificativ minim de reclame și pop-up-uri.

Procesul de înregistrare

După ce te înscrii folosind adresa de e-mail sau prin intermediul profilului tău de Facebook, urmează un test de personalitate, după care urmează o etapă finală de încărcare a pozei de profil.

Potrivit unei estimări, aproximativ 20% dintre aplicațiile eHarmony sunt respinse din cauza încălcării limitei de vârstă și a răspunsurilor incoerente. Mulți au fost respinși pentru că erau deja căsătoriți. Acest efort sincer de a exclude de pe site persoanele care nu sunt interesate de o relație serioasă este explicația succesului lor. Se concentrează pe calitate mai mult decât pe cantitate.

Perspectivele profilurilor

Acesta afișează caracteristici detaliate în secțiunea “Despre mine”, inclusiv intelectul, valorile sociale, cazarea, etc. Profilurile sunt vizibile doar pentru persoanele cu care ești împerecheat.

Algoritmi de potrivire

Să presupunem că te-ai hotărât să te înscrii pentru întâlniri online. În acest caz, ar trebui să te gândești să petreci ceva timp răspunzând la aceste întrebări în loc să te conectezi pur și simplu cu un cont de socializare existent și să scrii o biografie rapidă. Acest lucru nu va ajuta deloc la găsirea unui partener.

eHarmony folosește algoritmi sofisticați pentru a ajuta la găsirea perfectă a perechilor, dar algoritmul nu va putea să-și facă magia dacă nu ești serios în a răspunde la aceste întrebări.

În plus, eHarmony investește foarte mult în tehnologie actualizată. În consecință, această platformă a fost deseori clasată printre cele mai bune site-uri de întâlniri online. Deși chestionarul poate fi lung, sunt doar câteva întrebări de bază despre înălțimea, sexul, vârsta, dacă bei, fumezi, care este religia ta? Care sunt hobby-urile tale, ce îți place și ce nu îți place? De asemenea, se cer și câteva preferințe demografice. După acest test de personalitate de bază, îți pune câteva întrebări care ar putea părea prostești, dar îți va deveni evident de ce sunt esențiale.

Costul Eharmony

eHarmony este un pic mai scump în comparație cu alte site-uri de întâlniri, dar merită. Bugetul generat de prețurile practicate este destinat investițiilor în tehnologii mai bune. De asemenea, se ia în considerare și factorul psihologic conform căruia oamenii iau destul de în serios lucrurile în care au investit. Așadar, după ce plătesc o taxă de abonament rezonabilă, este mai probabil ca oamenii să manifeste un interes real, iar cei care caută o activitate de petrecere a timpului liber și nu sunt serioși sunt filtrați.

Plângeri despre eHarmony

Cea mai frecventă nemulțumire cu privire la acest site este că nu permite utilizatorilor să caute ei înșiși potrivirile perfecte. Acest lucru nu este foarte liniștitor pentru unii utilizatori, deoarece aceștia nu apreciază să urmeze doar ceva ce un algoritm a potrivit pentru ei sau pe care site-ul l-a ales pentru ei. Mulți doresc să aibă opțiunea de a verifica profilurile pe cont propriu. Cu toate acestea, dacă dorești să cauți pe cont propriu potențiale întâlniri, atunci eHarmony s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru tine.

A doua cea mai frecventă nemulțumire se referă la prețurile sale. Așa cum am menționat mai sus, platforma este puțin cam scumpă, nefiind accesibilă pentru mulți utilizatori. De asemenea, unora nu le plac chestionarele sale detaliate. În cele din urmă, capacitățile de potrivire ale site-ului sunt subiect de discuție, dar unii utilizatori au experimentat opțiuni nepotrivite și au sfârșit prin a fi extrem de dezamăgiți.

eHarmony Review

Concluzie

Este un site perfect pentru utilizatorii serioși care sunt dispuși să investească ceva timp și bani pentru a-și găsi perechea ideală, fără a-și pierde timpul cu persoane neserioase.