Am Nevoie De O Iubită: 10 Moduri Ușoare De A-ți Găsi Una

Scris de EMMA STOCKTON

Deși viața de single este interesantă, ajunge un moment în care vrei să faci lucruri distractive cu cineva. În mod uimitor, tehnologia a schimbat foarte mult modul în care oamenii interacționează și își caută viitorii parteneri. Dacă ai stat acasă și te-ai întrebat cum și unde să cauți o iubită, ei bine, nu ești singur. Chiar dacă nu există metode magice pentru a obține cu succes o prietenă, există câteva metode profesioniste care pot ajuta la accelerarea procesului. Mai jos sunt 10 modalități de succes pentru a îți asigura o fată de vis:

Fii sociabil

Interacțiunea cu ceilalți este cel mai bun punct de plecare atunci când îți cauți o iubită. Prietenii, colegii de serviciu și membrii familiei ar putea fi persoanele ideale pentru a te pune în legătură cu potențiala ta parteneră. Vorbește cu persoanele apropiate și spune-le că ai nevoie de o iubită. Vei fi uimit de câte piste vei primi.

Fii sociabil

Alătură-te unui site de dating

Nu este nevoie să cauți în mod constant femei în mod fizic, întrucât o poți face online. În această eră tehnologică, este destul de ușor să te înscrii pe un site de întâlniri în căutarea unei potențiale pretendente. Ai șansa de a te potrivi cu femei de oriunde de pe glob.

Fă parte dintr-un grup de caritate

Fără îndoială, glisarea la dreapta și la stânga nu este pentru toată lumea. Prin urmare, în loc să te supui unei asemenea complicații, ar fi mai bine să te alături unui grup de caritate din orașul tău. Pe lângă faptul că vei da înapoi societății, vei avea ocazia să cunoști oameni noi. Șansele de a găsi o femeie singură și frumoasă în acest grup sunt mari.

Sporturi comunitare

Cele mai multe programe sportive nu numai că îți îmbunătățesc sănătatea și starea de bine, dar sunt și un loc minunat pentru a cunoaște oameni noi. Faptul că faci parte din echipă te ajută să faci o diferență în comunitatea ta și, de asemenea, să îți cunoști viitoarea parteneră. Având în vedere că majoritatea femeilor au devenit active în sport, s-ar putea ca în curând să mergeți la altar, cine știe?

Sporturi comunitare

Evenimente de afaceri

Networking-ul nu ar trebui să se limiteze doar la evenimente de afaceri sau antreprenoriale, deoarece poate fi util și pentru viața personală. Dacă observi o fată, păstrează un ton normal atunci când începi să interacționezi. Asigură-te că ea știe că ești interesat să vorbești cu ea.

Vizitează un muzeu și o galerie de artă

Chiar dacă site-urile de întâlniri online au schimbat modul în care oamenii întâlnesc potențiali parteneri de viață, nu ezita să întâlnești femei în mod tradițional. Muzeele și galeriile de artă servesc drept un loc confortabil pentru tine atunci când îți cauți o prietenă. Întotdeauna inițiază o conversație legată de artă pentru a le menține interesul.

Vizitează un muzeu și o galerie de artă

Cafenea

Îți place să stai într-o cafenea? Te-ai întrebat dacă îți vei găsi vreodată perechea acolo? Cel mai simplu mod în care femeile te observă într-o cafenea este să menții contactul vizual. Dacă acest lucru se întâmplă de mai multe ori, este un semn că ar trebui să o abordezi.

Magazin alimentar

De asemenea, magazinele alimentare sunt excelente pentru a cunoaște oameni noi. Prin urmare, atunci când faci cumpărături nu sta lipit de telefon. Uită-te în jur pentru a observa alți cumpărători, dacă observi o fată care îți place, menține contactul vizual de câteva ori. Poți, de asemenea, să zâmbești pentru a o face să se simtă în largul ei înainte de a se apropia.

Magazin alimentar

Magazin de electronice

Cele mai multe femei devin confuze atunci când vizitează un magazin de electronice. Există o mulțime de articole din care pot alege, iar în alte cazuri, s-ar putea să nu știe de ce au nevoie. Acesta ar fi un loc excelent pentru a începe o conversație.

În parc

Ai un câine sau o pisică și ai nevoie de o zi cu prietenul tău blănos? Vizitând un parc, este ușor să intri într-o conversație. Vorbește cu acea femeie pe care o vezi plimbându-și câinele. S-ar putea să ajungeți să faceți schimb de numere de telefoan.

Dacă ai nevoie de o prietenă și abia aștepți să vezi ce are de oferit viața amoroasă, pașii de mai sus ar putea fi benefici pentru tine. Este un început perfect în cazul în care nu ai nicio idee despre unde să începi căutarea. Încearcă pașii de mai sus, nu vei regreta niciodată!

În parc