Once

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Once Logo
  • 1 potrivire pe măsură în fiecare zi
  • Aplicație grozavă
  • Comunitate mare

Potrivire ușoară

Întâlnirile online nu sunt pentru toată lumea. Faptul că există atât de multe fețe pe care trebuie să le parcurgi poate lăsa unele persoane să se simtă copleșite. Dacă ești una dintre aceste persoane, poate te-ai gândit să folosești Getonce.com sau Once, așa cum se numește în mod normal.

Uneori, ai nevoie de ajutorul unei echipe de experți pentru a găsi partenerul potrivit. Aici este momentul în care Once strălucește cu adevărat. Se adresează persoanelor care preferă întâlnirile lente. Uită de singurătate atunci când folosești aplicația. Un lucru grozav la această aplicație este că pur și simplu îți cere să spui mai multe despre tine și să lași pe cineva să te găsească în timp ce tu îl cauți.

Faptul că nu trebuie să navighezi prin nenumărate conturi este ceea ce face ca Once să merite să fie folosit. Nu va trebui să folosești la fel de multă energie pentru întâlniri online și vei găsi cu ușurință o pereche atunci când folosești aplicația. Creată de Jean Meyer în Elveția, Once a fost dezvoltată pentru a schimba standardul industriei. Principalul său obiectiv este de a oferi un serviciu de calitate utilizatorilor săi. Aceasta face o treabă excelentă atunci când vine vorba de a oferi un serviciu de căutare a perechilor personalizat.

După cum sugerează și numele, ți se prezintă un potrivire în fiecare zi. Există o mulțime de utilizatori tineri care se bazează pe această aplicație pentru a găsi ceva substanțial, mai degrabă decât o simplă agățare. Once oferă în prezent suport pentru până la 7 limbi și se adresează unei comunități internaționale.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
Once România

Design și interfață impresionantă

Deși Once a fost un site extraordinar, aplicația sa este și mai ușor de folosit. Designul și interfața sa sunt destul de impresionante. Site-ul de dating folosește culori albastru deschis și alb pentru a oferi o experiență liniștitoare. Mi-a plăcut că interfața de utilizator este simplă și nu prea detaliată. Acest lucru înseamnă că nu vei întâmpina nicio problemă în timpul navigării.

Când te înscrii la Once, nu trebuie să faci prea multe lucruri. Procesul este destul de simplu și abia dacă necesită mult timp. Poți folosi fie e-mailul, fie numărul tău de telefon mobil pentru a-ți crea un cont. Apoi, trebuie doar să furnizați alte detalii. După ce îți creezi contul, vei primi primul match.

Completarea profilului tău

Pentru a pune în practică testul de personalitate, trebuie să îți completezi profilul. Fii cât mai minuțios posibil pentru cele mai bune rezultate. Când vei naviga prin aplicație, vei observa că conturile au o mulțime de informații. Acest lucru îi permite să ofere cele mai bune potriviri. Trebuie să îți introduci numele, ocupația, religia, obiceiurile, tipul de corp, educația și multe altele. Asigură-te că scrii și o scurtă descriere pentru a-i face pe ceilalți să te remarce. De asemenea, trebuie să îți încarci și fotografiile, deoarece utilizatorii vor să te privească. Am observat că nu există o opțiune de căutare, ceea ce se datorează faptului că site-ul va face toate căutările pentru tine.

Membru VIP

Chiar dacă Once poate fi utilizat gratuit, trebuie să îți faci un abonament VIP pentru funcții suplimentare. Mi-am dat seama rapid că aveam nevoie de aceste caracteristici pentru a-mi îmbunătăți experiența și mi s-a părut că sunt cam scumpe. Atunci când folosești un cont gratuit, poți doar să creezi un cont. Prin urmare, va trebui să cheltuiești bani pentru a putea trimite mesaje. Abonamentul îți va permite, de asemenea, să setezi setările de distanță, să verifici cine te-a văzut și cine te-a depășit. În afară de aceasta, ar crește și numărul de perechi la 4. Ține minte că planurile de abonament sunt reînnoite automat.

Once Review

Plângeri despre Once

În general, Once este o aplicație excelentă. Introduce ceva unic față de aplicațiile principale de pe piață. Cu toate acestea, dacă ești în căutare de sex ocazional, s-ar putea să nu fie potrivită pentru tine. Este concepută pentru a se adresa persoanelor care sunt în căutarea dragostei adevărate. Deoarece serviciul tinde să fie foarte eficient, te poți baza pe el pentru a-ți găsi un partener. În caz contrar, ar trebui să verificați alte site-uri de întâlniri, cum ar fi Bumble sau Tinder, deoarece acestea se adresează celor care caută o întâlnire ocazională sau o agățare rapidă.