Review la Site-ul de Dating Happn

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Happn Logo
 • 💘 Best geolocation app
 • 💘 Popular
 • 💘 Free download
Autor

Aplicația de întâlniri Happn este o aplicație mobilă de întâlniri bazată pe locație, în care au încredere 100 de milioane de utilizatori. A fost creată în 2014 în Franța de către Didier Rappaport (CEO) și de atunci s-a extins și în alte țări. Lansarea acestei aplicații de întâlniri a fost un succes cu co-fondatorii lui Rappaport, Fabien Cohen, și Antony Cohen, prin intermediul companiei lor FTW & Co.

Această aplicație de dating poate fi descărcată gratuit. Happn permite celor 1,5 milioane de utilizatori lunari să găsească persoane pe o rază de 800 de metri. Membrii pot accesa, de asemenea, abonamente premium care vin cu alte caracteristici interesante. Abonamentele premium le permit utilizatorilor să iasă în evidență și să trimită note flash persoanelor cărora le plac profilurile lor.

Happn te informează atunci când te-ai intersectat cu alți utilizatori, arătându-ți numele, vârsta, fotografiile, profesia și locația acestora. Se potrivește cel mai bine persoanelor încrezătoare și sociabile care caută întâlniri, sex ocazional, prietenii sau relații. Membrii trebuie să aibă peste 18 ani și trebuie să garanteze datele lor în timpul înregistrării.

Caracteristici unice ale Happn

Caracteristicile unice ale Happn includ note flash, îndrăgosteli, mesaje, like-uri, vizualizarea fotografiilor de profil și postarea de statusuri și recapitulări zilnice. Notele flash le permite utilizatorilor să adauge o notă mai personală atunci când comunică cu ceilalți. Membrii pot pune o întrebare personalizată după ce identifică ceva interesant despre celălalt utilizator pe profilul acestuia. Prin intermediul acestei funcții, Happn generează 4,9 milioane de mesaje în fiecare zi.

Cu ajutorul funcției “Hello”, ceilalți membri știu că vrei să vorbești cu ei, iar fiecare utilizator poate folosi zece dintre acestea. Odată ce acestea expiră, trebuie să te abonezi la serviciul premium pentru a obține mai multe. Happn le permite membrilor să trimită mesaje audio iubitelor lor, dar nu are apeluri video. Insignele de similaritate le permit membrilor să identifice interesele comune cu alți membri.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Contact garantia
 • 💘 Chiar și distribuția de gen
2
CautaMilf Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popular în România
 • 💘 Valabil
3
Singles50 Logo
 • 💘 40+
 • 💘 Site de întâlniri popular
 • 💘 Întâlniri cu seniori
Happn Screenshot

Utilizare

Happn are o interfață prietenoasă și estetică, ușor de utilizat. Utilizatorii pot descărca aplicația mobilă și o pot instala atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele iOS. Aplicația este gratuită și ușor de utilizat. Alternativ, utilizatorii pot obține funcții suplimentare dacă se abonează la serviciile premium. Procesul de înregistrare este rapid, iar utilizatorii pot naviga cu ușurință în aplicația de dating. Găsirea unor posibile întâlniri este eficientă în Happn, deoarece acceptă platformele de socializare precum Facebook, Instagram și Spotify.

Compania a lansat o nouă versiune a aplicației sale bazată pe geolocalizare, care le permite utilizatorilor să se conecteze cu persoane cu care s-au intersectat în viața reală. Prin urmare, trebuie să activezi serviciile de localizare pe dispozitivul tău pentru a găsi persoanele pe care vrei să le întâlnești prin intermediul Happn. De asemenea, utilizatorii pot programa modul de invizibilitate atunci când nu doresc ca locația lor să fie accesată. Modul de invizibilitate le permite utilizatorilor să își ascundă locația pentru o anumită perioadă.

Test de personalitate

Happy pune câteva întrebări personale în timpul înregistrării pentru a evalua personalitatea utilizatorilor. Se potrivește cu oamenii pe baza datelor de personalitate incluse în profilurile lor. Happn permite utilizatorilor să ascundă informațiile personale pe care nu doresc să le împărtășească publicului larg, cum ar fi vârsta, locația exactă și ultima dată de activitate. Fotografiile de profil sunt vizibile gratuit pentru ceilalți utilizatori. Pe baza informațiilor afișate pe profil, ceilalți utilizatori pot să îți evalueze personalitatea. Ceilalți membri îți pot evalua profilul în funcție de informațiile vizibile pentru public.

Costul Happn

Pe lângă un abonament gratuit, Happn are și câteva abonamente cu plată. Acestea le permit utilizatorilor să plătească abonamentele premium în rate, dacă abonamentele sunt pe șase luni sau 12 luni.

Sunt disponibile opțiuni de plată prin PayPal, carduri de credit, telefoane mobile și debit direct. Utilizatorii se pot abona la Happn folosind monede și credite care, sunt convertite în dolari.

Happn Reviews

Plângeri comune despre Happn

Happn nu are o versiune pentru desktop, deoarece se bazează pe geolocalizare. Acest lucru vă limitează capacitatea de a naviga printre profiluri și de a vă încrucișa drumurile. Unele caracteristici, cum ar fi trimiterea a zece note flash în fiecare zi și accesarea listei de persoane care sunt interesate de tine, nu sunt accesibile decât dacă ești utilizator premium. Utilizatorii se plâng de escrocherii sau de conturi bot din aplicație care nu reprezintă interesele reale ale utilizatorilor. Multe persoane vizitează rar aplicația sau chiar sunt inactive. Happn nu este la fel de răspândită, prin urmare, îți limitează capacitatea de a intra în contact cu persoane în funcție de popularitatea aplicației în regiunea ta. În plus, nu este disponibilă nicio potrivire bazată pe compatibilitate. Unii critici sunt de părere că, întrucât Happn potrivește persoanele pe baza unor caracteristici superficiale, este dificil să evaluezi potrivirile în mod fiabil.

Concluzie

Sistemul de geolocalizare al Happn pentru potrivire este unic. Ar putea fi o opțiune excelentă pentru a cunoaște oameni într-un loc nou, dacă există o bază de utilizatori destul de mare. Acestea fiind spuse, dacă această aplicație este sau nu pentru tine va depinde în cele din urmă de ceea ce cauți la o potrivire.