Site-uri de Dating Pentru Persoane Căsătorite

Scris de EMMA STOCKTON

Dorința de a ieși cu alte persoane atunci când ești căsătorit poate apărea din mai multe motive și nu este ceva de care să îți fie rușine. Poate că nu ești mulțumit de căsnicie și vrei să găsești un nou partener sau vrei o afacere. În prezent, devin tot mai frecvente și relațiile deschise, în care rămâi căsătorit cu partenerul tău, dar amândoi sunt de acord să te întâlnești cu alte persoane. Aceasta poate fi o modalitate de a aprinde flacăra într-o căsnicie veche și poate fi considerată sănătoasă în relație. Oricare ar fi motivul, multe site-uri de întâlniri facilitează întâlnirea ca persoană căsătorită sau găsirea altora care sunt căsătoriți.

Cele mai bune site-uri de dating pentru persoane căsătorite din România

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
3
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Cea mai bună funcție de potrivire
 • Ieftin
4
Bumble Logo
 • Aplicație populară
 • Funcție de glisare
 • Doamnelor initiaza
5
eharmony Logo
 • Multe caracteristici gratuite
 • Bun test de personalitate
 • Gay-prietenos
6
Happn Logo
 • Cea mai bună aplicație de geolocalizare
 • Popular
 • Descărcare gratuită
7
Hinge Logo
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Inregistrare gratis
 • Servicii premium ieftine
8
Match.com Logo
 • O mulțime de membri
 • Sigur de utilizat
 • Se potrivește majorității oamenilor
9
Plenty of Fish Logo
 • LBGTQ+ prietenos
 • O mulțime de membri
 • Site de întâlniri de încredere
10
Zoosk Logo
 • Aplicație populară de întâlniri
 • Rată mare de potrivire
 • Distribuție egală pe sexe
11
EliteSingles Logo
 • Bun test de personalitate
 • Membri ambițioși
 • Abonament premium ieftin
12
Facebook Dating Logo
 • Inscrie-te cu Facebook
 • Abonament gratuit
 • Meciuri usoare
13
Badoo Logo
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Intalniri inclusive
 • Înregistrare gratuită

Online dating pentru persoane căsătorite

Dacă ești căsătorit și vrei să te întâlnești cu cineva, atunci trebuie să mergi pe internet. Este rapid și ușor să găsești persoanele potrivite și poți obține cu ușurință statutul relației tale. Numărul de persoane singure este mare și nu vei avea nicio problemă în a găsi persoane cu interese similare care îți împărtășesc interesele.

Există multe tipuri diferite de site-uri de întâlniri din care poți alege. Pentru a găsi cel mai bun site pentru tine, trebuie să îți dai seama ce anume cauți. Multe site-uri sunt gratuite, în timp ce altele costă bani. Unele site-uri de întâlniri sunt gratuite, dar nu îți vor permite să folosești anumite funcții până când nu te înscrii pentru un cont premium. Depinde de tine cât de mult vrei să cheltui pentru a-ți găsi următorul partener. Multe site-uri de întâlniri au, de asemenea, o temă specifică, cum ar fi după relațiile pe termen scurt, vârsta sau sexualitatea. Asigură-te că îl alegi pe cel potrivit pentru a-ți crește șansele de a-ți găsi noua iubire. Gândește-te la ceea ce te interesează și alege-ți site-ul de dating în consecință.

Siguranța în timpul întâlnirii online

În calitate de persoană căsătorită, poate fi stresant să începi să folosești site-uri de întâlniri online. S-ar putea să nu îți dorești ca informațiile tale să cadă în mâini greșite, dacă ai vrut să ieși pe scena întâlnirilor în secret. Cât de mult vrei să păstrezi anonimatul depinde în parte de tine și în parte de site-ul de întâlniri. Unele site-uri de întâlniri solicită anonimatul prin caracteristici precum folosirea poreclelor în locul numelui tău real, în timp ce altele cer sinceritatea ta. Dacă ești în căutarea unei relații discrete, mergi pe paginile care îți vor facilita păstrarea anonimatului. În profilul tău, poți alege, de asemenea, să te adresezi cu un alt nume, să nu-ți pui fața în poza de profil și să nu incluzi informații specifice în descrierea ta.

În ceea ce privește securitatea site-ului de întâlniri, merită să examinezi termenii de utilizare și confidențialitatea acestora. Le poți citi înainte de a te înregistra. Acestea descriu modul în care li se permite să îți folosească profilul și fotografiile pe care le încarci. În cele mai multe cazuri, nu au dreptul să împărtășească nimic din toate acestea, dar este întotdeauna mai bine să le citești mai întâi dacă ești îngrijorat de modul în care vor fi tratate informațiile tale.

Cum să alegi site-ul de dating potrivit

Poate fi dificil să știi care este cel mai bun site de întâlniri pentru tine. Prin urmare, am întocmit o listă cu cele mai populare site-uri de dating care îți va fi mai ușor să îți alegi preferatul. Citește mai multe despre cele mai bune site-uri de dating pentru a găsi cel mai bun site pentru tine:

Match

Match.com

Match.com este unul dintre cele mai cunoscute site-uri de întâlniri online. Este unul dintre cele mai vechi și, prin urmare, are un număr mare de membri de toate vârstele, dar se adresează în principal persoanelor cu vârste cuprinse între 28 și 50 de ani. Repartiția între bărbați și femei este uniformă, iar aplicația sa este ușor de utilizat. Acesta este un site de întâlniri care se potrivește celor care caută o relație serioasă. Este rapid să te înregistrezi și să începi să îți completezi profilul. Înregistrarea este gratuită, dar costă bani pentru a participa la abonamentul care deblochează toate funcțiile de pe site. Cu toate acestea, calitatea de membru este la un preț rezonabil. Utilizarea site-ului se simte foarte sigur și sigur de utilizat.

Match.com este un site de întâlniri care, în multe privințe, este mai potrivit pentru persoanele singure, deoarece se adresează în principal acestora, dar cu o selecție mare de profiluri, nu este imposibil să găsești pe cineva care să se potrivească cu tine. Interfața, odată ce te-ai logat, poate da o impresie ușor învechită și ar fi bine să primească o actualizare modernă. Atunci când îți completezi profilul, ai multe opțiuni de făcut. Poate fi copleșitor pentru mulți, dar îți poate aduce și beneficii dacă ai o descriere mai detaliată a celorlalți.

Match.com oferă o căutare personalizată a unui nou partener. La fel ca pe alte site-uri de întâlniri, poți să alegi profilurile favorite și să trimiți mesaje instantanee celor cu care vrei să vorbești. Dar Match.com oferă și o funcție Shuffle. Aceasta înseamnă că site-ul îți găsește potențiali parteneri în funcție de criteriile pe care le-ai stabilit pentru partenerul tău non-profit. Unele teste îți permit să aprofundezi ceea ce cauți.

În concluzie, Match.com este potrivit pentru cei care caută o relație serioasă și care nu se deranjează să petreacă timp făcând profiluri detaliate. Este ușor de utilizat și are vârste mixte.

Elite Singles

Elite Singles

EliteSingles se adresează celor care au un nivel ridicat de educație. Nu există cerințe cum ar fi aceea de a avea un venit ridicat. Grupul țintă se referă mai mult la nivelul tău de ambiție. Din cauza standardului ridicat, doar cei care sunt în căutarea unei relații serioase frecventează de obicei Elite Singles. Este unul dintre cele mai mari site-uri de întâlniri de pe piață și, prin urmare, are mulți membri noi în fiecare zi. Vârsta membrilor este de obicei între 28-45 de ani și este egală între numărul femeilor și cel al bărbaților.

Înregistrarea este gratuită, dar există o cerință conform căreia trebuie să faci un test de personalitate înainte de a începe, pentru a confirma că îndeplinești condițiile necesare pentru a face parte din site-ul de întâlniri. Acest test de personalitate poate fi apoi folosit pentru a vă găsi partenerul perfect. Întrebările care sunt puse sunt, de exemplu, despre statutul relației, nivelul de educație și cât de mult apreciezi nivelul de educație al partenerului tău. De asemenea, vor exista întrebări în care ți se va cere să alegi între două imagini, un haos colorat sau o imagine structurată în alb și negru.

În timp ce înscrierea este gratuită, există funcții premium de care poți profita. Acestea includ potrivirea inteligenței și comunicarea nelimitată. Prețul este un pic cam mare, dar merge în tema Elite Singles. Este, de asemenea, important de menționat că Elite singles, așa cum sugerează și numele, se comercializează pentru persoanele singure. Dar asta nu înseamnă că este imposibil să te întâlnești ca și căsătorit pe acest site, deoarece poți completa statutul tău de relație în profilul tău. Există și o aplicație disponibilă.

Elite Singles ți se potrivește ție care ești în căutarea unei relații serioase și favorizează persoanele cu ambiții mari și cu studii superioare. Din păcate, acest lucru înseamnă că, dacă nu îndeplinești aceste cerințe, acest site nu este pentru tine, iar prețul de utilizare a site-ului este ridicat.

Victoria Milan

Victoria Milan

Victoria Milan nu este ca multe alte site-uri de întâlniri. A pornit de la conceptul de facilitare a relațiilor amoroase. Acest lucru înseamnă că persoanele care sunt căsătorite sau care au deja un partener pot găsi alte persoane cu care să înceapă o relație sau o aventură. Site-ul a primit multe critici din partea presei în ceea ce privește aspectul moral. Este în regulă ca un site de întâlniri să incite la infidelitate? Prin urmare, poate fi obișnuit ca mulți să nu vrea să vorbească despre faptul că au profiluri pe Victoria Milan, deoarece poate fi considerat rușinos să facă parte din el. Dar dacă vrei să te înregistrezi și să încerci, acesta este un site de dating decent din care să faci parte.

La urma urmei, există mulți utilizatori pe site. Acesta oferă o gamă bună de utilizatori din care să alegi. Există multe caracteristici excelente dacă doriți să păstrați anonimatul. Această caracteristică este foarte apreciată de mulți utilizatori, deoarece majoritatea nu doresc să semnifice faptul că vor să fie infideli partenerilor lor. Din păcate, site-ul are multe caracteristici pentru care trebuie să plătești pentru a le debloca. Dacă ai un abonament, poți trimite și citi mesaje, poți vedea cine ți-a vizitat profilul și ai posibilitatea de a “flirta” cu alți membri.

Atunci când te înregistrezi, trebuie să răspunzi la câteva întrebări pentru a putea să te asociezi cu persoanele potrivite. De asemenea, depinde de tine dacă dorești să încarci o imagine a feței. În schimb, poți alege o imagine corporală sau ceva care să te reprezinte pentru a-ți păstra anonimatul. Un lucru special la acest site este că poți căuta anumite persoane, exact ca într-un motor de căutare. Astfel, poți găsi persoana potrivită atât mai repede, cât și mai ușor. Pur și simplu selectezi sexul, vârsta, locația și apoi primești o listă cu cei care corespund căutării tale. De asemenea, poți căuta potriviri prin intermediul aplicației lor.

Victoria Milan se potrivește perfect pentru tine care te afli într-o relație și cauți un alt partener. Este un pic cam secretos și trebuie să plătești pentru a avea acces la funcții importante. Dar vei găsi exact genul de persoane potrivite pentru tine care sunt căsătorite sau caută pe cineva căsătorit.

C-Date

C-Date

C-Date se adresează celor care caută întâlniri fără complicații. Mulți oameni îl folosesc, de asemenea, pentru a cunoaște oameni pentru o noapte, perfect pentru tine dacă ești interesat doar de întâlniri simple sau doar de sex. Multe persoane care se înregistrează pe C-Date sunt antreprenori sau au alte funcții de rang înalt.

C-Date este special în sensul că femeile au abonament gratuit, în timp ce bărbații trebuie să plătească pentru caracteristici speciale. Dacă ești un membru nou, poți să încerci premium gratuit pentru câteva zile. Cu toate acestea, acest lucru nu afectează oferta de bărbați și femei, acestea sunt în echilibru. Grupa de vârstă pe C-Date este foarte largă, unde merge între 18-55 +. Sunt la fel de mulți membri între 18-24 de ani ca și în categoria 55+. Există și o aplicație disponibilă.

Cei care se înscriu la C-Date sunt utilizatori foarte activi, așa că nu durează mult timp pentru a intra în contact cu cineva. Crearea propriului profil durează doar câteva minute. Vei primi câteva întrebări despre ce anume cauți, despre statutul tău relațional și despre cum arăți. Printr-un algoritm, pagina îți va trimite recomandări de profiluri în funcție de întrebările la care ai răspuns mai devreme. Dacă vrei să fii un pic mai anonim, poți alege să folosești o poreclă în locul numelui tău real. C-Date are, de asemenea, o aplicație ușor de utilizat.

C-Date este perfect pentru cei care doresc întâlniri simple, sau doar să întâlnească alte persoane pentru sex. Nu este destinat pentru relații serioase. Dacă ești bărbat, utilizarea site-ului costă bani, dar ca femeie, este complet gratuit. Acest site de întâlniri funcționează bine pentru tine care ești căsătorit și vrei o întâlnire rapidă. Dacă vrei să incluzi statutul tău de relație, o poți face în profilul tău.

Rezumat

Există multe motive pentru care ai vrea să te întâlnești cu alte persoane atunci când ești căsătorit. Oricare ar fi motivul acestei dorințe, multe site-uri de întâlniri te pot ajuta să îți îndeplinești aceste dorințe. Multe dintre ele vin cu o temă care te va ajuta să găsești persoane cu idei asemănătoare. Site-urile de întâlniri sunt potrivite pentru oricine dorește să întâlnească pe cineva, fie că este vorba de o relație pe termen lung sau de o întâlnire pe termen scurt. În cazul în care anonimatul este important pentru tine, există atât site-uri de întâlniri, cât și trucuri pentru ca tu să poți să te întâlnești liber fără să îți faci griji cu privire la cine îți vede profilul.