10 Moduri De a Obține o Întâlnire în 2024

Scris de EMMA STOCKTON

Ieșirea la întâlniri este o ocazie fantastică pentru a face cunoștință cu oameni noi. De asemenea, descoperiți dacă voi doi vă puteți potrivi bine. Cu toate acestea, programarea unei întâlniri poate să nu fie ușoară pentru toată lumea. Iată primele zece sfaturi pe care le puteți utiliza pentru a face rost o întâlnire.

Încearcă dating-ul online

Dating-ul online este o modalitate excelentă de a obține o întâlnire. Toată lumea este liberă să se exprime liber. Este o modalitate excelentă pentru străini de a se conecta. Făcând ”swipe” dreapta s-ar putea să nu fie o idee rea până la urmă, dacă găsiți pe cineva care vă atrage atenția.

Există mai multe site-uri pentru întâlniri online. Totul începe cu o simplă atingere a unui buton. Verifică-le și vezi cum ți se potrivesc.

Petrece timp cu persoane de vârsta ta

Petrecerea timpului în spații deschise te expune la mai multe persoane. Mai multe relații au pornit de la întâlniri în acest mod.

Poți da ușor peste cineva atunci când te afli într-un loc comun. Este ușor să pornești o conversație. Încercă și vezi dacă funcționează pentru tine.

Petrece timp cu persoane de vârsta ta

Cere recomandări de la prieteni și familie

Poți conta întotdeauna pe prietenii sau rudele tale pentru sugestii, pentru orice. Aceștia au, de obicei, cele mai bune intenții pentru tine.

Roagă-ți prietenii să se uite în contactele lor sau în rețelele de socializare și sugerează o potențială întâlnire. Șansele de a obține o întâlnire bună sunt relativ mari. Acest lucru se datorează faptului că prietenul sau ruda ta probabil cunoaște persoana respectivă și crede că ar fi o întâlnire potrivită pentru tine.

Mergi la o întâlnire rapidă

Speed dating este atunci când te întâlnești cu cineva pentru o anumită perioadă de timp și apoi treci la următoarea persoană. Bifezi fiecare persoană care te interesează, iar la sfârșitul serii sunt dezvăluite potențialele perechi. Aceasta este o modalitate excelentă de a cunoaște oameni noi. Este inofensiv și foarte distractiv.

Mergi la o întâlnire rapidă

Exersează folosirea unui limbaj deschis al trupului

Încearcă să prezinți o imagine de încredere. Nimic nu este mai atrăgător decât o persoană care este sigură pe sine.

Întotdeauna arătați celeilalte persoane că sunteți interesat/ă de ea prin intermediul limbajului corpului. Ascultă cu atenție ceea ce spune și menține contactul vizual. În acest fel, vei câștiga mult mai repede încrederea lor.

Călătorește mai des

A rămâne blocat în zona de confort împiedică creșterea. Ridică-te și explorează locuri noi. Vei da peste oameni noi. Locurile și oamenii noi insuflă prospețime în viața ta. Nu știi niciodată ce ai putea întâlni în călătoriile tale.

Călătorește mai des

Reîntâlnire cu vechi cunoștințe

Reîntâlnirea cu vechile cunoștințe stârnește o veche versiune a ta. Contactează vechii prieteni, prietene sau prieteni vechi pe care nu i-ați mai văzut de ceva vreme. Ieși la cină în oraș și cunoașteți-vă din nou.Nu se știe niciodată ce poate sa iasă din această întâlnire.

Fă-ți prieteni noi

Făcându-ți noi prieteni ar trebui să fie, de asemenea, o oportunitate de a căuta noi parteneri potențiali. Veți avea automat aceleași interese și hobby-uri, prin urmare, stabilirea unei legături romantice ar trebui să fie destul de ușoară.

Șansele ca aceștia să se arate interesați sunt, de asemenea, ridicate. Fiind deschis pentru a-ți face noi prieteni, vei stabili mai ușor legături cu oamenii.

Fă-ți prieteni noi

Ieși mai des în oraș

Ieși în oraș cu prietenii tăi. Răspunde la invitațiile de petrecere aniversară. Pleacă în afara orașului cu acel grup de vecini.

Aceste activități te expun la oameni noi. De asemenea, vei ajunge să îți cunoaști mai bine prietenii. În plus, te poți exprima și față de oricine te atrage atunci când ieși în oraș.

Solicită contacte

Odată ce simți că ai explorat toate opțiunile din cercul tău, atunci cred că este timpul să te gândești să te interesezi de prietenii prietenilor tăi. Vei cunoaște oameni noi în fiecare zi. S-ar putea ca unora dintre aceștia să nu le placă să se întâlnească cu străinii. Ia contactele lor pentru a-i suna sau a le trimite mesaje mai târziu. Urmăriți-vă reciproc pe rețelele de socializare.

Vă veți cunoaște mai bine unul pe celălalt. Mai mult, folosește acest lucru pentru a sugera o întâlnire. Există magie în comunicare.

Solicită contacte

Concluzie

În concluzie, nu fii obsedat de obținerea unei întâlniri. Totul se va aranja atunci când vei fii deschis pentru asta. Fără îndoială, vei găsi în cele din urmă persoana perfectă pentru tine.