7 Locuri Unde Ai Putea Întâlni Bărbați Singuri

Scris de EMMA STOCKTON

Bărbații singuri sunt practic peste tot în jurul nostru, dar cele mai multe femei singure habar nu au unde să îi întâlnească.

Secretul pentru a-ți crește șansele de a întâlni o persoană minunată, oriunde te-ai afla, este să fii cu ochii în patru și cu capul sus. Pregătește-te să stabilești contactul vizual, să zâmbești și să saluți! Să fii deschisă la ideea de a întâlni un bărbat pe neașteptate în timp ce îți vezi de ziua ta este ca și cum ai fii deja la jumătatea drumului.

În acest articol, vom trece în revistă cele mai bune 7 locuri unde poți întâlni bărbați singuri.

Site-uri de întâlniri online

Fie că îl disprețuiești sau îl iubești, un serviciu de întâlniri online este responsabil pentru unul din cinci cupluri. În calitate de utilizator intensiv al numeroaselor servicii de dating online, vă pot asigura că, deși mulți oameni cred că întâlnirile online sunt nașpa, nu este așa și nu este nimic în neregulă cu instrumentele de dating online. Ceea ce este nasol este modul în care multe persoane utilizează site-uri care nu sunt cele mai potrivite pentru cerințele lor.

Magazine de îmbrăcăminte pentru bărbați

Conform studiilor, mai puțin de 15% dintre bărbați cumpără haine online, astfel încât este logic să credem că un magazin pentru bărbați ar fi o alternativă inteligentă. Menționez în mod special un magazin de “îmbrăcăminte” pentru bărbați, deoarece statisticile arată că majoritatea bărbaților singuri fac cumpărături singuri, ceea ce oferă femeilor o șansă considerabil mai mare de a-l aborda și de a obține datele sale de contact.

Magazine de îmbrăcăminte pentru bărbați

În tren

Merg în mod obișnuit cu trenul și am experimentat personal o mină de aur de bărbați, care abia așteaptă să fie abordați. Desigur, majoritatea oamenilor nu doresc să fie abordați în tren, dar de puținele ori când am făcut-o, am primit un răspuns pozitiv și, de cele mai multe ori, un număr de telefon.

Sală de Fitness

Sală de Fitness

Este esențial să se evidențieze “sala de forță” mai degrabă decât “sala de sport” în general. Femeile fac exerciții fizice la fel de regulat (dacă nu chiar mai frecvent) ca bărbații. Așadar, data viitoare când faceți exerciții fizice, mergi în zona de greutăți și, indiferent de sala de sport în care te afli, vei vedea că raportul dintre bărbați și femei este mare – bingo! Chiar dacă nu ești interesată de ceea ce vezi, un mic flirt politicos nu este un lucru rău. Pur și simplu întrebă-te “cine mă poate vedea?” și bărbații vor sta la coadă pentru tine!

Abordabil

Înțeleg că te simți mai în largul tău când fredonezi melodia ta preferată alături de prietenii tăi acompaniată de un vin bun. Dar cum rămâne cu tânărul acela elegant care ți-a atras atenția? Nu va risca să fie respins în fața a cinci dintre cele mai bune prietene ale tale. Atunci când indivizii se află la o întâlnire socială fără un grup de oameni, sunt mult mai accesibili.

Dacă vă gândiți să vă așezați singur la un bar cu o carte bună, sunt șanse mari să fii abordată.

Cafenelele

În fiecare dimineață, când te duci să-ți iei doza de cofeină, te întâlnești cu el. S-ar putea să fi avut anterior un scurt contact vizual. În esență, l-ai întâlnit deja, doar că nu în mod oficial. Acționează cu prudență. Informaează barmanul că dorești să plătești pentru orice băutură pe care o comandă el în mod normal. Dacă este un client obișnuit, va ști ce îi place să bea. Este în regulă să faci acest lucru și apoi să părăsești locația. Când va afla ce ai făcut, ar putea veni a doua zi să îți mulțumească personal.

Cafenelele

Adunări sociale

Ar trebui să fie simplu să cunoști pe cineva la o petrecere, dar nu întotdeauna se întâmplă așa pentru majoritatea oamenilor. Poate că ar fi bine să ieși și să socializezi în loc să stai într-un colț sau să stai rezemată de un perete. Este acceptabil să fii timidă, dar încearcă să nu recurgi la o tăcere totală. Mergi la bărbatul pe care l-ai admirat toată seara și prezintă-te. Complimentează-l pentru ceea ce poartă sau întreabă-l ce bea. Începe cu o mică discuție pentru a observa ce fel de atracție există.

Concluzie

Dacă ai ieșit sau ai frecventat aceleași zone și nu ai întâlnit pe nimeni special, ar fi bine să încerci ceva nou. În viață se prezintă mai multe posibilități unice, ceea ce face posibilă cunoașterea unor noi persoane. Ia în considerare câteva dintre posibilitățile de mai sus și, probabil, vei realiza câte șanse vei fi ratat până acum.