Grindr

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Grindr Logo
 • Cea mai mare aplicație de întâlniri gay
 • LGBTQ+
 • Cont gratuit

Una dintre primele aplicații de dating gay

Grindr a fost lansat în 2009 și este folosit de bărbați din întreaga lume pentru a se întâlni, a-și face prieteni și a se cupla. Este una dintre primele aplicații de acest gen. Pe lângă popularitatea sa online masivă, aceasta organizează evenimente și dă o mână de ajutor comunității LGBTQ. Forbes a menționat chiar și modul în care Grindr distribuie gratuit kituri de autotestare HIV. Grindr are sediul central în West Hollywood, California.

Când vine vorba de comunitatea gay și bisexuală, Grindr este părintele tuturor. Poți folosi aplicația de întâlniri pe smartphone, tabletă sau desktop. Deși Grindr este folosită de milioane de utilizatori din întreaga lume, este o aplicație de dating de nișă, deoarece se adresează doar bărbaților care caută bărbați. Utilizatorii cu vârste de 18 ani sau mai mari o consideră ca fiind un element de bază pentru agățări, întâlniri și întâlniri. Poți folosi aplicația pentru a găsi pe cineva uimitor în apropierea ta.

Grindr are un design interesant pentru aplicația sa, care este o combinație de negru și galben. În cea mai mare parte are un rating foarte bun în rândul utilizatorilor care consideră că este un schimbător de viață. Până la apariția Grindr, bărbații care căutau bărbați trebuiau să găsească modalități alternative de a avea noroc.

Cel mai bun lucru la această aplicație este faptul că este foarte ușor de utilizat și oferă un sentiment minunat atunci când începi să primești mesaje de la bărbații atractivi din apropiere. Este la fel de populară ca și Tinder în comunitatea gay. Cu toate acestea, nu necesită niciun swipe, deoarece tot ce trebuie să faci este să trimiți un mesaj cuiva care-ți place sau să-ți arăți interesul apăsând pe pictograma “foc”. Acest lucru ajută la înlăturarea stresului care vine odată cu swipe-ul.

Oricine poate deveni membru al Grindr, deoarece este o aplicație gratuită de întâlniri. Cu toate acestea, pentru mai multe funcții, oferă abonament plătit. De asemenea, oferă servicii excelente pentru clienți. Deoarece există încă multe persoane ascunse, pot exista încă unele profiluri false, în funcție de locul în care locuiești în lume. Dar, dacă folosești aplicația în orașe precum San Francisco, New York, Londra, Berlin sau Sydney, vei avea mai puține profiluri false. Utilizatorii pot oricând să blocheze profilurile pe care nu doresc să le vadă.

Site-uri de dating gay mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
Grindr România

Utilizare

Grindr oferă diverse caracteristici și moduri pe platforma sa. Poți aplica criterii de căutare pentru a găsi persoana perfectă cu care să te împrietenești, să te întâlnești sau să te cuplezi. În plus, mesageria prin chat, schimbul de fotografii, mesajele video și apelurile video te ajută să-ți faci o idee despre persoana cu care să te întâlnești.

Deoarece există o mulțime de profiluri vizibile, care sunt foarte detaliate, poți sorta cu ușurință profilurile pentru a găsi pe cineva care îți place. În mod similar, vei face ca persoanele singure potrivite sau cele care își caută prieteni să te contacteze și să își arate interesul față de tine.

Test de personalitate

Deși Grindr nu oferă un test de personalitate specific pentru a te ajuta să găsești potențiali parteneri, poți aplica tu însuți criteriile de căutare dorite. Grindr îți permite să cauți și să trimiți mesaje oricărei persoane pe care o consideri interesantă. Criteriile de căutare pot fi ajustate pe baza vârstei, înălțimii, tipului de corp, etniei, valorilor și multe altele. Astfel, nu ar trebui să ai nicio problemă în a găsi pe cineva care îți place.

Dacă nu ai cerințe specifice, poți să navighezi cu ușurință prin diferite profiluri și să discuți cu oricine ți se pare sexy sau drăguț, vizualizându-le pozele. În plus, mulți utilizatori Grindr își leagă chiar și profilurile de socializare de aplicație. Acest lucru înseamnă că poți obține mai multe informații despre ei cu ușurință.

Costuri

Așa cum am menționat mai sus, Grindr poate fi folosit gratuit. Cu toate acestea, are o versiune premium pentru cei care caută mai multe funcții. Cunoscută și sub numele de Grindr Xtra, versiunea premium oferă toate funcțiile pe care ți le-ai dori de la această aplicație. Există, de asemenea, Grindr Premium, care este un upgrade mai scump, care vine cu funcții super-premium. Iată o prezentare detaliată a celor două planuri premium.

Grindr Xtra

 • Fără reclame pop-up sau bannere
 • Opțiunea de a vedea până la 600 de persoane
 • Opțiunea de blocare cu PIN pentru o mai mare siguranță
 • Pictograma discretă a aplicației
 • Marchează profilurile și filtrează-le
 • Citește recepțiile de mesaje
 • Fotografii cu transmitere rapidă
 • Trimite și salvează frazele favorite de chat
 • Fotografii cu transmitere rapidă
 • Mai multe opțiuni de triburi Grindr
 • Filtrează utilizatorii în funcție de cine este online
 • Funcții complete în modul Explorare
 • Notificări push personalizate

Grindr Premium

În plus față de caracteristicile oferite de Grindr Xtra, iată la ce te poți aștepta de la Grindr Premium.

 • Anularea mesajelor
 • Vezi când cineva tastează un mesaj în chat-uri
 • Modul incognito
 • Vezi cine îți vizualizează profilul
 • Navigare nelimitată a profilului

Pentru a deveni membru premium, va trebui să plătești lunar, iar prețul depinde de abonamentul pe care îl alegi. Cu cât plătești mai mult timp pentru planul premium, cu atât va costa mai puțin.

Grindr Review

Plângeri comune despre Grindr

Grindr este o aplicație uimitoare care a revoluționat modul în care bărbații gay, bisexuali și transsexuali se întâlnesc. Deși are planuri premium, poți rămâne la planul gratuit, deoarece oferă în continuare posibilitatea de a intra în contact cu alți bărbați.

Dacă dorești un plan premium, poți alege un abonament pe 6 luni sau anual pentru a-ți reduce factura lunară. Dacă există un lucru asupra căruia utilizatorii Grindr sunt de acord, acesta este faptul că aplicația nu este concepută pentru romantici în căutarea Făt-Frumosului lor. Pe lângă acest lucru, aplicația poate da erori uneori. Însă, este actualizată frecvent.

În ciuda acestui fapt, Grindr este probabil cea mai bună aplicație gay pentru întâlniri online. Oferă tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru a cunoaște băieți. Oferă un design ușor de utilizat, anonimat și funcții interesante – da, tot ceea ce ți-ai dori într-o aplicație. Grindr se adresează tuturor tipurilor de bărbați care caută bărbați. Astfel, cunoașterea băieților tocmai a devenit mult mai ușoară cu ajutorul aplicației. Nu există multe lucruri negative despre aplicație. Este destul de versatilă și potrivită pentru orice tip de bărbat gay sau bisexual, indiferent de preferințele sale. Dacă ești interesat de întâlniri, agățări și întâlniri sigure, Grindr te-a acoperit.