BBWCupid

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
BBWCupid Logo
  • Pentru persoane de talie mare
  • Rată mare de potrivire
  • Înregistrare gratuită

Online dating pentru persoanele plus-size

Întâlnirile Online pot fi cele mai dificile pentru persoanele plus-size. Având în vedere că majoritatea site-urilor de întâlniri se laudă cu o bază de utilizatori formată din persoane în formă și atletice, este probabil ca orice persoană cu talie plus-size să aibă probleme. Cu toate acestea, nu înseamnă că ar trebui să fii descurajat să te duci la întâlniri doar din cauza dimensiunilor tale. Trebuie să înțelegi că ești minunat așa cum ești și că există unele aplicații de dating care se adresează persoanelor plus-size.

Una dintre aplicațiile pe care comunitatea persoanelor plus-size o ia în seamă este BBWCupid. Este o aplicație uimitoare pe care o poți folosi pentru a găsi o dragoste de durată. În loc să îți pierzi speranța, trebuie să îți creezi un cont pentru a găsi pe cineva care să te iubească pentru ceea ce ești și să-ți prețuiască corpul.

Fie că ești în căutarea cuiva cu care să te întâlnești sau a ceva mai ocazional, BBWCupid este exact aplicația pe care trebuie să o folosești pentru a găsi ceva semnificativ. Este o platformă de nișă care îți permite să faci potriviri compatibile. Înainte de a alege un program de abonament, o poți folosi gratuit. Cum majoritatea utilizatorilor sunt activi, merită cu siguranță să o folosești. După ce am folosit BBWCupid recent, vreau să vă împărtășesc experiența mea.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
BBWCupid România

Utilizarea serviciului

BBWCupid este un site de dating care este foarte ușor de folosit. Oferă o mulțime de funcții, cum ar fi mesageria și căutarea unei persoane care să corespundă cerințelor tale. Deși unele caracteristici ar putea părea inutile, BBW Cupid merită totuși să fie folosit. Unele dintre caracteristicile care îți vor plăcea includ opțiunea de a-ți dubla spațiul din profil, algoritmi avansați de potrivire, chat live și navigare anonimă.

Atunci când vă dublați spațiul de profil, puteți oferi mai multe detalii pentru a atrage atenția utilizatorilor. Cu un profil mai extins, dispui de mai multe opțiuni pentru a ieși în evidență. Cu chat-ul live, ai ocazia de a discuta instantaneu cu utilizatorii pentru o conversație rapidă. Cu navigarea anonimă, te asiguri că utilizatorii nu află că le-ai vizualizat profilul.

Algoritm de potrivire avansat

BBWCupid are unele dintre cei mai buni candidați singuri de acolo. Aplicația a fost concepută pentru a elimina toate conturile false. Acest lucru înseamnă că doar utilizatorii autentici ajung să o folosească. Pe măsură ce utilizatorii sunt activi, puteți discuta cu ei pentru a îți face o idee mai bună despre personalitățile lor. BBWCupid îți cere doar să furnizezi câteva informații, inclusiv numele, sexul, vârsta, orientarea și adresa de e-mail.

Cu ajutorul unui algoritm avansat de potrivire, te ajută să găsești cei mai buni utilizatori pentru tine, pentru a te ajuta să găsești o relație romantică pe termen lung. Caută utilizatori în funcție de compatibilitatea ta și îți permite să te distrezi de minune. Va trebui să fii un utilizator premium pentru a putea folosi algoritmul de potrivire. Acesta îți va reduce toate opțiunile, astfel încât să poți decide cu cine să discuți și cu cine să te întâlnești. BBWCupid face o treabă excelentă în ceea ce privește departamentul de personalitate. Face posibil să găsești pe cineva care este ușor de abordat și distractiv. Acest lucru înseamnă că nu ar trebui să îți faci griji pentru nimic atunci când folosești aplicația.

Costurile pe BBWCupid

Deoarece un cont gratuit pe BBWCupid nu îți permite să faci nimic, nu vei avea altă opțiune decât să te abonezi la un plan plătit. Acesta îți va oferi acces la mesagerie și nu numai.

BBWCupid Review

Mai mulți utilizatori de sex feminin și nicio aplicație iOS

Există câteva neplăceri pe care le au utilizatorii BBWCupid. În primul rând, sunt mai mulți utilizatori de sex feminin. Aplicația nu are o versiune pentru iOS, ceea ce este ciudat având în vedere că BBWCupid este o companie uriașă. Pe lângă aceasta, BBW Cupid nu se adresează utilizatorilor gratuiți. Trebuie să plătești pentru un plan de abonament pentru a putea face orice pe aplicație. În plus, aplicația nu este populară în orașele mici, ceea ce înseamnă că trebuie să locuiești într-un oraș mare pentru mai multe opțiuni. În afară de aceste dezavantaje, BBW Cupid este o aplicație grozavă care își propune să ajute persoanele plus-size să găsească dragostea. Există și alte site-uri de întâlniri pe care le poți folosi dacă ești în căutarea a mai multor opțiuni de întâlniri.