Site-uri de Dating Discret

Scris de EMMA STOCKTON

Întâlnirile înseamnă adesea să cunoști oameni noi și să încerci să determini dacă există o atracție reciprocă. Un site sau o aplicație de întâlniri online poate fi o modalitate mai confortabilă de a intra în contact cu alte persoane, în special cu cei din orașele mici sau cu cei care caută ceva mai retras. Există mai multe site-uri de întâlniri discrete care se adresează celor care caută întâlniri fără obligații. Cu toate acestea, aplicațiile de întâlniri discrete nu sunt doar pentru agățări. Le poți folosi și pentru a găsi o relație serioasă pe termen lung. Site-urile de întâlniri discrete oferă o platformă liberă de judecată și îți poți păstra secretă identitatea. În plus, aceste platforme sunt potrivite pentru cei care doresc să își controleze pe deplin experiența.

⭐ Cele mai bune site-uri de dating discret în România

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Erotic-Flirt.ro Logo
 • 18+
 • 300000+ membri
 • Înregistrare gratuită
2
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
3
AFF Logo
 • 18+
 • Membri verificați
 • Încercare gratuită
4
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
5
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Cea mai bună funcție de potrivire
 • Ieftin
6
Ashley Logo
 • Cel mai bun pentru conexiuni
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Profiluri verificate

Există unele site-uri web unele site-uri care au dating discret ca o caracteristică. Îți poți alege preferințele în materie de întâlniri în funcție de acestea și poți fi “ascuns”, astfel încât oamenii să nu știe că ești pe el. Acest tip de întâlniri se întâmplă adesea între adulți consimțitori care doresc ca relația lor să rămână privată și căsătoriți și care doresc în secret să se angajeze în relații extraconjugale. Acest lucru este similar cu modul incognito din browserul tău, care este excelent pentru cei care doresc să navigheze și să vizualizeze profiluri fără ca alte persoane să știe.

Cum să începi cu întâlnirile discrete

Imaginează-ți că ești singur de ceva timp și te hotărăști să încerci aplicațiile de dating online. Te conectezi la aplicație, treci prin fotografiile de profil ale potențialilor parteneri și decizi cu cine ai vrea să vorbești. Apoi, când crezi că și ei sunt interesați de tine, accepți să vă întâlniți. Cei mai mulți oameni percep modul în care funcționează aplicațiile de dating discret, dar există mai multe lucruri în acest sens.

Persoanele care caută o relație discretă au mai multe motive pentru a căuta potențiali parteneri pe un astfel de site, iar faptul că sunt căsătoriți sau necăsătoriți nu face nicio diferență. Scopul înscrierii pe astfel de site-uri este acela de a găsi pe cineva care să îi facă fericiți în viața lor . Un alt motiv ar putea fi acela de a căuta pe cineva care să le ofere o satisfacție deplină după sex.

Având în vedere că există atât de multe opțiuni, poate fi greu să o alegi pe cea potrivită. Acest ghid te va ajuta să te decizi cum poți găsi un partener compatibil prin intermediul unei aplicații de dating. Hai să mergem mai departe!

Găsește aplicațiile de dating cele mai bune pentru nevoile tale

Odată cu apariția întâlnirilor online și a noilor tehnologii, relațiile romantice s-au schimbat. Tehnologia a făcut posibilă obținerea de informații precise despre mai multe aspecte ale personalității unui individ sau despre preferințele sale în materie de stil de viață.

Fie că ești în căutarea unei aventuri ocazionale, a unei despărțiri sau a unei relații pe termen lung, poți începe prin a descărca o aplicație de dating care se potrivește nevoilor tale specifice.

Comercializează-te

Cea mai surprinzătoare parte a întâlnirii online este că trebuie să te comercializezi. Nu este vorba doar de a pune un profil și de a aștepta ca niște fraieri să vină și să-și încerce norocul de a găsi dragostea vieții lor. Este chiar opusul. Înainte de a ieși în lume și de a-ți găsi sufletul pereche, trebuie să înveți cum să te comercializezi astfel încât oamenii să vrea să se întâlnească cu tine în primul rând.

Aplicațiile de întâlniri discrete prețuiesc intimitatea și integritatea clienților lor și folosesc rețele de e-mail anonime care le permit utilizatorilor să se conecteze și să comunice în mod complet anonim până când aceștia aleg altfel.

Caracteristica de anonimat a aplicațiilor de dating a fost o sabie cu două tăișuri. Acestea permit oamenilor să se conecteze cu mai multe potențiale perechi și fac posibilă o conversație semnificativă. În plus, numele și alte informații personale rămân confidențiale până când alegi să le împărtășești.

Cu toate acestea, nu este amuzant ”să fii pescuit de pisică”, așa că ai grijă!

Păstrează legătura

Odată cu introducerea aplicațiilor de întâlniri discrete, cum ar fi Match.com, nu a fost niciodată mai ușor să cunoști oameni – dar nici mai periculos. Odată cu această aplicație vine și o nouă lume a siguranței online. Atunci când vorbești cu cineva pentru prima dată, vrei să te asiguri că este cine spune că este și să te protejezi de orice potențial pericol.

Există termeni pentru o comunicare sigură care trebuie respectați la Match.com. Această aplicație de dating nu tolerează comportamente ofensatoare și suspecte, cum ar fi solicitarea de donații, utilizatori minori, hărțuire, mesaje ofensatoare, spam și profiluri frauduloase. Cu toate acestea, dacă întâlnești pe cineva care încalcă acești termeni, poți bloca și raporta imediat platformei.

Continuă să citești pentru a afla mai multe sfaturi de la Match.com despre cum să te menții în siguranță atunci când folosești aplicațiile de dating.

Întâlnește-ți perechea

Timpul pe care îl petreci pe aplicațiile de dating nu este deloc o pierdere de timp. De asemenea, poți ajunge să cunoști cealaltă persoană prin mesaje text, video, mesaje vocale și chiar întâlniri în persoană înainte de a accepta să discuți pe chat sau să te întâlnești în persoană.

Ceea ce este mai important este că îți faci timp pentru a stabili o întâlnire cu cineva care ar putea fi suficient de compatibil pentru tine. Prin urmare, opune-te la a te grăbi în ceva din cauza impulsului.

În plus, Match.com îi îndeamnă pe utilizatori să verifice legile pentru întâlniri și protecția cercetării juridice atunci când călătoresc în locuri noi. În plus, sugerează să optezi pentru modul privat atunci când te conectezi la contul tău Match.com în teritoriile periculoase.

Iar înainte de a intra în intimitate fizică cu perechea aleasă, unele dintre aceste site-uri îți oferă informații despre vaccinare și despre evitarea bolilor cu transmitere sexuală. De asemenea, acestea promovează consimțământul atunci când te angajezi într-o activitate sexuală.

Concluzie

Cele mai bune site-uri de dating online din România au mai mult decât o colecție de profiluri. Ele reprezintă o oportunitate pentru oameni de a intra în contact cu potențiali parteneri pe care ar fi fost puțin probabil să îi întâlnească în viața de zi cu zi. Mai mult, întâlnirile online oferă o modalitate naturală pentru diferite persoane de a se întâlni și de a stabili potențiale conexiuni. Poate, Persoanele care au interese sau credințe diferite se pot bucura de o relație discretă cu cineva care are o perspectivă diferită asupra vieții