OurTime

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
OurTime Logo
  • Intalnire peste 50 de ani
  • Aplicație de întâlniri gratuită
  • Rată mare de succes

Dating pentru persoane singure 50+

Întâlnirile online sunt cele mai dificile pentru persoanele care au peste 50 de ani. Poate fi o experiență destul de descurajantă, mai ales pentru cineva care nu a mai folosit niciodată un site de întâlniri online. Deoarece majoritatea aplicațiilo de întâlniri și site-urilor de întâlniri online se adresează doar unui grup demografic mai tânăr, s-ar putea să te lupți să găsești o aplicație exclusivă. Cu toate acestea, cu OurTime, poți beneficia de o experiență mult mai bună, dedicată unei persoane care are peste 50 de ani.

OurTime este un site de dating de nișă care se adresează persoanelor singure mature care sunt în căutarea unei șanse la dragoste. Lansată în 2001, platforma de dating este folosită și în prezent. Este concepută pentru a ajuta persoanele cu întâlniri pentru seniori. Dacă speri să te întorci în joc, este un loc excelent pentru a începe căutarea. Nu se știe niciodată, s-ar putea să întâlnești persoana potrivită.

Utilizatorii pot decide ce tip de relație doresc. Deși ar putea exista mai multe site-uri de întâlniri pentru seniori, OurTime este site-ul original care a oferit seniorilor o platformă pentru a se conecta. Cu o reputație de lungă durată, site-ul este expert în angajamente pe termen lung. Acesta oferă caracteristici simple pe care seniorii le pot folosi. M-am înscris recent pentru a încerca și iată ce am observat.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
OurTime România

În căutarea iubirii

OurTime este o aplicație ușor de utilizat care facilitează întâlnirea și găsirea dragostei pentru persoanele de peste 50 de ani. Oferă o mulțime de funcții utile pentru a facilita relațiile și prieteniile. Poți folosi instrumentele de căutare pentru a găsi alți singuri seniori sau pentru a vedea o listă de potriviri. Utilizatorii pot trimite like-uri și pot flirta. Cel mai bun lucru la acest site este că este deschis atât persoanelor singure LGBTQ seniori cât și a celor heterosexuale. Poți folosi chiar și jetoane pentru a trimite cadouri virtuale cuiva care îți place.

Atât site-ul web, cât și aplicația mobilă sunt ușor de utilizat. Acesta îți cere să menționezi obiectivele, stilul de viață și hobby-urile tale în timpul procesului de înscriere, care durează doar câteva minute. Dacă vrei să încerci lucrurile offline, OurTime sponsorizează, de asemenea, evenimente live pentru a încuraja persoanele singure de vârsta a treia să se întâlnească și să iasă la întâlniri. Oricine nu este obișnuit cu întâlnirile online poate parcurge ghidul pentru a se obișnui cu el. Pentru a păstra lucrurile simple, OurTime nu îți cere să răspunzi la o mulțime de întrebări. Întrebările sunt deschise, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să ai probleme în a răspunde. În ceea ce privește secțiunea “Pe scurt”, poți include informații relevante.

Mecanismul de glisare

După ce ți-ai creat un cont, poți să găsești potențiali candidați potriviți folosind criteriile tale sau algoritmul. Dacă optezi pentru acesta din urmă, ți se va prezenta un singur profil pe rând, astfel încât să poți decide dacă îți place sau nu. Acesta îți va arăta informațiile de bază ale utilizatorului împreună cu fotografiile sale. În caz contrar, poți folosi oricând filtrele pe care le alegi pentru a găsi potriviri.

Printre filtrele pe care le poți folosi se numără vârsta, obiceiurile personale, sexul, religia, viața de familie și locația. Dacă optezi pentru planul premium, vei avea posibilitatea de a folosi și mai multe filtre. Cu cât folosiți mai mult aplicația, cu atât algoritmul devine mai inteligent, ceea ce înseamnă că vei avea parte doar de un timp mai ușor pe măsură ce vei continua să folosești OurTime.

Costuri

OurTime oferă o opțiune gratuită. Cu toate acestea, este o idee bună să-ți iei un abonament premium. Motivul pentru care merită să primești un plan premium este că acesta vine cu o mulțime de caracteristici. Doar dacă ești un utilizator premium poți trimite mesaje și like-uri. În plus, îți permite, de asemenea, să trimiți cadouri virtuale și să-ți sporești vizibilitatea. Există chiar și opțiuni de chat video.

OurTime Review

Plângeri comune despre OurTime

În ceea ce privește plângerile comune, unii dintre membri consideră că OurTime este o opțiune scumpă și consideră frustrant faptul că trebuie să obțină un abonament premium pentru a trimite mesaje. Platforma nu se adresează întâlnirilor cu de tip sugar. În general, OurTime este cât se poate de bun. Este posibil să fie cea mai bună opțiune pentru persoanele în vârstă care caută să găsească dragostea.