Review la Site-ul de Dating Seeking

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Seeking.com Logo
  • Site de dating securizat
  • Înregistrare gratuită
  • Matchmaking verificat

Pionierii relațiilor deschise

Lansat în 2006 sub numele de SeekingArrangement, Seeking.com este folosit și în prezent. Este un site de elită care pretinde că simplifică procesul de întâlniri. Cu acest lucru în minte, am decis să îl încerc. Fondat de un absolvent MIT, este un sugar baby, sugar momma, și sugar daddy site de întâlniri.

Cu un design ușor de utilizat, care cuprinde culorile roșu și alb, Seeking.com are un rating bun și este folosit în mod regulat de persoanele care caută întâlniri dincolo de cercul lor social. Deoarece poate fi dificil să găsești un sugar baby, o sugar momma sau un sugar daddy, site-ul de întâlniri oferă multă relaxare pe scena întâlnirilor, deoarece nu există multe site-uri de întâlniri care se adresează acestei nișe.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am găsit la Seeking.com este că facilitează identificarea unui partener. Chiar dacă nu ai folosit niciodată un site sau o aplicație de natură similară, nu ar trebui să ai probleme în a te obișnui cu ea. În plus, îți permite să alegi dacă vrei să găsești un sugar baby, o sugar momma sau un sugar daddy. Acesta este un lucru pe care nu te poți aștepta să îl faci pe Bumble sau Tinder. Site-ul a fost prezentat chiar și pe Forbes, The New York Times, CNN, Playboy și alte platforme. După ce am folosit site-ul și aplicația, iată ce am găsit.

Seeking.com Screenshot

O mulțime de caracteristici

Seeking.com oferă o mulțime de funcții. Mi s-a părut foarte ușor de utilizat. După ce m-am înscris pe site, am introdus datele mele demografice. Apoi, a trebuit să aleg dacă sunt în căutarea succesului și a bogăției sau a aspectului și a farmecului. Depinde de tine să decizi dacă vrei să cunoști pe cineva bogat sau tânăr și sexy. În cele din urmă, va trebui, de asemenea, să îți introduci e-mailul și ziua de naștere, precum și să îți încarci fotografia. După aceasta, mi s-a cerut să selectez locația, să introduc o descriere și să menționez caracteristicile fizice.

Caracteristicile disponibile includ chat video și o cameră VIP pentru toate profilurile verificate. Trebuie doar să trimiți poze persoanelor pe care le consideri demne de încredere. Oricine se înscrie ca sugar baby primește o mulțime de cadouri. Ceea ce mi-a plăcut la folosirea Seeking.com este că nu există limite de timp sau de caractere atunci când vine vorba de chat. Nu este vorba de swiping, lucru care mi-a plăcut foarte mult. În timp ce folosești aplicația, nu știi niciodată cu adevărat cine îți poate atrage atenția.

Personalități potrivite

Deoarece există un set de parametri care permit ca Seeking.com să ofere serviciul pe care promite să îl ofere, nu am avut probleme cu personalitatea. Fiecare utilizator trebuie să își furnizeze informațiile, mai ales ceea ce caută pe platformă. Acest lucru ajută la asigurarea faptului că nu rămâne nimic nespus. 

Pentru a-ți face o idee despre personalitatea fiecărui utilizator, poți parcurge profilul acestuia. Dacă ți se pare cineva interesant, poți chiar să-i ceri o fotografie și să faci schimb de detalii. Nivelul de detalii oferit este suficient pentru a te decide cu cine să iei legătura, păstrând în același timp misterul viu.

Costuri

Seeking.com nu este un site gratuit. Pentru a utiliza funcțiile de mesagerie și pentru a intra în legătură cu persoana potrivită, trebuie să plătești un abonament. Cu toate acestea, pentru a îți face o idee despre site, poți folosi versiunea de încercare gratuită a acestuia. Pentru a utiliza toate funcțiile, va trebui să plătești un abonament, deoarece acesta este singurul mod prin care site-ul își obține cea mai mare parte a veniturilor.

Seeking Arrangement Reviews

Neplăceri despre Seeking.com

Nu se poate nega faptul că Seeking.com face ceea ce este menit să facă. Aceasta înseamnă că aduce cu un anumit tip de public care cuprinde sugar babies, sugar daddies și sugar mommas. Nu este un site care este destinat întâlnirilor tradiționale, deoarece există ceva ce fiecare parte își dorește. Dar, primești ceea ce plătești. Deoarece nu este ușor să găsești pe cineva care să corespundă exact cerințelor tale, merită să folosești aplicația de dating. În plus, sugar babies ajung să câștige bani prin intermediul aplicației, ceea ce înseamnă că site-ul este gratuit din punct de vedere tehnic. Criticile negative pe care Seeking.com le-a primit nu îi afectează reputația, deoarece toată lumea trebuie să îi înțeleagă scopul. Astfel, Seeking.com merită cu siguranță să fie folosit.