Inner Circle

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
THeinnercircle.co Logo
  • Excelentă aplicație de întâlniri
  • Evenimente IRL
  • Adevărata potrivire

Potrivire precisă

Nu toată lumea caută aceeași experiență de dating online pe care o oferă platformele de dating precum Bumble sau Tinder. Unii oameni preferă un pic de prestigiu și nu sunt dispuși să se mulțumească cu mai puțin. Inner Circle este aplicația de dating supremă pentru aceștia. Nu se încadrează în cele două etichete pe care le satisfac majoritatea site-urilor de dating.

Am constatat că InnerCircle seamănă cu un restaurant de 5 stele, deoarece nu este ușor să obții o șansă de a folosi aplicația de dating. Oamenii pentru destul de mult timp pentru a fi selectați. Dacă ești o persoană care este atrasă de cei mai buni dintre cei mai buni, Inner Circle ar putea fi site-ul potrivit pentru tine. Are o mulțime de moderatori prin care trec solicitanții pentru a se asigura că doar cei calificați reușesc să treacă. Astfel, am găsit doar cei mai atrăgători și talentați singuri.

Am constatat că InnerCircle seamănă cu un restaurant de 5 stele, deoarece nu este ușor să obții o șansă de a folosi aplicația de dating. Oamenii pentru destul de mult timp pentru a fi selectați. Dacă ești o persoană care este atrasă de cei mai buni dintre cei mai buni, Inner Circle ar putea fi site-ul potrivit pentru tine. Are o mulțime de moderatori prin care trec solicitanții pentru a se asigura că doar cei calificați reușesc să treacă. Astfel, am găsit doar cei mai atrăgători și talentați singuri.

Așadar, dacă ești în căutarea unei experiențe diferite și crezi că îndeplinești cerințele stricte, poți încerca. Pentru a te ajuta să te decizi, vreau să împărtășesc cu tine experiența mea în utilizarea Inner Circle.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
Inner Circle România

Design și înscriere

Primul lucru pe care l-am observat când am folosit InnerCircle este că are un design elegant și atractiv. Interfața seamănă cu cea a LinkedIn și Facebook, deoarece toate butoanele sunt albastre și au o nuanță albăstruie. Există trei butoane de interacțiune pe aplicație, inclusiv Wink, Message și Favorite. Sub aceste butoane, Inner Circle arată locația utilizatorului. Apoi, poți trece în revistă alte informații, cum ar fi numele, distanța, vârsta și ultima dată când a fost online

Inner Circle nu oferă compatibilități imediat. Pentru a obține mai multe recomandări, va trebui să apreciezi mai multe profiluri. Reține că nu poți trimite un mesaj utilizatorilor pe care îi placi după înregistrare dacă ai un cont standard. Cu toate acestea, poți totuși să trimiți clinchete. Dar, este logic să îți faci un abonament. Poți chiar să adaugi persoane în lista de favorite din aplicație. Deoarece există un sistem strict de aprobare a profilurilor, nu am întâlnit niciun bots sau conturi catfish. 

Nu am avut nicio problemă în a mă înscrie pe InnerCircle. Tot ce trebuie să faci este să îți conectezi profilul de Facebook sau LinkedIn. Trebuie să ții cont de faptul că profilul pe care îl vei lega va afișa fotografiile tale de acolo, împreună cu educația, locul de muncă și alte detalii. Deși profilul meu a fost aprobat într-o zi, alții au trebuit să aștepte mult mai mult timp pentru aprobare.

Singuri de succes și educați

După ce contul tău a trecut cu succes de selecție, va trebui să furnizezi toate informațiile tale pentru a găsi o potrivire. Inner Circle a fost conceput pentru persoanele care au succes și sunt foarte educate. Deoarece există doar profiluri autentice, concurența este mare atunci când vine vorba de oameni fermecători. Atunci când introduci informațiile despre profilul tău, trebuie să incluzi locul de muncă, diplomele obținute, nivelul de educație și universitatea. Poți încărca o mulțime de fotografii pe aplicație. Fiecare utilizator ar putea avea acces la poza ta. Furnizând toate informațiile tale, te asiguri că vei găsi perechea perfectă.

Costul Inner Circle

Chiar dacă Inner Circle poate fi folosit gratuit, nu poți face nimic cu un cont gratuit. Prin urmare, ar trebui să îți faci un abonament pentru a trimite mesaje utilizatorilor, pentru a afla cine ți-a vizualizat profilul și pentru a obține bilete la evenimente. Pe lângă asta, ca utilizator plătit, poți vedea și cine ți-a trimis un wink.

Inner Circle Review

Critici

Cercul interior ar putea părea perfect la suprafață. Cu toate acestea, procedura sa de aprobare a contului poate fi brutală și nu ai altă opțiune decât să te conectezi la contul tău de social media. Pe lângă aceasta, contul tău ar fi inutil dacă nu plătești un abonament. Însă, calitatea single-urilor este impresionantă și nu trebuie să ai de-a face cu niciun escroc. În plus, utilizatorii cu plată au posibilitatea de a folosi o tonă de caracteristici. InnerCircle este conceput pentru persoanele singure mai tinere care s-au stabilit. Astfel, nu se bazează pe o personalitate ca alte site-uri de întâlniri.