Review la Site-ul de Dating MillionaireMatch

Scris de EMMA STOCKTON

Pionierii întâlnirii milionarilor

Multe persoane singure vor doar să se întâlnească cu cineva care are o avere netă mare. Acest lucru se însoțește cu alte cerințe, inclusiv personalitatea, hobby-urile și atractivitatea fizică. În loc să te întâlnești cu un sugar baby sau cu un căutător de aur, ai putea dori să te întâlnești cu cineva care este obișnuit cu un stil de viață opulent. Aici intervine Millionaire Match.

Lansat în 2001, Millionaire Match continuă să se ridice la înălțimea pretențiilor sale. Acesta deservește un public de nișă care este bogat și atractiv. Nu se poate nega faptul că întâlnirile pot fi dificile pentru persoanele singure bogate, care se tem că cineva este interesat de ele doar din cauza banilor lor. Millionaire Match se dedică să se asigure că persoanele singure bogate găsesc pe cineva care să aibă aceeași mentalitate.

Spre deosebire de ceea ce ai auzit, Millionaire Match nu este o platformă de dating sugar și nici nu se adresează căutătorilor de aur. Oricine câștigă mai mult de 200.000 de dolari pe an se poate înscrie pentru a găsi pe cineva care are și el un venit bun și este atractiv. Dacă vrei să te asiguri că îți petreci timpul cu banii pe aplicația de dating potrivită, vreau să-ți împărtășesc experiența mea cu platforma de dating.

Millionaire Match Screenshot

Noțiuni introductive

În ceea ce privește ușurința de utilizare, Millionaire Match nu dezamăgește. Este foarte rapid și ușor de utilizat. Pentru a începe, trebuie să menționezi adresa ta de e-mail, numele și numărul de telefon. De asemenea, trebuie să încarci cel puțin o fotografie. Există multe funcții pe care le poți folosi pentru a obține cât mai mult din banii tăi. Pe lângă funcțiile de bază, cum ar fi căutarea, aprecieri și mesaje, poți folosi și următoarele funcții.

  • Milionar certificat: Atunci când folosești un site care se adresează celor bogați, există totuși posibilitatea să întâlnești pe cineva care pretinde că este mai bogat decât este în realitate. Cu sistemul de certificare Millionaire Match, milionarii trebuie să dovedească faptul că dețin o mare parte din avere.
  • Membru de marcă: Membrii în evidență au un abonament premium și apar în partea de sus a rezultatelor căutării. Devenind un membru evidențiat, șansele de a fi văzut și de a întâlni pe cineva sunt mai mari.
  • Hrană de lux: Utilizatorii pot, de asemenea, să își conecteze blogul sau conturile de social media la Millionaire Match pentru a adăuga mai multe detalii la profilul lor. Persoanele singure sunt încurajate să își posteze pe site cele mai recente achiziții de lux pentru a intra în contact cu alte persoane singure care împărtășesc interese similare.

Completarea profilului tău

Când te înscrii la Millionaire Match, va trebui să răspunzi la o varietate de întrebări care acoperă vârsta, averea, înălțimea, etnia și multe altele. Completându-ți profilul, le permiți partenerilor tăi să își formeze o părere despre tine. Mi-a luat în jur de 10 minute pentru a completa profilul. Deoarece profilul dumneavoastră acționează ca un test de personalitate, acesta îți asigură că interacționezi cu persoane care sunt cu adevărat interesate de tine și de personalitatea ta. În mod similar, te poți uita în profilurile lor pentru a afla mai multe despre ei.

Testare gratuită și costuri

Pentru a îți face o idee despre Millionaire Match, te poți înscrie pentru o încercare gratuită limitată. Cu toate acestea, trebuie să te abonezi la un plan de abonament pentru a continua să îl folosești și pentru a avea acces la mai multe caracteristici. Cu cât durata abonamentului este mai lungă, cu atât mai puțini bani va trebui să plătești. Chiar dacă Millionaire Match se adresează celor bogați, planurile sale lunare sunt destul de accesibile.

Millionaire Match Reviews

Controversele

Millionaire Match găzduiește mai mult de două milioane de conversații în fiecare lună. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, a atras partea sa de controverse. O mare parte a criticilor se îndreaptă către faptul că serviciul este perceput doar ca o platformă pentru persoanele singure bogate, dar este o platformă de întâlniri cu “sugar daddy”. Cu toate acestea, compania continuă să respingă această noțiune și chiar susține că principalul său obiectiv sunt relațiile pe termen lung.

În timpul pandemiei de coronavirus, numărul de profiluri false a crescut pe site. Dar, Millionaire Match analizează în mod regulat fiecare profil pentru a se asigura că acesta îndeplinește cerințele. Deoarece mulți dintre utilizatori sunt milionari certificați, nu există prea multe motive de îngrijorare, atâta timp cât îți revizuiești opțiunile. Dacă nu ești o persoană bogată, există alte site-uri de întâlniri pe care le poți încerca.