Aplicații de Dating Sugar Mummy

Scris de EMMA STOCKTON

Când vine vorba de romantism, cele mai interesante și mai satisfăcătoare sunt, de obicei, cele care rămân cu tine cel mai mult timp. Și o parte din atracția întâlnirilor pentru tinerii adulți este flexibilitatea de a se întâlni cu oricine doresc.

Faptul că ești tânăr înseamnă, de asemenea, că s-ar putea să nu dispui de resursele financiare de care ai nevoie pentru a-ți menține stilul de viață. Așadar, dacă nu ai bani, ce poți face cu aspectul tău excelent, carisma și pofta de viață tinerească în lumea întâlnirilor?

Bineînțeles, găsește-ți o sugar momma! Totuși, cum faci asta? Nu este ușor să cazi în poala unei femei în vârstă și bogate care caută un iubit mai tânăr.

Iată câteva vești bune: am alcătuit o listă cu cele mai bune site-uri și aplicații de dating pentru sugar mama disponibile. Continuă să citești pentru a afla cum să te conectezi cu mame de zahăr care caută să trateze bărbați și femei tinere.

⭐Cele mai bune site-uri de dating pentru Sugar Mamas din România

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Erotic-Flirt.ro Logo
 • 18+
 • 300000+ membri
 • Înregistrare gratuită
2
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
3
AFF Logo
 • 18+
 • Membri verificați
 • Încercare gratuită
4
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
5
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Cea mai bună funcție de potrivire
 • Ieftin
6
Ashley Logo
 • Cel mai bun pentru conexiuni
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Profiluri verificate

Cine sunt “sugar mamas”?

Să începem cu o definiție a ceea ce este o sugar mama. O doamnă în vârstă care își cheltuie banii pe un bărbat mai tânăr este cunoscută sub numele de sugar mama/mămica de zahăr. În schimb, cel mai tânăr îi oferă frecvent atenție fizică, precum și companie la întâlniri și în timpul activităților.

Un sugar cub este cel care primește un sprijin substanțial. Sugar mothers sunt, de obicei, femei puternice, cu ocupații de succes și o situație financiară stabilă. Cougars, sau femeile mai în vârstă, reprezintă o mare parte din sugar moms.

Principala preocupare a lui Sugar Mama este să se distreze alături de minunatul ei Sugar Kid. Bărbaților din aceste parteneriate le place să fie în compania unei femei mature și preferă să fie partenerul mai puțin dominant.

Beneficiile de a avea o Sugar Mama

Împlinirea reciprocă – Fiecare înțelege exact ce își dorește într-o relație de dragoste cu zahăr dacă totul este stabilit de la început. Această conexiune ar trebui să fie lipsită de probleme și neînțelegeri, deoarece cerințele fiecăruia ar trebui, în mod ideal, să fie abordate.

Companie și afecțiune – Fie că îți petreci timpul împreună în pat sau într-o seară romantică, Sugar Mama va beneficia de compania unui bărbat mai tânăr. Nu trebuie să fie o simplă relație fizică.

Fără obligații – Independența care vine odată cu statutul de sugar baby sau sugar mama este poate cea mai mare parte. Nu ești legată de nicio relație și ești liberă să faci orice alegi. Ești îngrijită și tu stabilești regulile.

Cele mai bune site-uri de dating sugar momma

Academic Singles – Cel mai sofisticat site pentru cei care caută relații de tip sugar

Academic Singles

Academic Singles este un serviciu de întâlniri care ajută profesioniștii să găsească o relație serioasă, pe termen lung. Cu peste 1 milion de utilizatori activi numai în Statele Unite, această platformă de întâlniri poate acomoda aproape orice tip de relație. Aceasta include în special categoria sugar baby/sugar mama.

Sunt disponibile trei niveluri de abonament, cel mai de bază oferind SMS-uri nelimitate și servicii îmbunătățite de căutare de parteneri. Cele două niveluri suplimentare de abonament au taxe diferite, dar îți oferă acces la toate imaginile membrilor, primești alerte pentru citirea mesajelor și vezi cine ți-a vizualizat pagina.

OlderWomenDating

OlderWomenDating.com

OlderWomenDating.com face ca pentru doamnele mai în vârstă să fie simplu și necomplicat să-și satisfacă dorințele de cougar. Site-ul face simplu pentru băieții tineri și bărbații mai în vârstă să întâlnească o cougar în căutarea unei iubiri cu o sugar momma.

CougarLife

CougarLife

CougarLife are o bază globală de utilizatori de aproximativ 7 milioane de membri. Înscrierea este gratuită, dar dacă ești interesat să întâlnești o sugar mummy sau un sugar baby, vei dori să treci la un abonament plătit.

Bărbații sunt mult mai numeroși decât femeile. În plus, mai mult de jumătate dintre bărbați au în jur de 20 de ani. Acest lucru face ca găsirea unei sugar mother sau a unui sugar baby să fie extrem de simplă.

AshleyMadison

Ashley Madison

Să recunoaștem: AshleyMadison este unul dintre cele mai populare site-uri de întâlniri sugar mommy de pe internet. Vei găsi aici orice fel de relație pe care o cauți.

În timp ce înscrierea pe site cu o adresă de e-mail este gratuită, dacă îl folosești suficient de des, este posibil să dorești să treci la un abonament plătit. Atunci când plătești pentru a deveni membru, vei primi mult mai multe beneficii, inclusiv căutări avansate, chat nelimitat, un interviu personal și multe altele.

Concluzie

Mamele de zahăr au cunoștințele, experiența și discernământul necesar pentru a ști exact ceea ce își doresc și cum să le obțină. Dacă ești un sugar baby în căutarea celei mai bune iubiri de zahăr, site-urile enumerate mai sus te pot ajuta să găsești ceea ce cauți.