C-Date

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
C-Date Logo
  • Majoritatea femeilor
  • Pentru întâlniri sexuale
  • Succes mare de potrivire

Întâlniri intense fără restricții

C-Date a fost fondată în 2008 și este lider în găsirea de relații simple. Cu alte cuvinte, C-Date există de puțin peste un deceniu în colaborare cu proprietarul Interdate SA. În acest timp, C-Date a ajutat mii de oameni să își găsească partenerul pasional.

Una dintre caracteristicile unice ale C-Date este că site-ul folosește o protecție maximă pentru a evita profilurile false și fraudele.

Cealaltă caracteristică unică este că C-Date are membri de toate vârstele, cu orientări diferite și o variație a motivelor pentru care se află pe C-Date. Baza de utilizatori se descrie de la căutarea unei potențiale căsătorii până la o aventură pasională.

Utilizarea este foarte bună

În partea stângă a paginii de pornire, vei găsi o casetă pentru înregistrare. Acolo alegi dacă ești femeie sau bărbat și ce cauți.

Înregistrarea este complet gratuită și se specifică faptul că;

  1. Aceasta este anonimă, sigură și fără obligații.
  2. Acesta utilizează căutări discrete ale partenerilor.
  3. Acestea au o verificare serioasă a profilului și controale manuale pentru toate fotografiile.

Designul actual al site-ului este foarte ușor de utilizat. Este ușor de navigat pe site, fără prea multe caracteristici. C-Date are, de asemenea, o aplicație simplă care se potrivește cu iOS și Android.

C-Date nu necesită o poză de profil pentru a putea scrie sau căuta alți membri, dar protejează anonimatul utilizatorului. În schimb, au investit în protecția profilului și în controlul manual al imaginilor.

După ce utilizatorul și-a creat un cont, primește o imagine alternativă a unei femei foarte atrăgătoare și a unui bărbat frumos. Apoi ești întrebat: “Cine te excită?”.

După ce ai ales cine crezi că este cel mai atractiv, poți alege de unde vii geografic din România. Astfel, C-Date găsește mai ușor potențialii parteneri apropiați din zona ta.

Dragostea nu are absolut nicio graniță geografică, dar uneori întâlnirea pasională poate fi mai aproape decât crezi tu.

C-Date România

Testul de personalitate

Motivul pentru care C-Date funcționează bine este că toți utilizatorii primesc sugestii de contacte selectate în funcție de preferințele lor și de locul în care locuiesc din punct de vedere geografic.

Deoarece calitatea de membru costă bani, aceasta îi ține pe cei fără scrupule departe de platformă. Acest lucru înseamnă că sunt doar câțiva bărbați care concurează pentru o femeie. Prin urmare, C-Date are o rată de succes mai mare pentru bărbați. Nu mai puțin de 63% dintre bărbați obțin întâlniri pe platformă.

Rata de succes mai mare înseamnă că C-Date are o bază de membri mai mare decât majoritatea site-urilor de întâlniri și acesta este un avantaj clar pentru utilizatori.

Costuri pe C-Date

Utilizatorii pot alege între diferite tipuri de abonamente și trebuie să se angajeze pentru cel puțin 3 luni dacă nu aleg abonamentul de bază (gratuit).

Abonamentul de bază oferă posibilitatea de a crea un profil și de a vedea utilizatorii disponibili din apropiere. Din păcate, nu oferă posibilitatea de a vedea complet pozele de profil ale altor persoane sau de a le scrie.

Prețurile abonamentelor nu sunt prea mari, iar prețul devine mai mic atunci când alegi un abonament pe o perioadă mai lungă.

Una dintre completările plăcute ale C-Date este faptul că este gratuit pentru femei pentru a utiliza Premium.

C-Date Review

Plângeri comune despre C-Date

O nemulțumire comună cu privire la C-Date este că este în primul rând pentru întâlniri ocazionale și că mulți utilizatori nu caută o relație pe termen lung. Mulți oameni spun că nu caută o relație și apoi găsesc dragostea câteva săptămâni mai târziu.

A doua nemulțumire este că serviciul pentru clienți nu are un chat live, însă C-Date filtrează în permanență site-ul pentru profiluri false.

Prețul site-urilor de întâlniri este o întrebare care apare întotdeauna, dar C-Date acordă o mare importanță anonimatului, ceea ce compensează prețul de membru în comparație cu alte site-uri de întâlniri.