Kippo

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
KIPPO Logo
 • Tinder pentru jucători
 • Descărcare gratuită
 • Date virtuale

Tinder pentru gameri

Să te întâlnești cu un jucător nu este ușor. Poate fi dificil să găsești pe cineva care să aibă aceeași pasiune pentru jocuri ca și tine. Fiind o persoană care iubește jocurile și care își petrece o tonă de timp jucându-se, a fost foarte important pentru mine să găsesc o aplicație de dating care să mă ajute să găsesc pe cineva care iubește jocurile. Acesta este motivul pentru care am decis să încerc Kippo.

Creată în 2018, Kippo este o aplicație de dating care se adresează exclusiv gamerilor. Nu există multe platforme de dating online care să se adreseze gamerilor. Acesta este motivul pentru care Kippo a reușit să își facă un nume propriu pe piață. Chiar dacă există diferite tipuri de gameri, cert este că cei mai mulți dintre noi sunt introvertiți. Prin urmare, o aplicație de dating precum Kippo m-a ajutat să-mi reînnoiesc încrederea în găsirea unui coleg gamer pe care să-l pot iubi.

Dacă ești un gamer timid care s-a luptat cu site-urile de întâlniri ocazionale, vei găsi Kippo ca fiind aplicația perfectă. Aceasta oferă un spațiu sigur unde poți întâlni oameni care trăiesc un stil de viață de gamer. Am fost atras de funcțiile sale utile, de interfața superbă și de versiunea gratuită care era la fel de utilizabilă. Iată câteva dintre lucrurile pe care le-am observat în timp ce foloseam Kippo.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
Kippo România

Caracteristici ușor de utilizat

Kippo oferă multe caracteristici uimitoare. Este ușor de utilizat. Pentru a crea un cont pe aplicație, am furnizat toate detaliile mele, inclusiv vârsta, etnia, interesele, ziua de naștere, educația și e-mailul. Pentru a-mi spori șansele de a găsi pe cineva, a trebuit să încarc și o fotografie. În plus, am redactat și o descriere autentică “Un gamer care caută pe cineva cu care să joace Call of Duty” și am avut noroc, deoarece am găsit câteva potriviri în apropiere.

În ceea ce privește interfața, aceasta a fost simplu de înțeles și plăcută la vedere. Multe caracteristici uimitoare sunt oferite atât utilizatorilor gratuiți, cât și celor plătiți. În calitate de utilizator gratuit, puteți trimite mesaje și aprecia profilurile utilizatorilor. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la Kippo este că îți permite să adaugi cărți de joc. Unele dintre caracteristicile care merită menționate sunt următoarele.

 • Potrivire nelimitată: Utilizatorii premium ai Kippo au acces la potriviri nelimitate de profiluri. Utilizatorii gratuiți nu pot să facă swipe decât 30 de profiluri pe zi, ceea ce este totuși bine. Dar, ar fi bine să îți iei un abonament premium, deoarece faptul că nu ai limite în ceea ce privește swipe-urile te ajută să găsești mai ușor pe cineva.
 • Cărți de profil: O caracteristică remarcabilă a Kippo sunt cardurile de profil. Utilizatorii au posibilitatea de a crea un pachet de cărți care să le prezinte interesele.
 • Kippo Comics: Deși, din punct de vedere tehnic, nu este o funcție, profilul Kippo Comics de pe Instagram cuprinde benzi desenate drăguțe care reprezintă ceea ce caută utilizatorii. Poți face capturi de ecran și partaja benzile desenate pentru a sparge gheața pe aplicație.

Preferințe de joc

Să găsești pe cineva în funcție de personalitatea sa este foarte important. Acesta este un domeniu în care Kippo a făcut o treabă extraordinară. Utilizatorii pot împărtăși cât de multe informații doresc pentru a găsi o pereche compatibilă. Aplicația potrivește chiar și rezultatele căutării în funcție de preferințele tale de joc. Acest lucru îți permite să găsești un gamer care se bucură de aceleași jocuri ca și tine. În plus, profilurile sunt foarte ușor de personalizat. Poți adăuga grafice interesante pentru a-ți împărtăși interesele. Acest lucru ajută, de asemenea, să îți fie mai ușor să atragi alți gameri singuri care sunt în căutarea dragostei. Deși poți folosi Kippo gratuit, ar fi bine să iei în considerare folosirea planurilor sale premium pentru a-ți îmbunătăți experiența de dating online.

Kippo Review

Plângeri

Kippo și-a definit publicul țintă. Se adresează doar jucătorilor care caută o relație serioasă sau o prietenie. Prin urmare, nu este o opțiune potrivită pentru persoanele care caută întâlniri ocazionale sau aventuri erotice. Dacă nu îți place să te joci, te vei simți deconectat. Un aspect pe care Kippo îl poate îmbunătăți este furnizarea de funcții de chat video, astfel încât jucătorii să își poată face o idee despre colegii de joc și să stabilească dacă sunt potriviți unul pentru celălalt. În general, Kippo face o treabă bună și merită să fie folosit.