Site-uri de Dating Asiatic

Best Asian Dating Sites

 

Autor

Popularitatea întâlnirilor online atinge noi culmi pe zi ce trece. Zilele în care îți găseai partenerul prin mijloace tradiționale au dispărut. Acum puteți alege cu cine doriți să vă întâlniți. Cu toate acestea, nu există restricții în ceea ce privește etnia, sexul, rasa sau orientarea sexuală.

Dacă ești de origine asiatică sau pur și simplu ești o persoană care preferă să aibă parteneri asiatici, pe internet sunt disponibile nenumărate site-uri de întâlniri. Cu toate acestea, există și o parte negativă. Odată cu dezvoltarea atâtor site-uri asiatice, au apărut și escrocii și site-urile proaste. Astfel, efectuarea unor cercetări adecvate înainte de a te înscrie pe un site de întâlniri este foarte importantă.

Am enumerat unii dintre cei mai importanți factori pe care trebuie să îi verifici înainte de a te înscrie pe un nou site de întâlniri.

⭐ Cele mai bune site-uri de dating asiatic din România

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Contact garantia
 • 💘 Chiar și distribuția de gen
2
CautaMilf Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popular în România
 • 💘 Valabil
3
Singles50 Logo
 • 💘 40+
 • 💘 Site de întâlniri popular
 • 💘 Întâlniri cu seniori
4
Academic Singles Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Cea mai bună funcție de potrivire
 • 💘 Ieftin
5
Ashley Madison Logo
 • 💘 Cel mai bun pentru conexiuni
 • 💘 Excelentă aplicație de întâlniri
 • 💘 Profiluri verificate
6
AdultFriendFinder Logo
 • 💘 Cel mai mare site de întâlniri pentru adulți
 • 💘 Membri verificați
 • 💘 Încercare gratuită

Popularitatea site-ului de dating

Există un alt motiv pentru care ar trebui să alegi un site de întâlniri popular. Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să îl analizezi este numărul de utilizatori și popularitatea site-ului de întâlniri. Caută un site care are o mulțime de utilizatori.

Atunci când există mai puțini utilizatori, de obicei înseamnă că site-ul de întâlniri nu este la înălțimea așteptărilor. Un număr mai mare de utilizatori implică faptul că aveți mai multe opțiuni din care să alegi.

Tipul de opțiuni de dating

Înainte de a intra în lumea întâlnirilor online, trebuie să te hotărăști ce îți dorești. Diferite site-uri de întâlniri asiatice sunt renumite pentru diferite tipuri de relații. Acestea includ întâlniri ocazionale, întâlniri pentru adulți, întâlniri prin corespondență, întâlniri de tip hookup, sexting, relații serioase și pe termen lung și așa mai departe. Astfel, odată ce ești clar cu privire la obiectivul tău, poți alege site-ul în consecință.

Prețul site-urilor de dating

Prețul este o categorie foarte importantă în cadrul site-urilor de întâlniri. Trebuie să verifici calitatea de membru și alte costuri înainte de a te înscrie. Majoritatea site-urilor de întâlniri asiatice sunt gratuite. Cu toate acestea, s-ar putea să ai acces la caracteristici și servicii mai avansate dacă te alături membrilor lor premium. Cu toate acestea, Dacă nu îți poți permite planul de membru premium, dar totuși dorești să pui mâna pe aceste caracteristici, încearcă să găsești site-uri care oferă reduceri bune și coduri promoționale.

Sfaturi pentru site-uri de dating Asiatice

Nu crea stereotipuri

Majoritatea bărbaților presupun că femeile asiatice sunt în mod natural timide și supuse, ceea ce reprezintă o concepție eronată imensă. Nu încerca să stereotipezi pe cineva fără a-l cunoaște mai întâi. Conversează și cunoaște-le așa cum ai face-o cu orice alt interes amoros, indiferent de etnia acestora.

Nu e nevoie să-ți arăți cunoștințele culturale

S-ar putea să știi multe despre cultura asiatică. Cu toate acestea, dacă crezi că dacă le arunci cunoștințele în față vei fi aplaudat, te înșeli amarnic. Au existat multe cazuri în care bărbații și-au petrecut întreaga întâlnire vorbind despre cultura lor. Acest lucru este menit să vă enerveze întâlnirea mai ales pentru că nu este o normă să îi faci să se simtă izolați și diferiți din cauza etniei lor. Prin urmare, ar fi de ajutor dacă ai evita astfel de conversații. În schimb, vorbește cu ei despre interesele și pasiunile voastre comune, așa cum faci de obicei.

Fii sincer și amuzant

Nu încerca să ai o personalitate online falsă pentru a impresiona pe cineva. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care ești în căutarea unor angajamente pe termen lung. Fii doar tu însuți și încearcă să ai conversații amuzante și ușoare pentru a sparge gheața. În plus, împărtășește detaliile și trecutul tău, dar nu prea mult. Trebuie să știi care este limita.

Încearcă să eviți să le complimentezi ochii

Trebuie să știi că majoritatea asiaticilor au ochi mici și monoliți. Acest lucru a creat multă ură, intimidare și prejudecăți rasiale inutile împotriva lor în trecut. Mai mult, multe femei asiatice au mărturisit ele însele că nu le place când străinii le complimentează ochii. Pur și simplu, ochii se află în zona gri și ar trebui să eviți subiectul dacă nu ești asiatică. În schimb, poți să le completezi alte lucruri, cum ar fi părul, buzele, personalitatea și așa mai departe.

Nu le evidențiezi accentul

Te rugăm să nu te prefaci surprins sau să complimentezi accentul partenerului tău sau când vorbește în engleză. Este de obicei depreciativ și nu ar fi luat în considerare chiar dacă intențiile tale sunt corecte. Aceasta este, de asemenea, o categorie care a fost folosită împotriva asiaticilor pentru a-i intimida. Astfel, este o chestiune sensibilă și nu ar trebui să fie luată cu ușurință.

Care este cel mai bun site de dating Asiatic?

S-ar putea să te pierzi în mulțimea de site-uri și aplicații de întâlniri asiatice. Cu toate acestea, după multe cercetări extinse, Putem concluziona că Tinder este în prezent unul dintre cele mai bune site-uri de dating online . Acesta are peste 57 de milioane de utilizatori la nivel global. Dintre aceștia, aproximativ 95% dintre oameni se asigură că își întâlnesc perechile față în față în termen de doar o săptămână. Dacă ai vârsta cuprinsă între optsprezece și treizeci de ani și cauți ceva ocazional, Tinder este potrivit pentru tine. Pe lângă aceasta, mulți oameni și-au găsit sufletul pereche aici.

Tinder

În plus, există o aplicație pentru Tinder. O poți descărca pe Android sau iPhone și te poți înscrie folosind contul de Facebook sau numărul de telefon. După aceasta, trebuie să adaugi poza de profil și detaliile personale. În plus, poți seta limita de vârstă și locația preferată. După aceea, poți începe să faci swipe.

Poți folosi Tinder gratuit. Versiunea gratuită acoperă toate funcțiile de bază, cum ar fi glisarea și trimiterea de mesaje text. Cu toate acestea, poți debloca funcții noi și interesante prin intermediul versiunilor premium.

Tinder Plus

Acest nivel îți oferă un număr nelimitat de treceri, posibilitatea de a-ți schimba locația cu Pașaportul, un impuls suplimentar, mai multe Super Like-uri și Rewind-uri pe lună. De asemenea, poți restricționa informațiile pe care oamenii le văd despre tine, cum ar fi vârsta și distanța, și poți explora aplicația fără a fi întrerupt de reclame.

Tinder Gold

Tinder Gold vă permite să beneficiezi de toate funcțiile din Tinder Plus, precum și de multe altele suplimentare. De exemplu, poți vedea profilurile tuturor celor care te-au plăcut, indiferent dacă ai dat cu swipe la dreapta sau la stânga. De asemenea, primești o selecție curatorială a celor mai bune alegeri pentru tine. Aceasta se schimbă zilnic. Astfel, asigură-te că o urmărești cu atenție.

Tinder Platinum

Toate beneficiile Tinder Gold și Plus sunt disponibile la acest nivel. Prețul depinde de vârsta ta, precum și de numărul de luni. Atunci când dai “like” cuiva, ai prioritate față de cei care nu sunt abonați. Cu toate acestea, dacă dai “Super Like” cuiva, îi poți trimite un mesaj chiar înainte de a deveni compatibil. Această funcție este disponibilă doar ca o treaptă superioară față de celelalte două niveluri și nu poate fi achiziționată separat.

Concluzie

Lumea în care trăiești se poate simți uneori foarte izolată și sufocantă. Cu toate acestea, mediul de dating online a făcut lucrurile mult mai ușoare. Numărul site-urilor de întâlniri asiatice crește rapid cu timpul. Nu contează dacă locuiești în Asia sau în afara ei. Te poți conecta cu ei prin intermediul site-urilor și aplicațiilor de dating. Te sfătuiesc să încerci site-ul nostru recomandat pentru a avea o experiență de dating distractivă și sigură.