Review – la Site-ul de Dating eDarling

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
eDarling Logo
  • 💘 Test de personalitate
  • 💘 Relații mature
  • 💘 Ușor de folosit
Autor

Un serviciu de dating mai serios

eDarling este un site de întâlniri care a fost lansat în Germania în 2008. Site-ul este deținut de compania germană Spark Networks Services GmbH. eDarling este unic prin faptul că, atunci când devii membru al site-ului, completezi un test de personalitate care te ajută apoi să îți găsești perechea perfectă. Atunci când îți deschizi un cont gratuit pe site-ul de întâlniri, ai acces direct la profilul tău de personalitate, primești sugestii de parteneri, poți trimite zâmbete și like-uri și ai posibilitatea de a încărca fotografii. eDarling este un site care se potrivește celor cu ambiții ceva mai mari și care sunt în căutarea unei relații serioase.

Utilizare

eDarling este modalitatea inteligentă de a te întâlni și de a găsi dragostea. Este o platformă de întâlniri care îți face cunoștință doar cu persoane singure care ți se potrivesc. Îți facilitează căutarea și face ca tu să găsești sistematic și ușor persoana care ți se potrivește. Site-ul este, de asemenea, disponibil și ca aplicație de întâlniri, ceea ce înseamnă că ai acces la serviciu direct de pe telefonul mobil. eDarling este, de asemenea, o platformă de întâlniri foarte sigură, cu un control atent al profilurilor, un serviciu clienți bun și filtre de fraudă – toate acestea pentru ca tu, în calitate de membru, să te simți în siguranță.

Edarling Screenshot

Testul de personalitate numit IdealPartner

Testul de personalitate “IdealPartner” al eDarling este unic în ceea ce privește site-urile de întâlniri. Acesta este conceput în colaborare cu psihologi și cercetători în domeniul relațiilor. Atunci când faci testul, spui cine ești, răspunzând la întrebări care vizează, printre altele, felul în care comunici, caracterul tău și atitudinea ta față de relații. Testul tău este apoi analizat și comparat cu rezultatele altor membri. După aceea, vei vedea ce membri se potrivesc cel mai bine profilului tău de personalitate. Testul are rolul de a oferi o imagine clară despre cine ești și ce cauți într-o relație.

Potriviri

Vei primi apoi o listă de sugestii de potriviri și poți intra și citi profilurile lor. Când găsești pe cineva care ți se pare interesant, îi trimiți un mesaj sau un zâmbet și sperăm că acel mesaj va duce, în cele din urmă, la o poveste de dragoste. Testul de personalitate este ceea ce face ca eDarling să fie unic și ceea ce face ca site-ul să iasă în evidență în mulțime. Testul de personalitate este, de asemenea, motivul pentru care rezultatele site-ului sunt atât de bune și pentru care, de multe ori, reușesc să aibă succes cu potrivirile lor.

Cum funcționează testul

Testul constă într-un total de 283 de întrebări. Când faci testul, un sfat bun este să te gândești bine la răspunsurile tale. De asemenea, este important să fiți sincer. Testul durează aproximativ 25 de minute, iar dacă nu ai timp să îl termini în aceeași zi, poți să faci o pauză și să revii înapoi. Testul este salvat timp de 15 săptămâni înainte ca informațiile să fie șterse. În cazul în care consideri că testul nu este deloc corect, poți contacta serviciul lor pentru clienți pentru a repeta testul. Dacă abia ai făcut testul, este o idee bună să aștepți până când primești primele potriviri; s-ar putea ca acestea să fie mai corecte decât crezi. După terminarea testului, îți pregătești profilul, cu poze și descriere, înainte de a primi potrivirile tale.

Reduceri și prețuri

eDarling are două tipuri diferite de membri. Primul este așa-numitul abonament de bază, care este gratuit, iar al doilea este un abonament premium. Pentru a putea utiliza pe deplin site-ul și pentru a avea cele mai mari șanse de a găsi un partener, se recomandă un abonament premium. Desigur, poți începe cu abonamentul de bază pentru a testa site-ul și caracteristicile sale. Cu abonamentul de bază, ai, de asemenea, posibilitatea de a face un test de personalitate, de a crea un profil și de a primi potriviri.

Abonament Premium

Atunci când faci upgrade, primești acces complet la toate funcțiile, inclusiv până la 20 de propuneri suplimentare de parteneri în fiecare zi. De asemenea, primești acces la aplicația inteligentă, astfel încât să poți urmări potrivirile tale direct pe telefon. eDarling folosește un model de tarifare progresivă, ceea ce înseamnă că prețul lunar va fi mai mic cu cât te implici mai mult timp.

Neplăceri comune cu privire la eDarling

Cea mai frecventă nemulțumire cu privire la eDarling este că nu ai acces la atât de multe caracteristici în versiunea gratuită. eDarling are, de asemenea, prețuri destul de ridicate, ceea ce înseamnă că nu este accesibil pentru toate portofelele. Site-ul are, de asemenea, o proporție puțin mai mică de membri în comparație cu alte servicii similare de pe piață. Unele persoane s-au plâns de faptul că nu pot căuta singure potriviri. Pe de altă parte, ideea site-ului este că ar trebui să fii pus în legătură cu persoanele care se potrivesc cel mai bine cu personalitatea ta. Nu cu cele pe care le alegi singur la prima vedere.