Review la Site-ul de Dating Hinge

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Hinge Logo
 • 💘 Great dating app
 • 💘 Free signup
 • 💘 Cheap premium service
Autor

Tot ce trebuie să știi despre Hinge

Hinge este o aplicație de dating care a fost lansată în februarie 2013. Încă de la înființare, aplicația de dating a oferit servicii de calitate și este considerată una dintre cele mai bune aplicații de dating disponibile în prezent.

Hinge este deținută de Match Group – una dintre cele mai bune companii de servicii de dating online. În plus, compania administrează și câteva aplicații de dating de top, precum Tinder. Match Group a obținut integral Hinge în 2019 pentru o sumă necunoscută.

Hinge oferă numeroase caracteristici care îți vor plăcea. Una dintre caracteristicile unice ale Hinge este faptul că poți trimite mesaje altor utilizatori fără a avea nevoie de o potrivire. În plus, îți poți filtra potrivirile pe baza planurilor de familie, a educației sau chiar a viciilor.

Hinge are o ofertă de încercare gratuită, dar cu caracteristici limitate. Folosind testele gratuite, îți poți configura un cont oficial Hinge, un feed de evidențiere personalizat, poți trimite mesaje, poți vedea cine te place, poți primi opt like-uri zilnice și un trandafir pe săptămână.

Hinge este cel mai bun pentru persoanele care caută relații pe termen lung. Acest lucru înseamnă că nu este pentru persoanele care caută agățări sau o aventură de o noapte.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Contact garantia
 • 💘 Chiar și distribuția de gen
2
CautaMilf Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popular în România
 • 💘 Valabil
3
Singles50 Logo
 • 💘 40+
 • 💘 Site de întâlniri popular
 • 💘 Întâlniri cu seniori
Hinge Screenshot

Utilizarea

După ce ai descărcat aplicația Hinge, îți poți crea un cont folosind numărul tău de telefon. Poți, de asemenea, să îți folosești contul de Facebook pentru a te autentifica. Comparând ușurința de utilizare a acestei aplicații cu alte aplicații de întâlniri, îți vei da seama că interfața de utilizator din această aplicație este ușor de utilizat. Pe măsură ce defilezi în jos pe poza unui potențial partener, ai opțiunea de a da like sau de a renunța.

Profilurile au un sentiment de prezență care este atrăgător pentru a le parcurge. Un utilizator gratuit poate aprecia până la 10 profiluri într-o zi. Dacă acest lucru nu este suficient, există o funcție de îndemnuri video Hinge care te poate ajuta cu discuțiile video. De asemenea, poți alege tema de conversație, ceea face ca discuția să continue chiar și atunci când nu știi ce să spui.

Chestionarul

Răspunsul la chestionarul din timpul înscrierii vine cu atât de multe opțiuni. Poți răspunde dacă ești interesat de femei, bărbați sau chiar de toată lumea. În plus, poți introduce vârsta preferată, etnia, distanța sau chiar religia. Ai opțiunea de a aprecia anumite elemente specifice din profil.

În plus, opțiunea de clasificare a acestor elemente este o problemă. Acestea sunt caracteristici de care oamenii profită atunci când se exprimă. Oferirea unor răspunsuri precise la întrebările privind personalitatea ajută algoritmul să te ajute să localizezi utilizatorii cu interese similare cu ale tale. În plus, Hinge oferă o platformă pentru ca oamenii să cunoască personalitatea persoanelor online înainte de o întâlnire fizică.

Plângeri comune

Există unele plângeri cu privire la Hinge, la fel ca orice alt site de întâlniri. De exemplu, utilizatorii pe care i-ai sărit anterior pot apărea din nou în feed-urile tale. Deoarece acest lucru este menit în scopuri de reconsiderare, poate fi neplăcut. În afară de asta, opțiunea de filtrare gratuită este limitată doar la sex, vârstă, locație, etnie și religie. Le poți accesa doar după ce ți-ai completat profilul, ceea ce face ca acest lucru să fie și mai enervant. Acest lucru este cumva restrictiv, iar mulți oameni ar putea găsi acest lucru destul de frustrant.

În plus, utilizatorii gratuiți pot obține doar 10 potriviri într-o zi, ceea ce este destul de puțin. În cele din urmă, poți interacționa cu perechile sugerate doar în termen de 24 de ore, iar după 24 de ore, acestea dispar. Singurul mod în care poți evita acest lucru și poți continua să comunici cu perechea ta este atunci când ai un abonament complet.

Hinge Reviews

Concluzie

Dacă ești în căutarea unei aplicații bune de întâlniri, ar trebui să iei în considerare posibilitatea de a încerca Hinge. Această platformă este ușor de utilizat și oferă o gamă largă de opțiuni pentru a îți face experiența de dating online plină de distracție. În plus, multe persoane care au folosit această aplicație de dating au obținut perechea perfectă. Cu toate acestea, această platformă poate fi soluția pe care o cauți!