OkCupid

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
OkCupid Logo
 • Cea mai bună aplicație de întâlniri gratuită
 • Intalniri inclusive
 • Test de personalitate

Cauți un site de întâlniri care nu-ți irosește timpul și care te poate ajuta să găsești un partener? Am făcut cercetări pentru tine și am enumerat anumite caracteristici ale OkCupid și ceea ce îl face o platformă de dating excelentă.

Informații pe scurt

 • În ianuarie 2004, OkCupid a fost lansat de Chris Coyne, Sam Yagan, Christi Rudder și Max Krohn.
 • Site-ul este deținut de Match Group, o companie americană cu sediul central în Dallas, Texas. Match Group deține și administrează cel mai mare portofoliu de servicii de dating online celebre.
 • Pentru servicii mai bune, OkCupid a lansat funcția de testare a personalității.
 • Este o aplicație și un site de întâlniri gratuite. Oferă, de asemenea, abonamente plătite cu caracteristici precum eliminarea reclamelor, like-uri nelimitate și deblocarea tuturor intro-urilor.
 • Cel mai bun atât pentru introvertiți, cât și pentru extrovertiți, în special pentru persoanele care caută relații semnificative

Utilizare

O aplicație benefică, mai ales pentru milenialii care s-au săturat de aplicații de swipe și de întrebări despre căsătorie și întemeierea unei familii. Oamenii se entuziasmează doar cu gândul de a se întâlni cu persoane noi, dar acest entuziasm se transformă în iritare dacă persoana cu care vorbești nu este cea potrivită conform biografiei lor. Ce rost are să te întâlnești cu o persoană despre care nu ai nici măcar câteva informații autentice? OkCupid s-a ocupat eficient de acest aspect, oferind câteva caracteristici excelente. Oamenii s-au săturat să dea swipe-uri inutile pe aplicațiile de dating și să tolereze oameni ciudați care le dau cu bâta în baltă în căsuța de e-mail pentru atenție.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
OkCupid România

O bază mare de utilizatori

Fiind unul dintre cele mai vechi site-uri de dating, OkCupid are o bază mare de utilizatori, cu peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați. Are un accent puternic pe justiție socială și pe conexiuni care durează mult timp. Cea mai atractivă caracteristică a acestei aplicații este că oferă prețuri relativ mici și se dovedește a fi unică și eficientă. OkCupid se concentrează pe a fi cuprinzătoare, diversă și pe promovarea tendințelor culturale. Toți acești factori joacă un rol imens în gestionarea imaginii sale în întreaga lume. De asemenea, aplicația susține conexiunile de durată prin faptul că oferă libertatea de a alege genurile.

Înregistrare și alegerea unui cont

În timp ce înregistrează pe oricine pe site, OkCupid îi face pe utilizatori să treacă prin câteva întrebări infailibile. Acesta pune întrebări pentru a deduce modul în care vezi, gestionezi și reacționezi la lucruri în funcție de personalitatea ta. Sunt luate multe măsuri pentru a oferi o imagine completă în fața utilizatorilor pentru a-i ajuta să facă o comparație reală înainte de a aborda pe cineva.

Cu un cont gratuit în OkCupid, vei putea afla câte persoane te-au apreciat, câte persoane ți-au trimis prezentarea lor și vei putea trimite și primi mesaje. În timp ce cu un cont plătit vei putea trimite like-uri nelimitate, deal-breakers și vei putea debloca toate intro-urile. De asemenea, oferă două abonamente plătite pentru a obține aceste luxuri cu termene și bugete diferite.

OkCupid este cel mai bun pentru persoanele care sunt în căutarea unor relații serioase. Biografiile sunt create cu ajutorul unor chestionare lungi și generale. Prin urmare, spune multe despre personalitatea unui utilizator; atât de multe încât unii oameni ajung să afle și despre ei înșiși din aceste chestionare. Procesul lor de căutare a perechilor este foarte eficient și nu există nicio glumă în acest sens. Aplicația spune că, cu cât vei răspunde la mai multe întrebări, cu atât mai repede îți vei găsi un partener. Așa că du-te și răspunde la cât mai multe.

Fiind campionul site-urilor de întâlniri online, OkCupid oferă utilizatorilor săi o experiență ușoară, interesantă și fără obstacole. OkCupid are caracteristici interesante și pentru persoanele cu deficiențe de vedere – acestea pot avea șansa de a se familiariza cu descrierile detaliate prin intermediul sistemului de navigare. Există o varietate de caracteristici care îi leagă pe utilizatori de OkCupid.

Test de personalitate

Pentru potriviri mai bune, OkCupid a lansat funcția de test de personalitate. Acesta este o colecție de personalități diferite, cu diferite coduri de patru litere, un caracter arhetipal și un rezumat.

Reduceri și costuri

Pentru abonamentele plătite, OkCupid oferă mai multe abonamente flexibile.

Pe OkCupid, utilizatorilor li se oferă oferte fabuloase, cum ar fi reduceri de 30% sau uneori de 50%. Mai ales la ocazii precum Anul Nou sau Crăciunul. Codurile promoționale vin cu date de expirare, așa că pune mâna pe ele înainte să expire!

OkCupid oferă oferte pentru sfaturi de întâlniri sigure, sfaturi de întâlniri bisexuale și sunt disponibile și unele coduri promoționale pentru utilizatorii lor.

OkCupid Review

Plângeri comune

În cazul oricărui site web, este imposibil să fie perfect. În mod similar, pentru unele persoane, OkCupid nu se ridică la nivelul așteptărilor lor și de aici apar recenziile negative. Potrivit unora, sistemul de navigare nu este bine conceput. În al doilea rând, este aproape imposibil să verifici cum oamenii abordează întrebările și vin cu o personalitate diferită.