Feeld

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Feeld Logo
  • Pentru cupluri și singuri
  • Bună intimitate
  • Intalniri inclusive

Pentru singuri și cupluri!

Când vine vorba de platformele de dating, am tendința de a fi destul de suspicios până când încerc un anumit site de dating. O aplicație de dating care mi-a atras recent atenția a fost Feeld. Lansată în 2014, a fost inițial cunoscută sub numele de Thrinder. Deși este destul de asemănătoare cu Bumble și Tinder, nu oferă opțiuni de dating de tip vanilie. Aceasta primește atât persoane singure, cât și cupluri care sunt interesate să îi invite pe alții în dormitorul lor și să exploreze perversiunile.

În loc să te chinui să găsești pe cineva care împărtășește același interes pentru aceleași chestii ca și tine sau care vrea să se culce cu un cuplu, poți pur și simplu să folosești Feeld pentru a-ți satisface toate dorințele. Prin urmare, este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să încerce swinging, kinks, poliamorie și sex ocazional. Mi-a plăcut faptul că Feeld este foarte incluziv în ceea ce privește sexualitatea și genul. Conectează utilizatorii pe baza intereselor și a locației.

Deoarece nu era disponibilă o versiune desktop, nu am avut altă opțiune decât să folosesc aplicația mobilă. Aplicația permite, de asemenea, implicarea în rețelele sociale. Știu cât de greu poate fi să întâlnești pe cineva care să fie la fel de deschis ca și mine, motiv pentru care Feeld mi s-a părut reconfortant. În plus, Feeld are un rating bun online. Cu toate acestea, am observat că are o bază de utilizatori mult mai mică, lucru pe care îl înțeleg, deoarece nu toată lumea este interesată să devină perversă sau poliamoroasă. Pentru a te ajuta să-ți faci o idee despre Feeld, am pregătit recenzia finală doar pentru tine.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
Feeld România

Utilizarea aplicației

Feeld oferă multe caracteristici care te ajută să găsești persoana perfectă care vrea să încerce aceleași lucruri ca și tine. Cu o interfață de utilizator prietenoasă, nu am avut nicio problemă în a naviga prin aplicație. Nu este la fel ca alte platforme de swipe care fac dificilă găsirea persoanelor care te interesează. Feeld este ceva complet diferit de ceea ce ai fi putut fi obișnuit. Într-adevăr, facilitează foarte mult găsirea unei persoane în funcție de preferințe, ciudățenii și starea relației.

Există chiar și funcții avansate de căutare și măsuri de siguranță, ceea ce înseamnă că nu ai de ce să te stresezi. Te poți baza pe Feeld pentru a explora lucrurile din punct de vedere sexual. Oferă rezultate decente dacă locuiești într-un oraș mare. În plus, beneficiezi și de anonimat, ceea ce face ca lucrurile să fie mai puțin stresante. Cei care au o relație pot să asocieze profilul partenerului lor pentru ca ceilalți să vadă. Ajută la eliminarea presupunerilor, astfel încât să poți lua o decizie în cunoștință de cauză. Indiferent de perversiunea pe care o ai, consimțământul și atracția sunt totul. De asemenea, ai opțiunea de a folosi un pseudonim dacă nu vrei să îți folosești numele real.

Profilul

Atunci când te înscrii la Feld, vei avea ocazia să furnizezi toate informațiile tale, inclusiv vârsta, etnia, înălțimea, statutul relației, perversiunile și multe altele. Acest lucru face ca oamenii să te găsească mai ușor. În mod similar, îți va fi mai ușor să găsești pe cineva cu care să-ți experimentezi nebuniile. Este posibil să îți filtrezi rezultatele căutării pe baza orientării sexuale, distanței, statutului de relație, rasei și perversiunilor.

Oferte și costuri pe Feeld

Când vine vorba de oferte și de preț, un abonament gratuit la Feeld oferă o mulțime de opțiuni, inclusiv posibilitatea de a vedea potențialele întâlniri din zona ta, de a seta o distanță maximă pentru întâlniri și opțiunea de a discuta pe chat cu partenerii fără nicio restricție. Pentru mai multe funcții, poți obține un abonament plătit. Printre avantajele unui plan premium se numără posibilitatea de a împiedica prietenii de pe Facebook care sunt deja pe aplicație să îți vadă profilul, de a vedea instantaneu dacă cineva se arată interesat de tine în loc să aștepți să faci o potrivire, de a vedea când un utilizator a fost ultima dată online și de a partaja fotografii private pentru ca persoanele cu care te-ai întâlnit să le vadă.

Feeld Review

Plângeri frecvente cu privire la Feeld

Singura nemulțumire pe care majoritatea clienților o au în legătură cu Feeld este că își doresc mai mulți utilizatori. În afară de asta, să ajungi să cunoști pe cineva durează ceva timp. Cu toate acestea, totul se reduce la faptul că nu toată lumea este interesată de kinks și poliamorie. Ceea ce îmi place la Feeld este că oferă anonimat, o interfață curată, o facturare simplă și posibilitatea de a explora sexualitatea și fanteziile. Cu toate acestea, nu este opțiunea potrivită pentru cei care caută o relație tradițională. Dar, există alte site-uri de întâlniri pentru asta.