Review la Site-ul de Dating EliteSingles

RANK
DATING SITE
FEATURES
VISIT
EliteSingles Logo
 • 💘 Good personality test
 • 💘 Ambitious members
 • 💘 Cheap premium membership
Autor

Ce este EliteSingles?

Deși mulți dintre membrii săi sunt cadre universitare, aceasta nu este o condiție prealabilă pentru a găsi dragostea. Toată lumea este binevenită.

Elite Singles a fost fondat în 2013 de Affinates GmbH și este astăzi unul dintre cele mai importante site-uri de întâlniri pentru persoanele singure cu studii superioareted singles. Scopul site-ului de întâlniri este de a oferi o bază personală pentru potrivirea lor. Acest lucru se face sub forma unui test de personalitate care îl face pe utilizator să fie încrezător în căutarea dragostei.

Utilizare

Algoritmul de potrivire este, fără îndoială, cea mai importantă caracteristică a EliteSingles, dar în plus, EliteSingles oferă 50 de întrebări predefinite pentru a facilita primul contact. Primul contact cu un partener special poate fi un roller coaster agitat, dar cu aceste întrebări predefinite, devine ca un peisaj deschis, care este gata doar să fie explorat pentru cei curioși.

Întâlnirile nu sunt întotdeauna ușoare, dar tocmai de aceea există testul de personalitate unic al site-ului. Testul de personalitate se bazează pe teoria celor cinci factori. Echilibrul dintre acestea este cel care alcătuiește compoziția unică a viitorului tău partener.

EliteSingles este, de asemenea, disponibil în aplicația pentru iOS și Android.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Contact garantia
 • 💘 Chiar și distribuția de gen
2
CautaMilf Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popular în România
 • 💘 Valabil
3
Singles50 Logo
 • 💘 40+
 • 💘 Site de întâlniri popular
 • 💘 Întâlniri cu seniori
Elite Singles

Celebrul test de personalitate

Testul de personalitate începe cu confirmarea sexului tău și a sexului pe care îl cauți. Ulterior, completezi data de naștere și precizezi cât de importantă crezi că poate fi vârsta partenerului tău.

Apoi se completează statutul relației, nivelul de educație și cât de important este pentru potențialul partener să aibă un anumit nivel de educație. De asemenea, se completează și o profesie.

După elementele de bază, testul de personalitate ia o turnură creativă. Apoi vei primi două miniaturi în care poți alege ce imagine preferi.

Cele două imagini sunt diferite, una este mai colorată, iar cealaltă este structurată și în alb-negru. Aceasta este o funcție foarte amuzantă și creativă, care poate fi utilizată la primul contact în timpul procesului de potrivire.

Acum este momentul să treci în revistă personalitatea ta.

 • Cât de important este pentru tine să-ți faci planuri?
 • Cât de ușor te stresezi?
 • Cât de ușor te conectezi cu alți oameni?

Acesta este evaluat printre răspunsuri pe o scară de la unu la șapte.

Multe întrebări bune pot fi de ajutor la primul contact și acestea includ “Cine plătește la prima întâlnire?”, “Dacă întâlnirea a mers bine, ce faci după aceea?”. Și “În timpul unei conversații, vorbești cel mai mult sau asculți cel mai mult?”.

Cu ajutorul testului de personalitate Elite Singles, rezultatul oferă o imagine bună despre propria persoană și despre ceea ce preferă. Aceasta este o bună piatră de temelie pentru ei înșiși și pentru viitorul lor partener.

Costuri EliteSingles

Membrii pot alege între diferite tipuri de abonamente și trebuie să se angajeze pentru cel puțin trei luni dacă nu aleg abonamentul de bază (gratuit). În cadrul abonamentului de bază, ai posibilitatea de a vedea rezultatele testului de personalitate, sugestii de parteneri, posibilitatea de a citi toate textele din profil, de a trimite zâmbete, like-uri și de a încărca fotografii. Prețurile abonamentelor nu sunt prea mari, dar chiar dacă nu există garanția găsirii iubirii, dragostea nu are preț atunci când este găsită.

Neplăceri comune despre EliteSingles

O plângere comună despre EliteSingles este că “dragostea costă”, există un preț care este prea “mare”? Serviciile de dating care sunt gratuite sunt rareori gratuite pentru mult timp. Adaugă cheltuieli suplimentare pentru a avea posibilitatea de a răspunde sau de a face swipe.

O selecție aleatorie este creată în majoritatea aplicațiilor gratuite de dating care se bazează pe imagini cool pentru a se potrivi, în timp ce Elite Singles creează o potrivire mai personală folosind testul lor de personalitate.

Un nou tip de reclamație a consumatorilor împotriva site-urilor de întâlniri este legată de profilurile false. Nu există o verificare a identității pe Elite Singles, dar Elite Singles nu permite ca profilurile vechi sau inactive să rămână pe site.

Selecția alternativă de întrebări la Elite Singles face mai dificilă crearea de profiluri false și acesta este un avantaj clar cu Elite Singles.

EliteSingles Reviews

Concluzie

Pentru persoanele deschise, EliteSingles este o oportunitate minunată de a afla mai multe despre ei înșiși și despre ceilalți cu ajutorul testului de personalitate.

Deschiderea către dragoste nu este niciodată ușoară, dar cu ajutorul funcțiilor unice EliteSingles, va fi ușor să întâlnești lunile de iarnă cu cei mai calzi membri Elite Singles.