Cele mai Bune Site-uri și Aplicații Pentru Swingeri

Swingers Sites

 

Autor

La fel ca aproape orice altceva, modul în care oamenii se întâlnesc a fost influențat de tehnologia care a apărut. Site-urile și aplicațiile swinger nu au fost lăsate în urmă. Ele s-au impus ca o modalitate modernă de a ajunge să găsească o acțiune antrenantă atât pentru cei căsătoriți, cât și pentru cei singuri. Există astăzi o serie de site-uri care vă vor cupla fără probleme cu niște experiențe memorabile. Acestea sunt cele mai bune site-uri swingerI de folosit în România.

⭐ Cele mai bune site-uri pentru swingeri din România

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
CautaMilf Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popular în România
 • 💘 Valabil
2
Be2 Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Contact garantia
 • 💘 Chiar și distribuția de gen
3
Singles50 Logo
 • 💘 40+
 • 💘 Site de întâlniri popular
 • 💘 Întâlniri cu seniori
4
Academic Singles Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Cea mai bună funcție de potrivire
 • 💘 Ieftin
5
Ashley Madison Logo
 • 💘 Cel mai bun pentru conexiuni
 • 💘 Excelentă aplicație de întâlniri
 • 💘 Profiluri verificate
6
AdultFriendFinder Logo
 • 💘 Cel mai mare site de întâlniri pentru adulți
 • 💘 Membri verificați
 • 💘 Încercare gratuită
7
Fbook Romania Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Site popular
 • 💘 Ușor de utilizat

Cum să începi?

AdultFriendFinder

Diferite site-uri de întâlniri oferă diferite modalități prin care poți găsi un partener, sau parteneri, pe ele. Cu toate acestea, concluzia este că trebuie să te înregistrezi pe site, să completezi un profil și să începi să verifici potențialele perechi disponibile. Cel mai bun site pentru swingeri este Adult Friend Finder. După cum sugerează și numele, este un site pentru adulți pentru a găsi ceva acțiune în afara vieții lor obișnuite. Poți avea un cont de dating gratuit pe site, dar asta nu îți va aduce întâlniri. Atunci când plătești, găsești o mulțime de oameni care sunt dispuși să se cupleze cu tine.

Pe alte site-uri, cum ar fi Victoria Milan, ți se cere să completezi un formular cu informațiile tale personale, inclusiv statutul relației și pe cine cauți, bărbați sau femei. La Elite Singles, se așteaptă ca, pe lângă completarea profilului tău, să trebuiască să faci un test de personalitate. Cu toate acestea, nu vei găsi cea mai bună acțiune swinger pe niciuna dintre ele.

Următorul pas, după ce ai completat informațiile, este să-ți găsești unul sau mai multe potriviri și să inițiezi o conversație. Acest lucru variază, de asemenea, de la un site la altul. Pe Ashley Madison, acest proces te costă bani dacă ești bărbat, dar nu te costă nimic dacă ești femeie. Pe Tinder, aproape întregul proces de agățare este gratuit.

Ar trebui să fii pregătit pentru orice

Site-urile swinger oferă o mare varietate de opțiuni. Poți găsi relații între persoane de același sex la fel de ușor ca și una heterosexuală. În plus, poți alege, de asemenea, să te cuplezi cu un singur partener sau cu mai mulți. Tinder îți va oferi toate acestea. Site-ul se evidențiază ca fiind cel mai mare prin numărul de membri care oferă acțiune swinger, precum și relații de lungă durată. Poți avea o agățare care se termină cu o partidă de sex care implică un singur partener sau mai mulți. Oricare ar fi modul în care vă doriți, îl puteți obține pe aplicația de dating .

De asemenea, ar trebui să fii pregătit pentru limbajul folosit de unii dintre potențialii parteneri de sex de pe site-urile swinger. Discuția este de obicei picantă și directă. Cu toate acestea, s-ar putea să ți se pară jenant dacă nu ești obișnuit cu el.

Acestea fiind spuse, nu ai de ce să-ți faci griji, deoarece toate conversațiile de pe aceste platforme sunt private. Ar trebui să iei acest lucru ca pe o oportunitate de a exprima unele dintre lucrurile picante pe care nu le-ai spune niciodată în public.

Conectarea cu partenerii tăi

Ashley Madison

După ce ai terminat cu procesul de selecție, poți începe să aranjezi întâlnirea fizică cu perechea ta. Ashley Madison este un site swinger remarcabil. Aici doamnele pot discuta gratuit, însă bărbații vor trebui să plătească. Cu toate acestea, multe excursii sexuale sunt aranjate pe site de ambele sexe. Pe Tinder, trebuie doar să dai cu swipe dreapta și cealaltă persoană să dea cu swipe dreapta, pentru ca voi să vă potriviți. Este un proces destul de rapid. Cu toate acestea, tot trebuie să discutați unde și când doriți să vă întâlniți. Unele site-uri, precum Match.com, au un proces de cuplare mai elaborat. Potrivirile de personalitate sunt foarte importante acolo, chiar și atunci când informațiile personale oferite nu sunt în întregime exacte. Trebuie să existe un fel de potrivire între cele două personalități înainte de a te întâlni.

Follow-up-uri și reclame

Elite Singles

Un alt site care deservește bine swingerii este Elite Singles. Aici, obținerea unei întâlniri cu unul sau doi parteneri este aproape o afacere încheiată, cu condiția să ți-o poți permite. Cu toate acestea, site-ul, la fel ca multe altele, va încerca întotdeauna să ajungă la tine cu mesajele sale. Vor fi mesaje constante pe e-mail sau pe telefon. Cele mai multe dintre ele vă vor informa despre potențialii parteneri de pe site. Dacă folosești un cont gratuit, pagina ta va fi inundată de reclame. Nu uita că dacă nu plătești, site-ul tot trebuie să câștige cumva. Anunțurile sunt cea mai sigură modalitate pentru ca site-urile să genereze un venit în astfel de circumstanțe. Deși aceste mesaje de urmărire și reclame pot fi un pic deranjante, ar trebui să înveți să trăiești cu ele. Ele nu vor dispărea prea curând.

Dating de la distanță

Întreaga idee de a obține un partener poate fi o experiență intimidantă. Ești pe cale să întâlnești un străin și să începi o conversație personală. Acest lucru le dă frâu liber multor oameni, mai ales celor introvertiți. Aplicația Ashley Madison este foarte conștientă de aceste dificultăți. Astfel, îți pune la dispoziție o comunitate de susținere care este mereu activă.

Poți să interacționezi cu această comunitate ori de câte ori ai nevoie de cel mai nebunesc sfat, iar în momentul în care ajungi să cunoști pe cineva, vei ști deja despre ce este vorba.

Informații personale

Tinder

Pentru a te vinde, trebuie să oferi informații despre tine. În afară de informațiile de bază, cum ar fi numele și vârsta, fotografiile vor contribui în mare măsură la îmbunătățirea imaginii tale. Tinder pune foarte mult accent pe fotografii, așa că poți include mai multe imagini în profilul tău pentru a face o potrivire.

În plus, Tinder îți cere foarte puține detalii despre tine, așa că nu vei putea să îți construiești un profil complet decât prin intermediul fotografiilor. Elite Singles creează o imagine mai bună despre tine, deoarece potențialul tău partener se poate uita la activitățile tale pe site. Cu toate acestea, unele site-uri te pun să completezi un chestionar aparent nesfârșit, la care multe persoane renunță pur și simplu la jumătatea drumului.

Ce aplicație să folosești

Aplicația de dating pe care o folosiți depinde de scopurile pe care le ai. Tinder este cea mai bună aplicație pentru întâlniri locale, de la relații ocazionale la cele mai permanente. Adult Friend Finder, așa cum sugerează și numele, are ca scop să te pună în legătură cu parteneri mai în vârstă. În cazul în care ești interesat să găsești un număr mare de persoane singure din care să alegi, atunci nimic nu funcționează mai bine decât Tinder. Site-ul se mândrește cu milioane de membri din care puteți alege.

Unele site-uri te ajută în procesul de căutare a partenerului prin sprijinul activ al comunității. Dacă vrei o aplicație complet gratuită, nu vei găsi niciuna. Cu toate acestea, Tinder este cea mai apropiată de serviciile aproape complet gratuite pe care le vei găsi. Nu plătești nimic pentru a-ți găsi o întâlnire. În plus, poți întâlni cu ușurință swingeri acolo.