Match

Scris de EMMA STOCKTON

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
Match.com Logo
  • O mulțime de membri
  • Sigur de utilizat
  • Se potrivește majorității oamenilor

Întâlnește-ți viitorul partener pe Match.com

Match.com a fost înființat în SUA încă din 1995 și este disponibil în peste 25 de țări diferite. Pe lângă popularitatea uriașă pe care site-ul o are online, aceștia organizează în fiecare lună evenimente și întâlniri fizice pentru membrii lor! Match.com are sediul central în Dallas, Texas.

Match este unul dintre cele mai mari site-uri de dating din România și există de mult timp. Aici poți întâlni persoane singure pe telefon, tabletă, pe calculator sau la întâlnirile membrilor pe care Match.com le dirijează la intervale frecvente. Match.com este unul dintre cele mai serioase site-uri de dating din România. În plus, Match se adresează unui grup țintă larg și are utilizatori de toate vârstele, ceea ce face ca șansa de a întâlni pe cineva să fie foarte mare.

Match.com are un design plăcut atât pe site, cât și în aplicație, funcții de căutare apreciate și un rating în general bun din partea utilizatorilor săi. Site-ul este ușor de utilizat și oferă o senzație plăcută celui care îl folosește. La fel ca și Tinder, Match are o funcție de swipe, ceea ce înseamnă că trebuie doar să dai cu swipe pe da sau nu pentru a găsi un potențial partener.

Este complet gratuit pentru a deveni membru pe Match.com, dar ei oferă, de asemenea, abonamente plătite pentru cei care doresc să obțină un pic mai mult de la întâlnirile online. Au, de asemenea, un serviciu de asistență pentru clienți excelent care te ajută cu majoritatea lucrurilor.

Un alt lucru bun la Match este că au un număr extrem de mic de profiluri false. Ai opțiunea de a-ți verifica contul, de a crea un cont complet protejat și, bineînțeles, de a bloca profilurile pe care nu vrei să le vezi pe site.

Videochat și modul zen

Match oferă mai multe funcții și moduri diferite pe site-ul său. Oferă profiluri detaliate în care poți folosi criterii de căutare pentru a găsi persoane similare cu tine. Poți, de asemenea, să faci videochat live cu partenerii tăi pentru o întâlnire mai realistă. În plus, există opțiuni precum profiluri vizibile, care fac profilul tău vizibil pentru mai multe persoane, precum și modul zen, care permite doar persoanelor singure pe care le-ai ales să te contacteze.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
Match România

Caută și glisează

Match nu oferă un test de personalitate pentru a te cupla cu potențiali parteneri, ci te lasă să alegi singur. Cu toate acestea, MatchAffinity, o companie soră a Match.com, oferă un astfel de test. MatchAffinity este un site complet separat și trebuie să îți creezi un cont și să te înscrii acolo dacă preferi ca un test să selecteze persoanele singure pentru tine.

Match îți permite să cauți și să glisezi pentru a-l găsi pe cel pe care îl cauți. În funcția de căutare, poți porni de la elemente precum vârsta, înălțimea, culoarea părului, viața profesională și valorile pentru a găsi pe cineva care ți se potrivește. În cadrul funcției de swipe, glisezi cu da sau nu pe baza fotografiilor și a informațiilor despre persoana respectivă.

Ambele funcții sunt apreciate și utilizate în mod diferit, în funcție de preferințele tale. Dacă ești foarte inflexibil în ceea ce privește culoarea părului viitorului tău partener, poate că funcția de căutare este un pic mai potrivită pentru tine.

Costuri pe Match.com

După cum am spus, este gratuit să devii membru pe Match, dar, desigur, oferă o versiune premium pentru cei care doresc mai multe funcționalități. Cu varianta premium la Match, poți lua parte la apeluri, chat-uri și apeluri video nelimitate. De asemenea, vei evita reclamele pe site și în aplicație și poți vedea și cine te-a apreciat înapoi.

Pentru a deveni membru, plătești lunar, iar prețul diferă în funcție de abonamentul pe care îl alegi.

Match Review

Plângeri frecvente despre Match

Desigur, este trist să trebuiască să plătești pentru a beneficia de întreaga capacitate a site-ului, dar, ca în majoritatea cazurilor, este necesar pentru ca site-ul să funcționeze. Poți economisi ceva bani alegând un abonament pe 6 luni și reducând astfel costul lunar.

În ciuda acestui fapt, Match este un site incredibil de bun pentru întâlniri online. Aici vei găsi totul, un design elegant și ușor de utilizat, funcții interesante, securitate – într-adevăr, tot ceea ce este necesar. Match.com are un grup țintă larg, cu persoane de toate vârstele. Aceștia primesc puncte în plus și datorită întâlnirilor fizice, unde poți avea șansa de a cunoaște persoane singure în viața reală și nu doar online!

Nu sunt prea multe lucruri negative de spus despre acest site. Este versatil și potrivit pentru toată lumea, indiferent de vârstă, interese sau educație. Dacă ești în căutarea unui site de întâlniri serios, cu o mare varietate, rezultate bune și întâlniri sigure, Match este potrivit pentru tine.