Christian Mingle

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Christian Mingle Logo
  • Cea mai mare comunitate creștină
  • Excelentă aplicație de întâlniri
  • Rată mare de succes

Site-uri de matrimoniale creștine

Găsirea unui site bun de întâlniri creștine nu este ușor. Deși există câteva Site-uri de matrimoniale creștine, am decis să încerc Christian Mingle, deoarece este extrem de popular. Site-ul este conceput pentru persoanele singure care se ghidează după credință și care sunt în căutarea unei relații de durată și a posibilității de căsătorie. A fost lansat în 2001 și de atunci a avut un mare succes.

Deoarece nu este ușor să găsești pe cineva care să urmeze Evanghelia, Christian Mingle pretinde că oferă platforma perfectă. Dacă prețuiești ceea ce predici, s-ar putea să găsești pe site pe cineva care are aceleași păreri ca și tine. Acesta se mândrește cu un rating general de 4,3 stele, ceea ce este destul de impresionant. Pentru o experiență de întâlniri bazată pe credință, Christian Mingle are totul sub control.

Există o mulțime de bărbați și femei creștine frumoase pe acest site. Având cel mai mare procent de utilizatori creștini din toate aplicațiile de dating, nu ar trebui să ai probleme în a găsi persoana potrivită. Christian Mingle își propune să consolideze căsniciile și a reușit în aproape 30% din totalul căsătoriilor creștine, după cum a concluzionat un studiu realizat în 2015.

Am parcurs pagina cu povești de succes și mi-a dat speranța de a încerca. Nenumărate cupluri au avut noroc și au împărtășit mărturii inspirate. Unii utilizatori susțin chiar că platforma este binecuvântată de Dumnezeu. Pentru a te ajuta să înțelegi mai bine site-ul, voi împărtăși experiența pe care am avut-o cu Christian Mingle.

Cele mai bune site-uri de dating

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
ChristianMingle România

Utilizare

Christian Mingle oferă diverse caracteristici care fac ca întâlnirea online să fie mult mai ușoară. Are o interfață ușor de utilizat care nu necesită prea multă gândire. Spre deosebire de majoritatea platformelor swipe-right și swipe-left, care te lasă pierdut, eu am găsit acest site complet diferit. Mi-a fost mai ușor să atrag atenția colegilor creștini fără să mă simt ca și cum aș fi într-un fel de mediu extrem de competitiv.

Fiind o persoană interesată de mântuire, am folosit funcțiile de chat premium pentru a mă concentra pe perspectivele de întâlnire potrivite și pentru a filtra zgomotul. Scopul meu a fost să întâlnesc pe cineva și să mă așez la casa mea pentru totdeauna, mai degrabă decât să particip la scena modernă a întâlnirilor, care mă lasă cu un sentiment de gol. În comparație cu alte site-uri de întâlniri, am constatat că Christian mingle are o parte echitabilă de ambele sexe. Există o mulțime de bărbați creștini buni care căutau o dragoste de durată. Mulțumită funcțiilor avansate de căutare, sistemului de potrivire reciprocă și măsurilor de siguranță, nu am avut de ce să mă îngrijorez.

Descrierea profilului tău

Atunci când te înscrii la Christian Mingle, ești încurajat să furnizezi cât mai multe informații pentru a facilita identificarea unei persoane. De asemenea, trebuie să descrii cât de religios ești și opiniile pe care le ai. Eu a trebuit să introduc etnia, înălțimea, statutul de creștin și vârsta mea. Profilul robust și algoritmul de potrivire orientat spre personal mi s-au părut îmbucurătoare, deoarece mi-au ușurat foarte mult lucrurile. De asemenea, am făcut căutări pe baza procentajului de potrivire, a distanței și a rasei.

ChristianMingle costuri și încercarea gratuită

Christian Mingle oferă o încercare gratuită. Acest lucru înseamnă că te poți înscrie cu ușurință pe site și poți interacționa cu alți creștini pentru a găsi pe cineva care îți place. În timpul perioadei de probă gratuită, am putut căuta fără restricții. Cu toate acestea, am decis să încerc planul Premium de o lună. Acesta a oferit funcții premium, cum ar fi navigarea anonimă, aflarea persoanelor care mă plac sau care mi-au vizualizat profilul și trimiterea și recepția de mesaje.

ChristianMingle Review

Neplăceri cu privire la Christian Mingle

Christian Mingle este un site care face exact ceea ce spune. Nu am avut nicio problemă cu site-ul și am avut șansa de a interacționa cu niște bărbați creștini grozavi care căutau același lucru ca și mine. Singura critică negativă pe care a primit-o site-ul este că promovează valorile creștine. Cu toate acestea, ca cineva care știe cât de mult s-a schimbat lumea, înțeleg că oamenii privesc lumea în mod diferit.

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că nu am trăit nimic superficial. Dar, dacă ești în căutare de agățări sau ceva ocazional, nu te-aș sfătui să folosești Christian Mingle. În schimb, ar trebui să rămâi la Tinder și Bumble, deoarece acestea sunt unele dintre platformele de dating online care se adresează întâlnirilor ocazionale.