Cinci Sfaturi Dovedite Pentru A Reuși Pe Tinder

Scris de EMMA STOCKTON

Nu este ușor să creezi un profil de dating, sunt multe lucruri la care trebuie să te gândești. De-a lungul anilor, am văzut ce funcționează și ce nu funcționează. Indiferent de ceea ce cauți, profilul tău trebuie să te pună în evidență. Există greșeli comune care pot ruina oportunitatea de a întâlni persoana potrivită. Întâlnirile ar trebui să fie distractive și incitante pentru a intra în ele. Lumea întâlnirilor online este o lume cu totul nouă dacă nu ai mai făcut-o până acum, așa că îți voi spune acum la ce te poți gândi când începi călătoria pentru a găsi dragostea în cinci sfaturi simple.

Fii tu însăți!

Fii tu însăți

De câte ori nu ai auzit asta? Într-un profil de dating, ar trebui să fii sincer de la început. Nu scrie lucruri pe care crezi că altcineva vrea să le audă. Știai că, potrivit studiilor, utilizatorii mint cel mai mult în legătură cu vârsta, salariul, greutatea și înălțimea lor? Este complet inutil, deoarece nicio persoană nu are aceleași preferințe ca alta. Nu uita că încrederea în sine și apărarea celui la care te întorci întotdeauna acasă.

Din punct de vedere statistic, cel mai des se întâmplă ca oamenii să caute un partener care să fie deschis la minte, încrezător, prietenos și ambițios. Dacă ești unul dintre aceștia, notează acest lucru! Spune cine ești și fă-o ca și cum ai vorbi cu un prieten, nu trebuie să semene cu un CV înainte de un nou loc de muncă. Laudă-te puțin cu tine însuți, dar nu te exagera.

Poți, de exemplu, să spui la ce ești bun, dar nu într-un mod care să însemne că nimeni nu este la fel de bun ca tine. Nu trebuie uitat că umorul merge întotdeauna acasă. Nu trebuie să fie întotdeauna foarte serios pentru a încerca să găsești pe cineva, ar trebui să fie și distractiv și poți dezvolta multe într-un timp scurt.

Să folosești imagini bune

Să folosești imagini bune

În primul rând, nu face o poză cu ochelari de soare, vrem să vedem cum arăți. De asemenea, nimeni nu vrea să vadă doar poze cu tine și cu prietenii tăi în care nu se poate distinge cine ești. Fotografiile nu trebuie să fie încărcate cu filtre, adevărul va ieși la iveală dacă te decizi să te întâlnești. Folosește poze noi cu tine pentru că nu cred că nimănui îi pasă atât de mult de cum arătai acum zece ani. Roagă pe cineva să-ți facă poze în medii în care TU ieși în evidență.

Statisticile spun că femeile se îndrăgostesc de obicei de bărbații care au un câine într-una din poze, așa că, dacă tu ai un câine, poate fi indicat să ai o poză cu voi doi împreună. În caz contrar, este întotdeauna bine să faci poze atunci când te simți confortabil. Poate că este în bucătărie, când gătești, când ești în pădure, sau poate că este atunci când stai pe canapea și ești pregătit pentru un maraton de filme.

Un zâmbet frumos este un lucru pe care atât bărbații, cât și femeile îl consideră o parte importantă a înfățișării, așa că zâmbește la fotografiile tale, pentru că te face mai atrăgător.

Află ce cauți la un partener

Există mulți oameni diferiți și niciunul nu seamănă cu altul. Prin urmare, poate fi bine să știi ce este important pentru tine, altfel, în curând va fi copleșitor. Vrei ca partenerul tău să fie sociabil? Grijuliu? Sociabil? Liniștit? Activ? Este posibil să nu știi ce cauți, dar poate fi totuși bine să enumeri în prealabil ceea ce crezi că este important la un viitor partener.

Dacă ești în căutarea unei relații, există anumite calități pe care ambii le consideră importante, lucru pe care îl arată și cercetările. Valorile similare sunt o parte importantă a unei relații de muncă, caută pe cineva care gândește și simte ca tine. De asemenea, ar trebui să poți avea încredere în partenerul tău, așa că dacă deja la început simți că ceva nu este în regulă, atunci probabil că este.

O a treia caracteristică importantă este angajamentul. Mulți oameni consideră că este important ca ambii să arate dorința de a fi împreună și dorința de a lucra la relația lor în fiecare zi.

Găsește un partener cu interese comune

Găsește un partener cu interese comune

Nimic nu poate fi mai important pentru o relație durabilă decât existența unor interese comune. Interesele comune sunt ceea ce majoritatea oamenilor caută la un partener. Poate fi la fel de simplu ca și faptul de a avea același simț al umorului. Bineînțeles, nu trebuie să încerci să găsești un partener care să împărtășească doar interesele tale. Relația devine mai interesantă dacă ai și interese diferite pe care le puteți testa împreună. Poți construi o relație puternică încă de la început, puteți avea un jargon special unul cu celălalt și vă puteți simți înțeleși. Toate acestea sunt importante pentru o relație și vă pot face să dezvoltați împreună interese comune.

Îndrăznește să începi să scrii!

Îndrăznește să începi să scrii

Se întâmplă frecvent ca nimeni să nu îndrăznească să înceapă să scrie sau să se aștepte ca celălalt să înceapă conversația. S-ar putea să nu știi cum să începi să scrii, dar, din nou, fii tu însuți. Poate fi mai ușor să începi o conversație dacă te gândești la modul în care ți-ar plăcea ca cineva să înceapă să-ți scrie.

Un sfat simplu este să comentezi o imagine sau un text din profil. Dacă persoana are o poză în care gătește, scrie și întreabă ce ar vrea să gătească pentru tipul de mâncare și de ce. Dacă persoana scrie în profil că lucrează în domeniul sănătății, întrebați-o ce o face să lucreze doar cu asta. Poate fi o modalitate excelentă de a începe o conversație în loc să scrii doar “Bună ziua!”.

Fii curios în legătură cu persoana cu care scrii. Este un compliment foarte frumos să simți că cineva vrea să știe cine ești. Uneori nu toate conversațiile merg așa cum îți dorești, dar nu avea așteptări prea mari de la persoana cu care scrii. Întotdeauna sunt mai mulți pești în mare și în cele din urmă îl vei găsi pe cel pe care îl cauți!