Cele Mai Bune Site-uri de Dating MILF și Cougar

Scris de EMMA STOCKTON

Termenul “cougar” implică femei mai în vârstă cu un interes amoros mai tineresc. Aceste persoane mai tinere sunt recunoscute ca fiind ” puiuți”. Din păcate, femeile mai în vârstă care se întâlnesc cu bărbați mai tineri este în continuare un subiect tabu în multe locuri. Oamenii se grăbesc să judece și să le numească pe femei disperate sau ciudate. Cu toate acestea, dragostea și relația nu pot fi definite de lucruri superficiale precum vârsta cuiva.

Dacă ești atras de cineva tânăr sau dacă dorești să te întâlnești cu persoane mai tinere, nu ezita să o faci. În ultima vreme, s-au dezvoltat nenumărate site-uri și aplicații de întâlniri pentru femei în vârstă cougar. Acest lucru a făcut ca procesul de a găsi dragostea să fie mult mai ușor.

Cu toate acestea, trebuie să recunosc că aceste site-uri funcționează oarecum diferit față de site-urile obișnuite de întâlniri. Am pregătit câteva sfaturi pe care trebuie să le urmați pentru o potrivire reușită.

⭐ Site-uri de dating Cougar din România

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Erotic-Flirt.ro Logo
 • 18+
 • 300000+ membri
 • Înregistrare gratuită
2
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
3
AFF Logo
 • 18+
 • Membri verificați
 • Încercare gratuită
4
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
5
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Cea mai bună funcție de potrivire
 • Ieftin
6
Ashley Logo
 • Cel mai bun pentru conexiuni
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Profiluri verificate

Alege-ți tipul de întâlnire

Există două tipuri de cougars și anume: Alpha și Beta Cougars. Alpha Cougars sunt femei de clasă, experimentate și inteligente. Ele seamănă mai mult cu femeile din filmul Sex and the City. Pe lângă asta, sunt și extrem de încrezătoare și nu s-ar mulțumi cu puțin. Ele sunt dominante în toate aspectele și sunt atrase în special de bărbații beta. Replicile clișeice și pretențioase de obicei nu funcționează cu ele. Cu toate acestea, dacă le considerați intimidante, ar trebui să căutați Beta Cougars.

Ar fi de ajutor dacă ai fi clar care dintre cele de mai sus este tipul tău. Acesta este pasul principal înainte de a intra pe site-urile și aplicațiile de întâlniri pentru cougar.

Urmărește-le cu seriozitate

Cougars sunt femei experimentate și mature. De obicei, ele sunt la o vârstă la care nu mai aleargă după oameni. Din acest motiv, cealaltă persoană trebuie să depună mult efort pentru a le urmări. Nu poți să te porți ca un copil și să nu le trimiți mesaje timp de 3-4 zile. Femeilor nu le place acest comportament, mai ales cougars, motiv pentru care trebuie să le urmărești serios.

Fă-le să se simtă îndrăgite și dorite

Conform cercetărilor, cele mai multe cougars sunt atrase de persoane mai tinere pentru că s-au săturat de bărbații de vârsta lor. Acest lucru implică, de obicei, faptul că bărbații de vârsta ei nu îi oferă dragostea sau atenția pe care o merită. Astfel, cel mai bine ar fi să nu o neglijezi și să ai mai multă atracție pentru ea. De asemenea, Cel mai bine ar fi să nu fii pesimist sau mohorât în legătură cu orice. Complimentele sunt calea cea mai bună de urmat. Acest lucru te va ajuta, de asemenea, să îi câștigi încrederea.

Stereotiparea este un NU categoric

Este o concepție greșită larg răspândită că femeile cougars sunt doar sexual cu bărbați mai tineri, ceea ce este destul de greșit, deoarece există atât de multe cougars acolo care sunt în căutarea unui compromis pe termen lung. Acest lucru s-ar putea datora faptului că doresc să compenseze anii pierduți petrecuți în căsnicii proaste și relații toxice. Astfel, nu trebuie să tratezi pumele în mod special sau diferit. Conversează cu ele așa cum ai face-o cu orice persoană atractivă din punct de vedere amoros.

Nu li se amintește vârsta

Nu trebuie să spui afirmații de genul “diferențele de vârstă nu te privesc” sau așa ceva. Aceste afirmații sunt complet inutile și pretențioase. Nu ar trebui să te simți înclinat să vorbești despre vârstă în nicio circumstanță. Pur și simplu comunică așa cum ai face-o cu cineva de vârsta ta. Mai mult, pumele s-ar putea simți stânjenite dacă apare subiectul vârstei. Astfel, te rugăm să îl eviți cu orice preț.

Nu folosiți cuvântul “Cougar”

Cuvântul cu “C” este un cuvânt interzis pe care trebuie să-l eviți în fața lor. Deși este adevărat, ele nu doresc să fie considerate astfel, deoarece termenul “cougar” le amintește de vârsta lor și de experiențele toxice anterioare.

Prin urmare, într-un fel, acest lucru se încadrează în subtextul vârstei pe care trebuie să o eviți. De asemenea, nu fi niciodată adeptul discuțiilor pe tema vârstei și adresează-te întotdeauna pe nume.

Încrederea este cheia

Încrederea este principalul atribut necesar în întâlniri. Nicio femeie nu alege un bărbat care nu este încrezător. Acest lucru se aplică mai ales în cazul cougarilor. Ele știu că bărbații mai tineri se presupune, comparativ, că sunt lipsiți de experiență și mai puțin maturi. Cu toate acestea, încrederea este ceva care depășește vârsta. Încrederea ar trebui să se reflecte în manierele tale. Nu îți fie teamă să preiei conducerea în orice caz.

Acordarea de spațiu este esențială

Cele mai multe femei au nevoie de propriul spațiu în timp ce se întâlnesc sau sunt într-o relație, ceea ce se aplică și atunci când ești într-o relație cu o femeie pumă. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt în mare parte singure și independente, spre deosebire de femeile mai tinere. În plus, de obicei, acestea trebuie să își gestioneze cariera, cercul social și chiar copiii. Astfel, au nevoie de timp și spațiu pentru a se adapta la schimbări. De asemenea, trebuie să ai multă răbdare cu ele.

Fără drame

Trebuie să realizezi că cougars sunt femei mature care probabil au trecut deja prin multe drame în viața lor. Ar putea fi în regulă să discuți despre aceste evenimente cu femei de vârsta ta, dar este un NU categoric când vine vorba de cougars. Nu este nevoie să le impui lucrurile complicate din viața ta, deoarece ele preferă bărbații organizați, calmi, care nu cauzează probleme inutile.

Pe ce site sau aplicație de întâlniri pentru femei cougar ar trebui să te înscrii?

Chiar dacă femeile cougar au partea lor de stereotipuri negative, rata de acceptare a acestora crește într-un ritm rapid. Există multe site-uri unde poți să te întâlnești cu cougars, cum ar fi Match.com, Tinder, Singles50, OkCupid, Zoosk, Academic Singles și așa mai departe. Cu toate acestea, după cercetări extinse, am decis să analizez una dintre cele mai bune platforme de întâlniri pentru pume, EliteSingles.

EliteSingles

EliteSingles MILF

EliteSingles este unul dintre cele mai bune site-uri de întâlniri cougar cu multi profesioniști educați. Utilizatorii au peste treizeci de ani și au absolvit o facultate. În timpul procesului de înscriere, site-ul îți cere să răspunzi la câteva întrebări. Aceasta are un dublu scop. Este folosit pentru a completa informațiile despre profilul tău, pentru a te potrivi și pentru a verifica dacă ești compatibil cu diferite persoane.

Caracteristici ale EliteSingles

 • Funcția de analiză a personalității este unică pentru acest site. Aceasta le permite utilizatorilor să răspundă la întrebări referitoare la conștiinciozitate, deschidere, extraversiune, agreabilitate și neuroticism.
 • Funcția de recomandare a perechii oferă sugestii utilizatorilor săi. Aceasta se face pe baza locației, a preferințelor în materie de relații, a răspunsurilor la chestionare etc. În plus, cresc șansele și rata de a găsi parteneri compatibili.s.
 • Funcția de căutare avansată te ajută să îți specifici căutările. Categoriile includ locația, vârsta, înălțimea, cariera, educația, preferințele copiilor, obiceiurile de consum și așa mai departe.
 • Site-ul are, de asemenea, o funcție numită Favorites List. Aceasta permite să salvezi profilurile pe care le-ai îndrăgit. Acest lucru se face făcând clic pe pictograma cu stea de lângă profil.

Cu toate acestea, nu este nimic bun pe gratis. Există multe caracteristici disponibile chiar în versiunea gratuită. Cu toate acestea, vei obține adevărata senzație cu un abonament premium.

Concluzie

În concluzie, întâlnirea cu milf-uri este foarte normală și nu ar trebui să fie tratată diferit. Societatea le-ar putea cataloga drept “disperate”. Cu toate acestea, ele sunt femei inteligente, mature și independente financiar. Mai mult, diferențele de vârstă nu sunt luate în considerare atâta timp cât ambele părți se simt confortabil cu relația. Cu toate acestea, dacă îți plac femeile mai în vârstă și dorești să îți încerci norocul, asigură-te că vizitezi site-ul menționat mai sus.