Cel Mai Bun Dating Subreddits pe Reddit

Scris de EMMA STOCKTON

Reddit este probabil una dintre cele mai populare platforme de socializare de pe internet. Site-ul găzduiește o mulțime de discuții pe diverse subiecte denumite în mod obișnuit Subreddits (notate cu r/” _”). Începând de la modă și jocuri online, până la sfaturi personale de gătit și sfaturi financiare, utilizatorii din toate grupele de vârstă discută despre lucrurile de care sunt interesați.

Mulți oameni s-ar putea să nu fie la curent, dar Reddit găzduiește, de asemenea, numeroase Subreddits care discută chestiuni legate de întâlniri. Aici, persoanele care sunt în căutare de sfaturi în materie de relații își postează întrebările arzătoare, iar alți utilizatori răspund cu comentariile lor utile. În plus, utilizatorii clasifică adesea diferitele comentarii pentru a determina care dintre ele oferă cele mai bune sfaturi.

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori

/r/dating

At the moment, this Subreddit has more than 1.2 million registered users having been created in March 2008. It is focused on helpful discourse, and it’s a great forum to request advice or to learn something new regarding dating. The community is one of the best on the internet hosting some of the most cringe-worthy and thought-provoking content. Most of the posts here are from users venting about the whole dating process with other members commenting to help.

Reddit Dating România

/r/dating_advice

După cum sugerează și numele, acest Subreddit se concentrează pe un subdomeniu, sau mai degrabă pe o subcategorie de relații. Creat în septembrie 2010, are peste 3 milioane de utilizatori înregistrați, mii dintre aceștia fiind online în același timp. Pentru persoanele care caută sfaturi despre întâlniri și relații romantice, r/dating_advice este una dintre cele mai bune comunități de pe internet. Ceea ce este grozav la acest forum este că nu există restricții în privința discuțiilor despre bisexualitate. În plus, utilizatorii pot pur și simplu să navigheze pentru a găsi sfaturi utile de la persoane de diferite grupe de vârstă dacă nu sunt interesați să pună întrebări. Având în vedere că moderatorii sunt antrenori de întâlniri, conținutul din acest Subreddit merită să fie verificat.

Reddit Dating Advice România

/r/datingoverthirty

Creat în noiembrie 2014, acest Subreddit are în prezent peste 700.000 de membri înregistrați. Este unul dintre cele mai bune forumuri de pe internet dedicate persoanelor de 30 de ani și peste care încă se întâlnesc. În plus, r/datingoverthirty include conversații sincere și sfaturi utile pentru întâlniri între persoane care au copii. Cel mai bun lucru la această comunitate este că utilizatorii pot clasifica ceea ce doresc să vadă în funcție de grupa lor de vârstă specifică (fie patruzeci/cincizeci/etc.). Cu toate acestea, acesta nu este un forum pentru a posta anunțuri personale sau pentru a căuta întâlniri.

Reddit Dating Over 30 România

/r/onlinedating

Tot ce ține de întâlnirile online, povești amuzante și sfaturi despre întâlniri pot fi găsite în această comunitate subreddit. Creat în decembrie 2008, r/onlinedating are în prezent 55.000 de utilizatori înregistrați, sute dintre aceștia fiind online în același timp. Se situează în fruntea forumurilor de top unde utilizatorii pot obține răspunsuri la practic orice are legătură cu întâlnirile online. Printre acestea se numără sfaturi despre cele mai bune aplicații de dating, despre cum să impresionezi un potențial partener prin mesaje de text și multe altele. Partea bună a acestei comunități este că utilizatorii pot filtra postările și comentariile pentru a stabili care sunt cele mai populare.

Reddit Online Dating România

/r/r4r

R4R este un acronim pentru Redditor pentru Redditor. Creat în aprilie 2010, acest Subreddit are peste 450.000 de utilizatori înregistrați, mii dintre aceștia alăturându-se zilnic conversațiilor. Aici, persoanele care caută pe cineva pentru o întâlnire sau doar pentru a se cupla își pot posta anunțurile. Partea bună a acestei comunități este că, având în vedere numărul mare de persoane abonate la ea, astfel șansele ca postările să fie văzute de un potențial partener sunt foarte mari. În plus, listarea unui anunț și comentariile sunt gratuite. Totodată, faptul de a avea un anunț unic poate crește șansele de a găsi un potențial partener.

Reddit r4r România

Concluzie

Când oamenii se gândesc la Reddit, întâlnirile online și sfaturile despre relații s-ar putea să nu fie primul lucru care le vine în minte. Cu toate acestea, realitatea este că platforma găzduiește o comunitate dinamică pentru cei care caută astfel de conținut. Cele menționate mai sus sunt principalele subreddits care găzduiesc discuții utile legate de întâlniri.

Oricine se poate alătura dacă dorește, deoarece platforma este complet gratuită. Cu toate acestea, ca orice altă platformă de socializare, utilizatorii trebuie să fie întotdeauna prietenoși și generoși cu ceilalți membri ai comunității. Trebuie respectate toate regulile și liniile directoare menționate pe fiecare pagină de subreddit.