Site-uri de Dating BDSM

Scris de EMMA STOCKTON

În ultima vreme, oamenii au devenit mai deschiși în ceea ce privește sexualitatea și dorințele lor sexuale. Relațiile poliamoroase, BDSM, încornorarea și alte tipuri de perversiuni erau scoase din discuție în trecut. Cu toate acestea, oamenii devin mai dezvoltați cu timpul. Cu alte cuvinte, un subiect care era considerat destul de tabu în trecut este discutat în zilele noastre în mod deschis. Acest lucru a creat un mediu pozitiv în ceea ce privește sexul, ceea ce este foarte important. În consecință, s-au dezvoltat nenumărate aplicații de dating care se adresează în mod special BDSM-ului.

În plus, aceste aplicații de dating sunt foarte recomandate dacă vrei să-ți lărgești sfera sexuală. Îți vor condimenta viața de dating și te vor face un profesionist în a-ți satisface partenerul. Cu toate acestea, ar fi de ajutor dacă ai fi atent pe aceste site-uri, deoarece există nenumărați prădători și persoane dăunătoare în zilele noastre. Urmează pașii enumerați mai jos pentru a avea o experiență sigură și distractivă de întâlniri BDSM online.

⭐ Cele mai bune site-uri de dating pentru BDSM din România

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Erotic-Flirt.ro Logo
 • 18+
 • 300000+ membri
 • Înregistrare gratuită
2
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
3
AFF Logo
 • 18+
 • Membri verificați
 • Încercare gratuită
4
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
5
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Cea mai bună funcție de potrivire
 • Ieftin
6
Ashley Logo
 • Cel mai bun pentru conexiuni
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Profiluri verificate

Configurează un profil atrăgător

Nimănui nu-i place un profil incomplet, fără poze și cu puține informații. Astfel, cel mai bine ar fi să ai o poză de profil clară și bună pentru a atrage oamenii. Pe lângă aceasta, adaugă informații relevante și specifice, dar nu exagera. De exemplu, poți enumera lucrurile pe care le dorești la partenerii tăi, cum ar fi bondage sau altceva. Cu toate acestea, nu exagera și nu menționa fiecare ciudățenie. Acest lucru va lăsa loc pentru a descoperi și explora de fapt fetișurile partenerului tău prin intermediul conversațiilor. În cele din urmă, fă ca profilul tău să pară amuzant și ușor pentru a atrage oameni.

Ce trebuie și ce nu trebuie să faci într-o conversație

Asigură-te că citești toate informațiile menționate pe profilul unei persoane înainte de a-i trimite un mesaj. Poți începe pur și simplu prin a da un răspuns spiritual sau o referire la ceva menționat în profilul lor. Cu toate acestea, nu te strădui prea mult. Fii tu însuți și distrează-te. Poți, de asemenea, să pui întrebări. Nu uita, ideea principală este să inițiezi o conversație, iar întrebările alimentează conversațiile.

În plus, nu îți pierde timpul cu persoane care nu sunt genul tău. De exemplu, dacă cineva este interesat de persoane mai tinere, iar tu ai în jur de 40 de ani, lasă-l și caută pe cineva compatibil cu tine. Un alt lucru important în aceste site-uri de întâlniri este preferința oamenilor pentru parteneri dominanți sau supuși. Asigură-te că verifici acest lucru înainte de a investi timp și efort.

Nu este nevoie să fii timid sau jenat

Amintește-ți că pozitivitatea sexuală și deschiderea sunt lucruri bune. A avea dorințe și fantezii sexuale este complet normal și trebuie să fie îndeplinite. Cea mai bună parte a site-urilor de întâlniri BDSM este șansa de a-ți cunoaște mai bine partenerul înainte de a-l întâlni. Fiind timid nu te va duce nicăieri aproape de ceea ce îți dorești.

În plus, trebuie să fii deschis și sincer cu partenerul tău în legătură cu dorințele tale. Cu toate acestea, a fi deschis nu implică împărtășirea detaliilor personale. Înseamnă pur și simplu să fii sincer cu privire la ceea ce îți place, ce nu îți place, la ciudățeniile tale și așa mai departe.

Nu uita că există o opțiune de blocare

În timp ce site-urile de întâlniri BDSM online sunt cea mai rapidă și cea mai bună modalitate de a găsi parteneri, vei întâlni, de asemenea, multe persoane nepoliticoase. Acesta este un lucru pe care nu ai vrea să îl întâlnești online. Ideea site-urilor de întâlniri este să te distrezi, nu să fii criticat sau stânjenit de un străin. Astfel, dacă dai peste o persoană care emite vibe-uri proaste sau este pur și simplu nepoliticoasă, nu ezita să dai click pe butonul de blocare.

Fii în siguranță

Au existat nenumărate cazuri în care oamenii au fost de acord să efectueze apeluri video doar pentru a descoperi că cealaltă persoană nu are camera sau microfonul pornit. Acest lucru nu este în regulă. Cel mai bine este să eviți apelurile video, cu excepția cazului în care ai cunoscut persoana în cauză față în față. Apelurile vocale și schimbul de fotografii sunt acceptabile pentru a vă proteja intimitatea.

Care este cel mai bun site de întâlniri BDSM ?

Există mii de site-uri de întâlniri BDSM pe internet. Acest lucru face ca descoperirea site-ului ideal pentru tine să fie foarte dificilă. Cu toate acestea, am efectuat cercetări extinse în numele tău, astfel încât să te poți înscrie direct pe cel mai bun site, fără să-ți pierzi timpul. Ashley Madison este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune site-uri de întâlniri BDSM online în prezent.

Ashley Madison

Ashley Madison

Nu contează dacă dorești să te combini sau să experimentezi cu diferite persoane. Ashley Madison are tot ceea ce cauți. Este una dintre cele mai active platforme de întâlniri cu nenumărate femei utilizatoare. De asemenea, este extrem de ușor de utilizat, cu un design intuitiv. Procesul de înscriere este simplu. Cu toate acestea, trebuie să introduci detalii de bază, cum ar fi vârsta, înălțimea, greutatea, starea civilă, etc. După aceea, poți să navighezi printre mii de profiluri pentru o partidă de agățat sau în alte scopuri.

Caracteristică anonimă

Ashley Madison are o funcție de utilizator anonim. Acest lucru îți va permite să creezi profiluri anonime cu orice informație la alegere. Procesul de facturare și de plată este, de asemenea, păstrat discret.

Sistemul de creditare

Majoritatea site-urilor de dating au un sistem de abonare premium pentru a debloca toate caracteristicile. Cu toate acestea, Ashley Madison are un sistem bazat pe credite aplicabil doar bărbaților. Totul este practic gratuit pentru femei. Acest lucru explică numărul mai semnificativ de femei utilizatoare pe platformă. În plus, diferite caracteristici necesită un număr diferit de credite pe care trebuie să le cumpărați. Acest sistem garantează că plătești doar pentru funcțiile pe care le folosești.

Concluzie

Numărul site-urilor de BDSM și de întâlniri pentru persoanele excentrice crește în timp. Este un spațiu plin de oameni cu vederi asemănătoare și progresiste, la fel ca tine, care au propriul set de kink și fetișuri. Asigură-te că urmezi sfaturile menționate mai sus pentru o experiență de dating sigură și distractivă. Dacă ești nou în BDSM, acest lucru te va ajuta să descoperi ce-ți place și ce nu-ți place.