Top 10 Cele Mai Populare Fantezii Sexuale

Autor

1. Parteneri Multipli

Frecvent pentru 87% dintre femei și 95% dintre bărbați, o mulțime de americani visează cu ochii deschiși la sex în trei și nu numai. Pentru unii, această situație implică mai ales schimbul de parteneri și orgii, în timp ce un număr considerabil de persoane se concentrează pe a face sex cu mai mulți parteneri. Sexul în grup este cauza numărul unu de excitare pentru majoritatea americanilor.

Threesome

2. BDSM

Schimbarea dinamicii puterii poate fi destul de revitalizantă pentru cei care se află mai mereu într-o poziție de control. Restricțiile, ceara fierbinte, bătăile și mușcăturile sunt cele mai populare. 96% dintre femei și 93% dintre bărbați sunt deschiși la așa ceva. După cum spune Laura Berman, expert în sex și autoarea cărții Loving Sex: Cartea bucuriei și pasiunii, spune “Poate fi obositor să te simți mereu ca un urmăritor”.

BDSM

3. Noutăți Despre Sex și Aventurile Sexuale

Relația pe termen lung poate deveni plictisitoare. Nu e de mirare că atât de mulți oameni visează în secret să facă sex cu altcineva decât partenerul de viață. Nu numai că au fantezii cu un partener diferit, dar mulți dintre ei visează și la experiențe de care nu au ocazia să se bucure în viața reală: aceasta variază de la o simplă felație sau cunnilingus până la a face sex în locuri neconvenționale.

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 💘 30+
  • 💘 Contact garantia
  • 💘 Chiar și distribuția de gen
2
CautaMilf Logo
  • 💘 18+
  • 💘 Popular în România
  • 💘 Valabil
3
Singles50 Logo
  • 💘 40+
  • 💘 Site de întâlniri popular
  • 💘 Întâlniri cu seniori

4. Sex tabu/interzis

Nimic nu este mai tentant decât fructul interzis. Adrenalina care vine odată cu ea îi determină pe mulți oameni. 60% dintre participanți au dezvăluit că voierismul este una dintre fanteziile lor principale. Oamenii doresc să îi vadă pe alții având relații intime sau ar putea dori ca alții să fie martori la o activitate sexuală. Acest lucru include și fetișurile pentru picioare sau purtarea de lenjerie intimă feminină.

5. Relații Deschise

Urmează cei care doresc să se deschidă către noi parteneri. Să experimenteze lucruri noi, dar fără să-și uite partenerul de lungă durată. Mulți visează, de asemenea, să își vadă partenerul făcând sex cu altcineva. Relațiile deschise, situațiile poliamoroase și cuplurile swinging sunt din ce în ce mai mult o “chestie”. Atâta timp cât structura și baza este sănătoasă și fericită, nu există niciun rău în acest sens.

6. Pasiune și Romantism

Oricât de ciudat ar putea să sune, mulți oameni tânjesc după un strop de romantism, ceva ce nu au ocazia să experimenteze în viața lor de zi cu zi. O mulțime de bărbați și femei pot tânji după puțină grijă și afecțiune din partea altcuiva decât partenerul lor, un fost iubit/ă sau un coleg. Acest lucru este comun pentru mai mult de jumătate dintre participanți. Gesturile romantice sunt o dovadă a implicării emoționale a partenerilor.

7. Flexibilitate, Homoerotism, Transsexualism

Acest lucru are legătură cu legăturile lesbiene/gay/bisexuale, sexul cu persoane transsexuale sau cu devenirea transsexuală. Acest lucru este mai puțin frecvent și este legat mai ales de fanteziile femeilor (59%) decât de cele ale bărbaților (26%). Oamenii doresc să își exploreze pe deplin tendințele ascunse. De asemenea, ar putea dori ca partenerul lor să încerce ceva nou în această privință. Acest lucru ne permite să dezvăluim cea mai ascunsă parte a noastră.

8. Sexul Oral

O mulțime de bărbați tânjesc după acest lucru, mai ales dacă partenera lor nu o face în mod obișnuit în viața reală. Dr. Schwartz și colegii ei au cercetat 100.000 de adulți despre căsniciile lor, iar acest lucru a apărut foarte des în dorințele acestora. Pentru femei, acesta este adesea singurul mod în care pot experimenta un orgasm. De asemenea, ele își pot explora sexualitatea cu o altă femeie prin intermediul acestuia.

9. Exhibiționismul

Dorința de a face sex în locuri publice este, de cele mai multe ori, determinată de anumite tendințe exhibiționiste. Nu numai că unii oameni vor să cedeze impulsurilor lor de voierism, dar vor să fie și văzuți. Uneori, poate fi vorba de simpla plăcere a ideii de a fi dezbrăcat în fața anumitor persoane, fără a merge până la extrema de a fi de fapt un exhibiționist.

10. Jocuri de Rol în Timpul Sexului

În siguranța și intimitatea dormitoarelor noastre și a partenerului nostru, putem fi orice, la propiu, cu ajutorul costumelor. Poți fi o asistentă medicală, un ofițer de poliție, un student sau un șef, în funcție de stările de spirit și nevoile partenerului tău. Poate fi o modalitate sigură de a oferi o șansă unor fantezii care altfel ar putea fi ilegale.