Cum Să-ți Faci O Iubită

Scris de EMMA STOCKTON

Înțeleg că relațiile sunt o parte primordială a vieții tale. Relațiile romantice pot fi dificil de găsit, de păstrat și de dezvoltat pentru unii oameni, în timp ce pentru alții sunt ușoare. Poate că pentru tine, găsirea unui partener romantic este o provocare și este complicat, deoarece nu toată lumea apreciază aceleași lucruri. Cu toate acestea, femeile au, în general, răspunsuri mai stabile la anumite acțiuni care pot fi observate și înțelese pentru a stabili o conexiune cu ele. Acesta este un ghid despre cum poți obține o iubită prin dezvoltarea unei relații romantice cu o fată de interes.

Socializarea

Trebuie să socializezi. Dacă nu o faci, nu vei întâlni pe nimeni. Prin urmare, nu vei putea să răsfoiești opțiunile tale și să alegi pe cineva. Dacă ești introvertit sau ai probleme de anxietate socială, poți descărca o aplicație de întâlniri. Acestea sunt foarte utile și foarte eficiente în a potrivi același tip de persoane. Ține cont de faptul că nu toate aplicațiile sunt legale, așa că alege-le doar pe cele care sunt pentru o experiență bună. Dar, dacă poți, ar trebui să socializezi în stilul old school, și nu online. Mergi la petreceri, participă la evenimente, chiar organizează unele dintre ele. Întâlnește oameni, salută-i și împrietenește-te cu ei. Cu cât grupul tău social este mai mare, cu atât mai multe femei vei avea ca opțiuni pentru întâlniri. Socializarea, online sau offline, este prima și cea mai importantă cheie pentru a-ți face rost de o iubită.

Socializarea

Stabilirea unei legături

După ce ai reușit să cunoști un grup de femei prin activitățile tale sociale, este timpul să alegi una dintre ele pentru a fi partenera ta sentimentală. Femeile sunt foarte diverse și adesea un pic complicate, așa că această parte este foarte crucială pentru viitorul oricărei relații în care te implici. Nu te grăbi și nu fi indecis în alegerea iubitei tale. Nu te grăbi cu toate în timpul ieșirilor în grup, al activităților sau al evenimentelor. Străduiește-te să le cunoști măcar la nivel de suprafață. De asemenea, fă în așa fel încât ele nu doar să te observe, ci și să te cunoască. Totuși, asigură-te că nu ești insistent sau incomod. Totodată, pentru a nu invada spațiul nimănui și nu fii autoritar. A fi nici una, nici alta te poate face să pari neatractiv.

Stabilirea unei legături

Interese și opinii

După ce ai câștigat respectuos încrederea și prietenia femeilor care ți se par interesante, găsește o modalitate de a alege una dintre ele ca potențială iubită. Cercetează-le în acest proces calitățile personale, interesele, dezinteresele, opiniile etc. și fii foarte pretențios. Alegerea unei persoane nepotrivite poate duce la o experiență proastă pentru amândoi. Așadar, fii atent când faci acest lucru, deoarece este o altă decizie crucială care va decide longevitatea și sănătatea relației tale.

Asigură-te că prioritățile tale sunt cele corecte. Încearcă să te concentrezi mai puțin pe atributele fizice și financiare, deoarece acestea sunt în cele din urmă schimbătoare. Încearcă să te concentrezi mai mult pe atributele mentale și emoționale, deoarece acestea sunt mai puțin susceptibile de a fi schimbate și este mai probabil să fie permanente pentru cea mai mare parte a timpului petrecut cu ea. Cu toate acestea, tot ceea ce simțiți că este important pentru tine, este important. Așadar, însă, nu șterge lucrurile care te deranjează la sfatul altcuiva.

Interese și opinii

Manifestarea unui interes activ

După ce te-ai orientat spre cea mai bună persoană pentru tine, arată-ți un interes activ față de ea. Și numai pentru ea. Femeile sunt perspicace, așa că, dacă îți arăți în același timp interesul activ pentru mai multe dintre ele, există șanse mari ca toate să afle în cele din urmă și să te părăsească. Ca urmare, cel mai bun pariu este să investești tot ce ai în una singură dintre ele. Nu uita că ea este încă o prietenă sau, în cel mai bun caz, o prietenă apropiată, așa că acționează în consecință. Invit-o la evenimente de grup la început și petrece treptat la mai mult timp singur cu ea. Dacă ea se simte confortabil când sunteți singuri de la bun început, nu mai aștepta. Du-te la o cafea, mergeți să vedeți un film, participați împreună la sport sau la alte activități.

În plus, arată un interes activ nu doar pentru timpul petrecut cu ea, ci și pentru ea ca persoană. Din nou, fără a fi autoritar, prea încrezător sau lipsit de respect față de ea, pune-i o mulțime de întrebări despre viața ei, interese, hobby-uri, planuri și așa mai departe. A petrece mai mult timp cu ea este cel mai sigur pariu. Dar, dacă nu poți face asta din orice motiv, a fi în contact frecvent cu ea prin mesaje și apeluri telefonice este o altă modalitate de a întări legătura voastră. Arată un interes activ continuu față de ea, respectându-i în același timp limitele.

Manifestarea unui interes activ

Asumarea riscului

După ce ai parcurs cu succes toți pașii de mai sus, este momentul să riști și să-i pui întrebarea. Asigură-te că atunci când faci acest lucru, ea se simte la fel de confortabil cu tine cum te simți și tu cu ea. Scoate-o în oraș într-un loc special, poate primul vostru loc de întâlnire între voi doi sau cafeneaua ei preferată. Încearcă să introduci ușor întrebarea în conversație, în loc să o surprinzi cu ea. Fii blând și amabil. Încearcă să elaborezi cum sau de ce o placi înainte de a-i pune întrebarea. Asigură-te că are indicii că îți place de ea cel puțin pentru câteva minute înainte de a o întreba. Fii cât se poate de direct, deoarece asta transmite încredere în sentimentele și decizia ta.

Asumarea riscului

Reacția ei, acțiunea ta

Dacă răspunsul ei este da, organizează o mică festivitate pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru tine. Dacă răspunsul ei este “nu”, fii respectuos și înțelegător în această privință, îndepărtează-te sau rămâi doar prieten, dacă asta vă convine amândurora.