Site-uri de Dating Pentru Persoane Transgender

Scris de EMMA STOCKTON

Cuvântul transsexual sau pur și simplu trans a fost înțeles greșit în multe cercuri sociale. Acesta înseamnă pur și simplu că o persoană este clasificată ca fiind de sex masculin sau feminin când nu este niciuna dintre ele. Mai mult, acest lucru îi include pe cei care au un corp feminin și organe genitale masculine sau un corp predominant masculin, dar organe genitale feminine. Alternativ, există cei cu un corp masculin, dar cu sentimente feminine sau, uneori, cu sâni pronunțați.

Există mai multe tipuri de persoane trans. Acestea variază de la cei care se simt nelalocul lor din punct de vedere emoțional în genul greșit, în timp ce alții aparțin fizic de cealaltă parte a diviziunii de gen. Acesta este un fenomen natural și nu o denumire greșită.

Transsexualii au nevoie de întâlniri, așa că unele site-uri și aplicații răspund acestor nevoi. Găsirea unei întâlniri pe stradă sau într-un pub pentru persoanele trans poate fi o adevărată provocare. De aceea, noile site-uri care se adresează nevoilor lor sexuale sunt foarte binevenite. Aici discutăm șase lucruri pe care trebuie să le cauți pe site-urile destinate persoanelor trans atunci când le cauți serviciile.

⭐ Site-uri de dating transsexual din România

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Erotic-Flirt.ro Logo
 • 18+
 • 300000+ membri
 • Înregistrare gratuită
2
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
3
AFF Logo
 • 18+
 • Membri verificați
 • Încercare gratuită
4
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
5
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Cea mai bună funcție de potrivire
 • Ieftin
6
Ashley Logo
 • Cel mai bun pentru conexiuni
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Profiluri verificate

Șase caracteristici ale site-urilor de întâlniri prietenoase cu persoanele trans

Site-urile bune de întâlniri trans au servicii prietenoase cu clienții și nu caută să înjosească, să exploateze sau să obiectifice clienții trans. Scopul principal al site-urilor este să asigure faptul pentru clienții din categoria trans să întâlnească persoanele cu care își doresc să fie împreună. Mai jos sunt prezentate caracteristicile pe care persoanele trans ar trebui să le caute la o platformă de întâlniri online.

Flexibilitatea identității de gen

Site-urile bune nu-și forțează clienții trans să se identifice cu vreun gen dacă nu vor acest lucru. Acest lucru înseamnă că persoanele trans se pot identifica doar cu genul pe care îl doresc. Primul semn al acestei flexibilități este disponibilitatea a mai mult de două identități de gen pe formularul de înregistrare.

Ar trebui să aveți grijă ca site-ul să permită să nu îți menționezi sexul dacă nu dorești să o faci. Ai dreptul de a refuza să îți menționezi sexul dacă nu dorești și ar trebui să îți menționezi sexul doar dacă te simți confortabil. În plus, ar putea dura ceva timp pentru a te adapta în consecință înainte de a te simți suficient de confortabil pentru a-ți dezvălui sexul.

Site-uri care nu folosesc un limbaj înjositor la adresa persoanelor trans

Unele cuvinte ar trebui să sune ca un semnal de alarmă dacă ești o persoană trans, iar terminologia folosită de site îți va spune dacă te respectă sau nu. Cuvinte precum “poponar” ar trebui să constituie imediat un semnal de alarmă . Mai mult, acești termeni colocviali folosiți pe stradă nu ar trebui să ajungă pe o platformă de întâlniri online.

Problema cu aceste cuvinte depreciative este că ele au tendința de a influența și comportamentul membrilor site-ului. Unii oameni tind să urmărească persoanele trans ca pe un fel de trofeu doar pentru sexualitatea lor specială. Dacă primesc cuvinte care încurajează această urmărire ciudată, aceste persoane se vor simți justificate cu comportamentul lor imoral.

Confidențialitatea generală pe site

Toată lumea, indiferent dacă este de sex masculin sau nu, dorește să se bucure de intimitate privată atunci când se angajează pe site-urile de întâlniri. O situație în care comunici cu toată lumea și inițierea unei conversații cu tine este inacceptabilă. În plus, ar trebui să fii în măsură să alegi persoanele cu care vrei să te implici. Este important, în special pentru persoanele trans.

Site-urile Online de Întâlniri în care oamenii îți trimit mesaje doar pentru că ești o persoană trans nu sunt bune. Ar trebui să ai dreptul de a comunica cu persoanele pe care le placi și ar trebui, de asemenea, să poți pune capăt comunicării cu astfel de urmăritori nedoriți. Aici este locul în care persoanele care cred că persoanele trans sunt un fenomen ciudat care trebuie să fie analizate în pielea goală.

Site-uri care nu forțează oamenii la o întâlnire

Numeroasele site-uri care au apărut pe tărâmul întâlnirilor au împins concurența cu o treaptă mai sus. Site-urile sunt disperate să accelereze numărul de întâlniri reușite pe care le-au activat în trecut. Pentru a face acest lucru, unele te îndeamnă să ieși cu cealaltă persoană cât mai repede posibil, ceea ce este destul de rău pentru persoanele netrans, dar este și mai rău pentru acestea.

Probabil că persoanele trans s-au confruntat cu multe dezamăgiri în trecut, atunci când au încercat să aibă relații. Mulți oameni se sperie atunci când află că potențialul lor partener este trans. Mai grav, unii cred că este un fetiș să te întâlnești cu o persoană trans. Oricum ar fi, persoana trans sfârșește prin a fi dezamăgită.

În consecință, majoritatea persoanelor trans sunt foarte precaute atunci când caută o nouă relație. Ele încearcă să evite dezamăgirile din trecut și ultimul lucru pe care și-l doresc este să fie forțate să se întâlnească cu o persoană vag cunoscută. Orice persoană trans care dă peste un site care sugerează că întâlnirile se fac imediat ar trebui pur și simplu să îl evite.

Non-hărțuire din partea serviciului de relații cu clienții

Nimeni nu ar trebui să te hărțuiască pentru că ești transsexual. Dacă ai declarat în înregistrarea ta că ești transsexual, acest lucru nu înseamnă că drepturile tale sunt mai puțin importante decât ale celorlalți. Multe site-uri declară că sunt prietenoase cu persoanele trans, dar nu-și educă anagajații în domeniul de servicii clienți. Prin urmare, este posibil să te confrunți cu unele cuvinte sau acțiuni degradante atunci când ești asistat.

În cazul în care ești supus oricărei forme de hărțuire din partea departamentului de asistență clienți, raportează acest lucru prin e-mail sau telefonic autorităților. Dacă nu obții un răspuns favorabil, ar trebui să presupui că este vorba de politica companiei și să demisionezi. Există site-uri mai bune, fă bine să le găsești. În plus, nu rămâi niciodată acolo unde nu ești tratat cu respect.

Site-uri care nu exploatează persoanele trans

Nu există absolut niciun motiv pentru care ar trebui să plătești mai mult decât oricine altcineva doar pentru că ești o persoană transsexuală. După cum s-a spus clar mai devreme, a fi transsexual nu este o anomalie. Doar că toți ceilalți încearcă să te clasifice într-un gen căruia nu îi aparții, deoarece nu văd mai mult de două opțiuni: bărbat și femeie. Deci, de ce ar trebui să plătești mai mult decât cei care se simt confortabil cu clasificarea lor?

Unele site-uri cred cu tărie că este dificil pentru persoanele trans să obțină o întâlnire, așa că profită de acest lucru, percepând taxe mai mari pentru clienții trans. Nu există nicio justificare pentru acest lucru, deoarece este pur și simplu discriminare. Un site bun nu te va taxa mai mult doar pentru că faci parte din categoria trans. Încearcă să găsești un site mai înțelegător, pentru că există multe.

În câteva cuvinte

Site-urile bune pentru trans nu te vor obliga să îți identifici sexul și oferă mult mai multe opțiuni decât categoriile de bază de bărbați și femei. Cu toate acestea, acesta este primul semn la care trebuie să fii atent. De asemenea, site-urile bune oferă confidențialitate generală pentru utilizatori, inclusiv pentru cei care nu sunt trans, și nu încearcă să împingă oamenii la întâlniri doar pentru a mări statisticile. De asemenea, acestea oferă procesului de întâlnire spațiu pentru o progresie naturală.

Doar pentru că nevoile tale sexuale pot fi diferite de ale altcuiva, nu înseamnă că trebuie să plătești mai mult. Cu toate acestea, site-urile de întâlniri bune își instruiesc personalul de asistență pentru clienți să trateze cu respect persoanele transsexuale.

Aceste site-uri nu tolerează discriminarea împotriva niciunui client de pe site și, de asemenea, iau măsuri imediate în cazul în care apar plângeri de acest fel. Aceasta este discriminare și nu ar trebui să fie tolerată.

Cu toate acestea, este posibil ca un site care îndeplinește toate aceste cerințe să nu fie primul pe care îl găsești, dar există destule.