Cele Mai Bune Site-uri De Dating Casual din România

Scris de EMMA STOCKTON

Termenul de “cultură de agățat” înseamnă un mediu care favorizează întâlnirile sexuale fără intimitate emoțională, ceea ce era considerat tabu în trecut. A devenit foarte predominant în zilele noastre, ceea ce este vizibil deoarece oamenii doresc să își satisfacă dorințele sexuale fără a investi și, în cele din urmă, fără a-și strica energia emoțională.

Cu toate acestea, oamenii au devenit mai progresivi și mai deschiși în timp, creând un mediu sigur și pozitiv pentru sex.

⭐ Cele mai bune site-uri pentru agățat din România

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Erotic-Flirt.ro Logo
 • 18+
 • 300000+ membri
 • Înregistrare gratuită
2
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
3
AFF Logo
 • 18+
 • Membri verificați
 • Încercare gratuită
4
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
5
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Cea mai bună funcție de potrivire
 • Ieftin
6
Ashley Logo
 • Cel mai bun pentru conexiuni
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Profiluri verificate

Alege cel mai bun site de dating casual

Numărul site-urilor și aplicațiilor de agățat a crescut rapid cu trecerea timpului. Toată lumea pretinde că este cea mai bună, ceea ce face căutarea să fie mai dificilă și să consume mult timp. Astfel, ar fi util să analizezi mai mulți factori înainte de a te orienta spre unul.

Site-urile care se adresează în mod explicit acostamentelor nu ar trebui să aibă chestionare lungi de 10 minute despre planurile tale sau despre romantism. În plus, unele site-uri nu îți permit să vezi pozele de profil ale altor persoane decât dacă ai un abonament plătit. Acest lucru nu este benefic, deoarece pozele de profil joacă un rol foarte important în atracția fizică, care este necesară pentru agățat. Totuși, nu poți da greș niciodată cu site-uri bine cunoscute și de renume, precum Tinder și Ashley Madison.

Încearcă să inițiezi încet subiectul

Majoritatea oamenilor fac greșeala de a trece direct la afaceri și de a vorbi despre sexting și hookup. Chiar dacă aceasta este intenția ta principală, nu ar trebui să începi o conversație în mod flagrant în acest fel. Se creează o impresie greșită în care poți părea prea disperat, insistent și chiar poți merge până la punctul de a speria oamenii cu franchețea ta.

Prin urmare, trebuie să păstrezi un ton scăzut și să te comporți cu calm la început. Încearcă o replică de deschidere amuzantă sau spirituală pentru a le capta atenția. Trebuie să depui ceva efort pentru a transforma replica “Ce mai faci?” în “Ești DTF?”. Efortul ar trebui să fie sub formă de flirt. Încearcă să întrebi în ce stare de spirit se află pentru a-ți folosi abilitățile de flirt. Nu uita să fii subtil la început.

Alege o fotografie de profil atractivă

După cum am menționat mai devreme, fotografiile de profil joacă un rol important în site-urile și aplicațiile de agățat. Numărul persoanelor cu profil fals a crescut rapid în timp. Trebuie să te ferești de aceste persoane frauduloase. Asigură-te că folosești o fotografie măgulitoare de-a ta pentru a atrage mai multe persoane.

Un alt lucru important în ceea ce privește site-urile de agățat este faptul că oamenii vor cere mai multe poze cu tine, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a filtra pesoanele cu profil fals. Astfel, pregătește-te și prezintă-te cât mai bine înainte de a iniția o conversație.

Umorul merge mult mai departe

Toată lumea iubește o persoană amuzantă, indiferent dacă ești în căutare de relații serioase sau ocazionale sau de relații de agățat. Atunci când îl faci pe celălalt să râdă, spargi gheața, faci conversația mai distractivă și te face demn de încredere. Încrederea este esențială atunci când te cuplezi cu cineva, chiar dacă este vorba de o aventură de o noapte.

Oricât de progresist și deschis la minte ai fi, ai ezita înainte de a vorbi murdar și de a face schimb de poze cu un străin pe care abia îl cunoști. Aici umorul joacă un rol crucial și stimulează procesul.

Ce site de agățat ar trebui să încerci?

Tinder

Tinder este unul dintre cele mai populare site-uri de întâlniri și de agățat la nivel global. Trebuie să fii la curent cu toate poveștile sănătoase ale oamenilor care s-au întâlnit pe Twitter și care au ajuns să devină suflete pereche. Oricât de drăguț ar suna, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt semnificativ mai mici. Este mai convenabil și mai ușor să găsești un partener de agățat decât relațiile pe termen lung. Cu toate acestea, dacă ai între 18 și 30 de ani și cauți sex ocazional, nu există nimic mai bun decât Tinder.

În plus, platforma este foarte ușor de utilizat și are peste 57 de milioane de utilizatori activi la nivel global. Așadar, există un echilibru egal între persoane sumare și persoane cu adevărat cool. Trebuie să le găsești pe cele potrivite.

S-ar putea să fie nevoie de o mulțime de glisări, dar un număr mai mare înseamnă că există mai multe persoane care gândesc la fel ca tine și care sunt DTW.

Tinder are versiuni gratuite și cu plată, și anume planurile plus, gold și Platinum. Versiunea gratuită îți permite să faci lucrurile de bază. Acestea includ glisarea pe profiluri și trimiterea de mesaje text. Cu toate acestea, platforma oferă mai multe.

Tinder Plus

Tinder nu îți va impune nicio limită zilnică de glisare la achiziționarea acestui plan. De asemenea, nu vor mai exista reclame. Pe lângă asta, vei avea posibilitatea de a-ți readuce profilul pe care ai fi putut să dai swipe la stânga din greșeală. De asemenea, poți comunica cu persoane din afara țării tale din întreaga lume.

Tinder Gold

Acest plan îți oferă toate funcțiile menționate în Tinder Plus, împreună cu câteva funcții suplimentare. Primești mai multe opțiuni de top în fiecare zi. Acest lucru implică profilurile pe care cel mai probabil le vei îndrăgi. În plus, ai ocazia să vezi și ce persoane au apreciat profilul tău.

Tinder Platinum

Acesta este cel mai bine plătit plan de abonament de pe Tinder. Beneficiezi de toate avantajele oferite de Plus și Gold și chiar mai mult. De exemplu, poți trimite mesaje text oricui, chiar dacă nu ți-a plăcut profilul acestuia. De asemenea, poți vedea cine ți-a apreciat profilul cu peste o săptămână în urmă.

Concluzie

În ultima vreme, tot mai mulți oameni încearcă site-urile de agățat online. Nu există o lipsă de opțiuni. Cu toate acestea, există, de asemenea, mulți escroci pe internet în prezent. Astfel, te rugăm să rămâi la site-ul pe care ți l-am recomandat pentru a avea o experiență distractivă. În momentul în care îți creezi profilul în câteva minute, ești expus la o lume de oameni atractivi și cool. Urmează sfaturile noastre de dating enumerate mai sus și vei încheia cu succes treaba în cel mai scurt timp!