Cele Mai Bune Site-uri de Dating Gay

Scris de EMMA STOCKTON

Un lucru cu care toată lumea, indiferent de orientarea sexuală, poate fi de acord, este că întâlnirile pot fi un adevărat coșmar. Acest lucru se aplică, de obicei, indiferent de metoda pe care o alegi. Dar dacă ești ca majoritatea oamenilor, în cele din urmă ai apelat la una dintre numeroasele aplicații de dating online.

Acest lucru este valabil mai ales dacă ești gay sau LGBTQ, care, potrivit experților, este de două ori mai probabil ca adulții heterosexuali să fi folosit un site sau o aplicație de dating. Un studiu realizat de Stanford în 2019 a arătat că întâlnirile online au devenit cea mai populară modalitate de întâlnire a cuplurilor – în special pentru cuplurile gay. În cadrul acelui studiu, 28% dintre aceștia și-au întâlnit partenerul actual online (față de 11% dintre cuplurile heterosexuale).

Dar homosexualii se confruntă cu un set unic de provocări care fac ca întâlnirile online să fie deosebit de dificile. Interogarea nefondată a istoriei sexuale, hărțuirea și fetișizarea – în cazul în care cele mai multe provin de la persoane heterosexuale.

Ca urmare, multe aplicații de dating obișnuite au luat măsuri pentru a deveni mai incluzive. Ceea ce este și mai bine, însă, este faptul că apar tot timpul noi aplicații de dating pentru homosexuali, în special. Așadar, pentru a te ajuta să-ți întâlnești perechea, am compilat câteva dintre cele mai bune aplicații de dating.

⭐ Cele mai bune site-uri de dating pentru LGBT+ din România

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
3
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Cea mai bună funcție de potrivire
 • Ieftin
4
Bumble Logo
 • Aplicație populară
 • Funcție de glisare
 • Doamnelor initiaza
5
eharmony Logo
 • Multe caracteristici gratuite
 • Bun test de personalitate
 • Gay-prietenos
6
Happn Logo
 • Cea mai bună aplicație de geolocalizare
 • Popular
 • Descărcare gratuită
7
Hinge Logo
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Inregistrare gratis
 • Servicii premium ieftine
8
Match.com Logo
 • O mulțime de membri
 • Sigur de utilizat
 • Se potrivește majorității oamenilor
9
Plenty of Fish Logo
 • LBGTQ+ prietenos
 • O mulțime de membri
 • Site de întâlniri de încredere
10
Zoosk Logo
 • Aplicație populară de întâlniri
 • Rată mare de potrivire
 • Distribuție egală pe sexe
11
EliteSingles Logo
 • Bun test de personalitate
 • Membri ambițioși
 • Abonament premium ieftin
12
Facebook Dating Logo
 • Inscrie-te cu Facebook
 • Abonament gratuit
 • Meciuri usoare
13
Badoo Logo
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Intalniri inclusive
 • Înregistrare gratuită

Match

Match România

Acesta este unul dintre cele mai renumite site-uri de dating . Match.com a fost înființat încă din 1995, așa că majoritatea oamenilor au auzit de el sau au folosit serviciul la un moment dat.

La fel ca majoritatea site-urilor de întâlniri obișnuite, Match.com nu îți permite să faci prea multe fără să te înregistrezi, să creezi un profil și să plătești o taxă de abonament. Acesta este primul lucru pe care trebuie să îl faci înainte de a începe. Profilul tău conține informațiile tale personale, interesele, stilul de viață, valorile și alte informații. De asemenea, ți se cere să indici care este perechea ta perfectă, în funcție, de exemplu, de culoarea ochilor și de preferințele în materie de fumat.

Din păcate, site-urile de întâlniri sunt, de asemenea, ținta escrocilor. Nu este dificil să creezi un profil fals, deoarece cei responsabili nu efectuează foarte multe verificări. Din păcate, mulți utilizatori ai site-ului Match.com au observat proliferarea escrocilor pe site.

Avantaje și dezavantaje

În teorie, Match.com ar trebui să te ajute să îți găsești bărbatul sau femeia ideală, dar în practică, nu pare să funcționeze atât de bine. Utilizatorii s-au plâns că setările de locație nu sunt suficient de selective, deși a fost principalul factor de potrivire. În plus, mulți utilizatori afirmă că au fost potriviți cu persoane singure pe baza codului poștal, mai degrabă decât pe baza intereselor și a lucrurilor pe care le aveau în comun.

O altă problemă cu Match.com este că site-ul nu filtrează utilizatorii care nu au încărcat nicio fotografie, chiar dacă ai ajustat în mod explicit setările pentru a împiedica contactarea acestor utilizatori. Putem compara în mod direct acest lucru cu alte servicii de dating, care potrivesc utilizatorii pe baza unor algoritmi complecși, mai degrabă decât pe baza codurilor poștale.

Mulți cred, de asemenea, că pentru întâlnirile între homosexuali sau LGBTQ, serviciul este destul de inutil. Acest lucru se datorează faptului că totul pare foarte heteronormativ și ai doar două genuri din care să alegi. În plus, poți alege doar “bărbați” sau “femei” cu care vrei să te întâlnești, sau ambele. Alte servicii (vezi mai jos) au o selecție mai extinsă.

Elite Singles

EliteSingles România

Acesta este un site de întâlniri destinat persoanelor singure bine educate care doresc să întâlnească persoane cu aceeași mentalitate. Cu toate acestea, site-ul nu are cerințe de venit sau altele asemenea. Elite Singles este adesea clasat ca fiind unul dintre cele mai bune site-uri de dating/aplicații de dating din România pentru tine care ești în căutarea unei relații serioase.

Numărul de persoane singure gay este relativ mare și, de obicei, toți caută pe cineva cu care să își împartă viața. Așa că își iau în serios căutarea iubirii și a unui partener de viață. Elite Singles are, de asemenea, o echipă care verifică toate profilurile, ceea ce reduce riscul de profiluri false.

Cu toate acestea, există două dezavantaje majore ale acestui serviciu: 1) Pentru a trimite mesaje este nevoie de un abonament Premium. Numărul de utilizatori din unele orașe poate fi, de asemenea, destul de mic. Dacă locuiești într-un oraș mare, ai o șansă mai mare de a întâlni un partener.

Cum funcționează Elite Singles?

Este complet gratuit să te înregistrezi pe Elite Singles. Dar, la fel ca în cazul multor alte site-uri de întâlniri, trebuie să fii membru premium pentru a avea acces complet la întregul site. La Elite Singles, trebuie să ai, de asemenea, acest lucru pentru a putea interacționa cu alți membri. Din păcate, prețurile sunt, de asemenea, destul de ridicate.

Platforma are două tipuri de abonamente, Premier și PremiumPLUS. Aici vă poți filtra căutările, îți poți face un profil detaliat și poți obține mai multe potriviri în fiecare zi. Aceste abonamente s-au dovedit a fi foarte populare în ultima vreme în domeniul întâlnirilor gay.

Elite Singles are, de asemenea, o aplicație care este foarte ușor de utilizat. În concluzie, Elite Singles este un site de întâlniri bun pentru tine care ai o bună educație și vrei să găsești oameni cu aceeași mentalitate. Vei găsi aproape în exclusivitate membri cu același scop – dragoste și o relație serioasă.

Adam4Adam

Adam4Adam România

Acesta este un site de întâlniri pentru bărbați gay. Accentul este pus în principal pe întâlniri ocazionale și sexuale, mai degrabă decât pe relații pe termen lung. Serviciul a fost lansat în 2003 și este un pionier în comunitatea de întâlniri online pentru homosexuali.

Potrivit administratorilor, site-ul a adunat peste 10 milioane de membri de la lansarea sa. Site-ul are funcții complet gratuite datorită veniturilor obținute din reclame, filme plătite, donații și alte proiecte generatoare de venituri.

Site-ul se adresează unui grup demografic larg și salută toate tipurile de bărbați din comunitatea gay. Fie că ești gay, bisexual, metrosexual, twink sau ești încă ascuns, ești binevenit să te înscrii. Indiferent de vârstă, etnie sau context cultural, te poți înscrie pentru un cont.

Majoritatea membrilor Adam4Adam se află în Statele Unite, dar există încă mulți alții care se află în diferite părți ale lumii, inclusiv în România. 53% dintre utilizatorii Adam4Adam sunt non-albi, ceea ce îl face cel mai multietnic serviciu de întâlniri gay din prezent.

Funcții de căutare

Adam4Adam are o listă foarte cuprinzătoare de filtre de căutare. Poți fi fie foarte specific (dacă ai standarde speciale), fie mult prea generalist (dacă ești o persoană căreia îi place să fie surprinsă). În calitate de utilizator gratuit, ai dreptul la cel puțin trei căutări salvate. Dacă vrei mai mult, mai exact zece căutări, trebuie să profiți de abonamentul premium.

Cu toate acestea, aplicația mobilă a Adam4Adam nu dispune de funcțiile și designul necesar. În aplicație, se pare că au eliminat cel puțin jumătate din caracteristicile speciale care făceau Adam4Adam unic. Dar ceea ce îi lipsește serviciului în aplicație, compensează în browserul mobil. Majoritatea funcțiilor se regăsesc în versiunea mobilă (nu în aplicație), designul arată mai rațional și, în general, este o experiență mai bună. Adam4Adam are o mulțime de caracteristici unice care se potrivesc scopului extrem de sexual al serviciului. Există filme de vizionat, jucării sexuale de cumpărat și întâlniri sexuale de planificat. Aceasta este o aplicație care, cu alte cuvinte, se potrivește foarte bine dacă ești în căutarea doar a unui flirt sexy și a unei întâlniri ocazionale aici și acum.

Grindr

Grindr România

Aceasta este o altă aplicație care răspunde nevoilor bărbaților gay. Grindr este cunoscut ca fiind cel mai mare serviciu de întâlniri pentru bărbații gay și, de asemenea, cel mai utilizat. Cu o medie de 3,6 milioane de utilizatori activi zilnic în 196 de țări, Grindr este cea mai mare rețea socială mobilă pentru bărbați din lume. De la lansarea sa în 2009, aplicația a crescut și a devenit o parte fundamentală a vieții de zi cu zi a utilizatorilor din întreaga lume, concurând – și poate chiar înlocuind – barurile gay și site-urile de întâlniri online ca fiind cea mai eficientă modalitate de întâlnire pentru bărbații gay.

Grindr a fost un pionier în adevăratul sens al cuvântului. A fost prima aplicație geosocială lansată vreodată în iTunes App Store. Comentariile pozitive au circulat prin intermediul blogurilor gay și al mărturiilor utilizatorilor, iar până în 2012, aplicația ajunsese la 4 milioane de utilizatori din 192 de țări – cu 1,1 milioane de utilizatori online zilnic.

Produsul de bază al Grindr este o aplicație gratuită, susținută de reclame, care utilizează tehnologia de localizare a dispozitivelor iOS și Android pentru a conecta direct bărbații cu alți bărbați din zona lor. Pentru o sumă modică, utilizatorii pot, de asemenea, să treacă la Grindr Xtra, un serviciu de abonament premium, pentru o experiență fără reclame și acces la funcții suplimentare. Aplicația este atractivă din punct de vedere vizual și extrem de ușor de utilizat. Pentru a te înregistra, trebuie să introduci adresa de e-mail și data nașterii, să selectezi o parolă și să activezi serviciile de localizare ale telefonului. Încarcă o fotografie de profil, apoi selectează un nume de afișare și scrie o scurtă secțiune “Despre mine” pentru a te prezenta.

Cele mai interesante detalii ale profilului Grindr pot fi găsite în secțiunea “Statistici”. Selecția standard pentru aplicațiile de întâlniri este disponibilă pentru toată lumea – înălțime, greutate, etnie, forma corpului, statutul de relație, ceea ce cauți – dar Grindr adaugă și secțiuni specifice pentru baza sa de utilizatori gay. De asemenea, utilizatorii pot specifica poziția sexuală pe care o preferă și categoriile din care fac parte (Bear, Clean-cut, Geek, Jock, Otter, Poz, Twink etc.). În secțiunea “Sănătate sexuală”, utilizatorii pot, de asemenea, să își vizualizeze statusul HIV și datele la care au făcut ultimul test.

O funcție de mesagerie amuzantă este Gaymoji, o colecție de peste 500 de autocolante cu tematică LGBTQ. Folosește-le pentru a personaliza chat-urile din aplicație sau în mesajele text pe care le trimiți pe telefon. Grindr plănuiește să adauge mai multe emoji la colecție în viitor.

În timp ce majoritatea lucrurilor sunt pozitive, există câteva lucruri pe lista cu dezavantaje. Unul dintre ele este faptul că potențialele potriviri sunt afișate doar prin geolocalizare – utilizatorii nu pot căuta singuri perechea. Deși profilurile simple fac posibilă parcurgerea rapidă a acestora, acestea nu sunt aprofundate precum alte servicii de dating. În plus, unii utilizatori consideră că tehnologia din sistemul de mesagerie al aplicației nu funcționează întotdeauna în mod optim. Dar Grindr este, în general, una dintre cele mai bune și mai populare aplicații atunci când vine vorba de întâlniri online pentru bărbați gay. Faptul că aplicația are 3,6 milioane de utilizatori zilnici vorbește de la sine.

Tinder

Tinder România

50 de milioane de oameni folosesc Tinder în fiecare lună. Homosexualii, homosexualii și transsexualii folosesc, de asemenea, Tinder. Cine s-ar fi gândit la asta?

Tinder a fost pionierul funcției, acum omniprezente, de “sweep”, care a revoluționat lumea întâlnirilor online și care astăzi se mândrește cu 1,6 miliarde de swipe/sweep-uri pe zi. Probabil că vei vedea pe cineva cu care lucrezi în cadrul aplicației, ceea ce poate fi fie neplăcut, fie incitant. Dar dacă ți-ai epuizat șansele cu toți homosexualii pe care îi cunoști în viața reală, probabil că aici vei găsi cel mai mare număr de persoane gay din populația locală – mai ales în orașele mai mici.

O aplicație care se adresează în primul rând persoanelor heterosexuale, așa cum face Tinder, trebuie pur și simplu să fie urmată de un nor de heteronormativitate. Din păcate, marcarea faptului că vrei să vezi doar bărbați sau că vrei să vezi doar femei nu garantează că o persoană heterosexuală nu se va strecura printre crăpăturile din fluxul tău. Tinder este, de asemenea, un teren propice pentru vânătorii de unicorni, precum și pentru trolii de sex masculin care depun rapoarte false de plângeri despre femeile trans din aplicație. Din păcate, Tinder are, de asemenea, un istoric de interzicere a utilizatorilor care își schimbă identitatea de gen sau, de exemplu, sprijină Black Lives Matter.

Este Tinder incluziv?

În ciuda tuturor acestor lucruri, Tinder a făcut eforturi remarcabile pentru a fi mai incluzivă, colaborând cu GLAAD pentru a personaliza căutările (adică “arată-mi mai întâi persoane cu aceeași identitate”) și pentru a se asigura că platforma răspunde nevoilor diverse ale comunității trans. Sunt disponibile peste 40 de opțiuni de gen, ceea ce întrece Match.com, care în total oferă doar două.

Tinder este axat pe aplicație (disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android), dar te poți înscrie și prin intermediul web, pe desktop – totuși, aceasta nu este platforma preferată. Primul pas este să te înregistrezi prin intermediul Facebook sau, dacă nu vrei ca Facebook să aibă și mai multe informații despre tine, printr-un SMS pe telefon. După ce ai primit și ai introdus un cod de verificare, Tinder te va lăsa să începi.

Dacă ești în căutarea unei întâlniri plăcute și ocazionale, mai degrabă decât a unei relații pe termen lung, aplicația Tinder este pentru tine. Cu toate acestea, nu este neobișnuit să găsești un partener de viață prin intermediul Tinder, dar sfatul este să verifici alte servicii de dating care se concentrează pe relații mai serioase. Acestea fiind spuse, Tinder face exact ceea ce spune că va face – te ajută să găsești o întâlnire rapidă. Cu alte cuvinte, este foarte distractiv și, judecând după popularitatea sa, poate da roade.

Academic Singles

AcademicSingles România

Academic Singles este un serviciu de matrimoniale care își propune să ajute persoanele bine educate să se întâlnească. Cu ajutorul unui sistem științific de potrivire bazat pe un test de personalitate cuprinzător, vei fi pus în legătură doar cu potențiali parteneri care sunt compatibili cu tine. Chestionarul determină atitudinea, dorințele, așteptările și opiniile tale. Prin răspunsurile tale, obții o analiză a personalității tale și, de asemenea, a partenerului tău ideal.

Conform statisticilor, majoritatea membrilor (atât bărbați, cât și femei) au între 35 și 54 de ani. Distribuția pe sexe este raportată la 51% pentru bărbați și 49% pentru femei, ceea ce asigură un echilibru foarte bun.

Cu toate acestea, ai posibilitatea de a deveni membru al acestui site indiferent de nivelul de educație sau de statutul profesional, așa că “academic” în ansamblu ar trebui luat cu un strop de sare. Dar marea majoritate a membrilor caută o relație și pe cineva cu care să își împartă viața. Dacă ești în căutarea unei întâlniri temporare, probabil că aceasta nu este platforma potrivită pentru tine.

Iată cum funcționează Academic Singles

Modul în care îți contactezi perechea este acela de a merge la profilurile lor și de a face clic pe pictograma de chat. De exemplu, poți alege o întrebare pre-scrisă, care este trimisă în masă partenerilor tăi, sau poți scrie mesajul tău. Apoi poți alege dintre răspunsuri și poți începe să comunici cu cineva care îți place. Chiar dacă vorbești deja cu cineva în mod regulat, poți alege să rămâi anonim.

Aplicația are același aspect ca și versiunea pentru browser. Unii ar spune că este basic, în timp ce alții ar spune că este simplificat. La fel ca în cazul browserului, aplicația nu conține reclame. Sunt disponibile notificări push, astfel încât să știi imediat când primești o nouă potrivire sau când cineva ți-a trimis mesaje.

În mod surprinzător, cei mai mulți utilizatori ai aplicației sunt din Taiwan, urmați de Franța. Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și App Store.

Singles50

Singles50 România

Acesta este un serviciu de potrivire pentru persoanele de peste 50 de ani, un grup ignorat până acum în contextul întâlnirilor. După cum sugerează și numele, majoritatea utilizatorilor sunt persoane de peste 50 de ani, dar atunci când căutăm putem vedea că mulți dintre ei au și 40 de ani.

Serviciul funcționează în așa fel încât să le fie prezentate utilizatorilor potriviri adecvate pe baza compatibilității. Aceasta este calculată prin intermediul testului științific de personalitate pe care îl faci la înregistrare. Și nu numai atât, dar utilizatorii pot vedea și o descriere a partenerului ideal. Cu un site simplificat care se concentrează doar pe găsirea unui partener pe termen lung pentru membri, Singles50 a avut o rată de succes uluitoare de 41% de-a lungul anilor. De la înființarea sa, a câștigat peste 200.000 de membri.

Grup țintă

Membrii site-ului Singles50 sunt persoane singure cu experiență, care au fost de câteva ori pe scena întâlnirilor și care știu exact ce își doresc.

Deoarece toți membrii au în jur de 50 de ani, sunt pe aceeași lungime de undă în viață, împărtășesc unele experiențe de viață și, în general, probabil că vor fi mai ușor de înțeles. Ceea ce este și mai bine, este că relația dintre membrii Singles50 bărbați și femei este aproape perfect împărțită în două. Acest lucru oferă ambelor sexe o șansă egală de a începe o conversație.

Cu toate acestea, dacă selectezi “Sunt bărbat”, se va selecta automat “Caut o femeie”. Deși acest lucru este heteronormativ, nu este neapărat exclusiv pentru persoanele LGBTQ, deoarece încă mai poți seta manual că ești în căutarea aceluiași sex în câmpul “Caut”.

OkCupid

OkCupid România

Sloganul OkCupid este ” Potrivește-te cu ceea ce contează”, și pe bună dreptate – mai ales pentru homosexuali. Deși sunt binevenite atât persoanele gay, cât și cele heterosexuale, platforma a reușit să scape de o mare parte din cea mai gravă heteronormativitate care încă afectează Match.com, de exemplu. Totul este la modă și actual, păstrând în același timp o atmosferă mai serioasă decât Tinder. Aplicația de dating este gratuită și are, de asemenea, o bună reputație în lumea întâlnirilor. Din nou și din nou, OkCupid dictează direcția de incluziune în lumea întâlnirilor online. În 2014, au lansat 22 de opțiuni de gen și 13 de orientare sexuală – cu mulți ani înainte ca astfel de schimbări să devină o prioritate pentru site-urile concurente. Din 2020, toți utilizatorii își vor putea alege și pronumele. Angajamentul față de justiția socială este, de asemenea, clar, prin introducerea unor insigne de profil, de exemplu, pentru atunci când votezi sau pentru susținătorii Black Lives Matter.

O nouă gândire 2017

Noul design al OkCupid din 2017 a mers mai departe decât angajarea unui “milenial” ca și designer grafic. Creierele din spatele operațiunii au înțeles că tinerii din ziua de azi iau mai în serios valorile politice ale partenerului lor. Tu, ca utilizator, poți îndepărta persoanele care nu îți împărtășesc valorile, răspunzând la întrebări de genul “deal-breakers”, cum ar fi armele sau vaccinarea.

Potrivirile din aplicație sunt întărite de un algoritm care selectează potrivirile în funcție de modul în care ambele părți au răspuns la întrebări în timpul înregistrării (întrebări despre comunicare, relații anterioare și opinii politice). Un punct de compatibilitate plus detalii despre punctele în care nu ești de acord reprezintă o bază bună atunci când vine vorba de evaluarea diferențelor pe care nu le poți tolera cu un potențial partener. De asemenea, poți alege să îți arăți profilul doar homosexualilor și să îl ascunzi celor heterosexuali – ceea ce reprezintă un mare avantaj.

Concluzie

Astăzi, există mai multe platforme și oportunități pentru întâlniri gay decât oricând. Selecția este imensă și poți găsi cu ușurință cel mai bun site sau cea mai bună aplicație care să răspundă nevoilor tale. Indiferent de cea pe care o folosești, îți poți stabili criteriile și poți găsi ceva care poate fi fie un flirt plăcut, fie un partener pe termen lung. Acest lucru a făcut ca homosexualilor să le fie mult mai ușor să-și găsească un partener, fără a fi supuși la hărțuire sau la întrebări.

Cu toate acestea, unele servicii se concentrează mai mult pe relații ocazionale, în timp ce altele se concentrează pe dragoste și pe o relație pe viață cu un partener care are aceleași idei. Multe dintre ele au, de asemenea, diferite funcții de localizare, ceea ce înseamnă că poți fi cu ușurință pus în legătură cu alte persoane care se află în apropierea ta geografică – acest lucru crește oportunitățile de a te întâlni. Cu toate acestea, este o idee bună să afli câteva date despre aplicația pe care o folosești înainte de a începe și ce reputație are aceasta. Dar serviciile de întâlniri online îți permit, în sfârșit, să îți deschizi mintea și să te aventurezi în lumea întâlnirilor – mult noroc!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

La ce ar trebui să mă gândesc înainte de a începe întâlnirile online?

Unele lucruri de care trebuie să ții cont ar putea fi să afli cât mai multe despre platforma pe care intenționezi să o folosești și despre reputația acesteia. De asemenea, poate fi o idee bună să încarci fotografii noi și să vorbești cu partenerul tău pentru o perioadă de timp înainte de a decide să vă întâlniți.

Ce platforme sunt cele mai bune pentru întâlniri gay?

Depinde de ceea ce căutați. Unele platforme se concentrează pe sex și pe relații ocazionale, în timp ce altele se concentrează pe dragoste și pe o relație pe termen lung.

Cum mă pot simți în siguranță atunci când mă întâlnesc online?

Este recomandabil să vorbești cu partenerul tău pentru o perioadă de timp înainte de a te întâlni. Odată ce te întâlnești, poate fi bine să te întâlnești într-un loc public. De asemenea, te rog să te asiguri că perechea ta a postat mai multe fotografii, astfel încât persoana în cauză să poată fi recunoscută cu ușurință și să fie sinceră cu cine este.

Cum pot să mă asigur că partenerul meu împărtășește valorile mele?

Multe servicii au funcții prin care poți vedea dacă sunteți compatibili. Alte servicii vă permit să vedeți doar profilurile în care aveți valori comune. Dar poate fi, de asemenea, o idee bună să discutați mai întâi în mod corespunzător, pentru a afla eventualele dezacorduri chiar înainte de a duce totul mai departe.

Cum pot să mă întâlnesc când am 50+?

Există mai multe site-uri de întâlniri care se adresează persoanelor de peste 50 de ani, cum ar fi Singles50. Chiar dacă ai peste 50 de ani, te poți bucura în continuare de lumea întâlnirilor, trebuie doar să-ți deschizi mintea și să îndrăznești să începi.

Este posibil să găsești un partener de viață online?

Este posibil. Multe dintre serviciile de mai sus raportează povești de dragoste în care utilizatorii s-au întâlnit și unde dragostea a răsărit.