Review la Site-ul de Întâlniri Singles50

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
Singles50 Logo
  • 💘 40+
  • 💘 Site de întâlniri popular
  • 💘 Întâlniri cu seniori
Autor

Aici îl vei găsi pe cel mai potrivit

Nu este întotdeauna ușor să găsești o persoană care să îți placă și cu care să vrei să petreci mult timp. Dacă ai ajuns la o vârstă mai matură, îți dorești pe cineva care să îți împărtășească interesele. La Singles50, tu, care cauți o nouă persoană în viața ta, poți naviga pentru a găsi exact acest lucru. Acest site a fost inițiat în 2017 și este administrat de be2 S.à.r.l. din Luxemburg.

Acest site oferă, spre deosebire de multe alte site-uri de întâlniri, posibilitatea de a face apeluri video. S-ar putea să nu se potrivească oricui și mulți ar putea găsi acest lucru înfricoșător. Cu toate acestea, poate fi o modalitate bună de a afla dacă ești interesat de o întâlnire cu persoana în cauză. Serviciul este disponibil sub forma unei aplicații pentru telefoane mobile și toate profilurile sunt private.

Această pagină este cea mai potrivită pentru tine daca ai peste 50 de ani și ești singur . S-ar putea să fii și tu mai tânăr, dar interesat să găsești pe cineva peste 50 de ani. De asemenea, este potrivit pentru cei care doresc să poată cunoaște pe cineva printr-un apel video înainte de a se decide asupra unei întâlniri fizice. Te poți înscrie gratuit și îți poți crea un profil. Este gratuit să trimiți primul mesaj, dar după aceea, trebuie să alegi tipul de membru dacă vrei să continui.

Înregistrare ușoară și fără probleme

Mulți dintre cei care vizitează acest site au peste 50 de ani și nu toți au aceeași experiență în utilizarea internetului. Acest site de întâlniri a luat aminte la acest lucru și oferă o înregistrare ușoară și fără probleme. Aici poți pur și simplu să îți creezi un profil, să îți selectezi sexul, adresa de e-mail și dacă ești în căutarea unui bărbat sau a unei femei. După ce ai făcut acest lucru, vei fi finalizat cu înregistrarea și vei fi gata să te alături.

Acest site de întâlniri oferă o aplicație de întâlniri funcțională atât pe iPhone, cât și pe Android. Dacă preferi să folosești computerul, au un site web bun, care este perfect atunci când trebuie să te înregistrezi și să-ți creezi profilul. Cu toate acestea, aplicația este foarte flexibilă atunci când doriți cu ușurință și pur și simplu să ții legătura cu alte persoane singure.

Singles50 Website Screenshot

Test de personalitate bun

Pentru a te ajuta să găsești perechea perfectă, trebuie să faci un test de personalitate după ce te-ai înregistrat. Acest lucru înseamnă că trebuie să răspunzi la mai multe întrebări despre ceea ce este important pentru tine într-o relație. De asemenea, poți preciza tipul de persoană pe care vrei să o găsești, iar dacă petreci ceva timp făcând acest test, potrivirea va fi și mai bună.

Atunci când îți creezi profilul, va trebui să răspunzi la întrebări mai generale. Poate fi vorba despre lungimea și culoarea părului pe care le ai și despre ceea ce te interesează. Când ai terminat, acest site de întâlniri caută persoane singure care se potrivesc cu dorințele tale și cu personalitatea ta. Acest lucru înseamnă că vei tria persoanele care nu ți se potrivesc și astfel vei economisi mult timp.

Costuri

Odată ce te-ai decis să devii membru al Singles50, există câteva oferte diferite de care poți profita. Poți încerca site-ul gratuit și, de asemenea, poți trimite primul tău mesaj gratuit. Dacă vrei să devii membru, poți alege cât timp vrei să te înregistrezi. Cu cât mai mult timp vrei să fii membru, cu atât mai ieftin va fi. Este foarte avantajos să devii membru pentru un an întreg.

Singles 50 Reviews

Neplăceri comune despre Singles50

Unii afirmă că este foarte dificil să luați legătura cu serviciul clienți dacă dorești să discuți cazul tău. Cu toate acestea, alții afirmă că au primit mult ajutor de la serviciul clienți și că au primit și un răspuns plăcut. Există, de asemenea, plângeri conform cărora sume mari de bani au fost deduse din conturile oamenilor. Dar sumele care sunt deduse sunt pentru întreaga perioadă de abonament și, prin urmare, sunt resimțite ca fiind mai mari decât dacă ar fi fost deduse lunar.

Unele persoane consideră că nu au reușit să utilizeze dreptul de a retrage banii în termen de 14 zile, ceea ce este standard pentru multe achiziții online. Apoi, potrivit unor clienți, compania a pretins că au folosit deja serviciul și, prin urmare, acest drept a fost epuizat. Adevărul este că dreptul de retragere nu se aplică în cazul în care ai folosit produsul, astfel încât compania este pe deplin îndreptățită să refuze o rambursare.