Facebook Dating

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Facebook Dating Logo
  • Inscrie-te cu Facebook
  • Abonament gratuit
  • Meciuri usoare

Facebook Dating a fost anunțat în 2018 și lansat ulterior în 2019. Acesta a intrat în jocul de dating pentru a le oferi celor care își caută dragostea o platformă. Având în vedere că a acumulat deja o popularitate online masivă, era logic ca Facebook să intre pe scena întâlnirilor. Oricine caută o alternativă la opțiunile obișnuite de glisare, o va găsi ca fiind revigorantă. Facebook Dating are sediul central în Menlo Park, California.

Când vine vorba de întâlniri, Facebook Dating are multe de oferit. Deși conceptul din spatele aplicației nu este deloc nou, aceasta a câștigat teren. Aplicația funcționează pe smartphone-uri, tablete și desktop-uri. Este folosită de milioane de oameni din întreaga lume. Aceasta își propune să devină un element de bază în rândul celor interesați să se întâlnească și să cunoască oameni. Prin urmare, trebuie să o încerci pentru a găsi pe cineva interesant în apropierea ta.

Facebook Dating se mândrește cu un design ușor de utilizat, care este fidel imaginii alb-albastre și albe stabilite de companie. Are un rating bun din partea majorității utilizatorilor care consideră că este exact aplicația potrivită pentru a găsi pe cineva cu care să se întâlnească din cercul lor social și nu numai. Chiar dacă Facebook Dating pretinde că are o idee originală, este destul de asemănătoare cu alte aplicații swipe-right și swipe-left de pe piață.

Cel mai bun lucru despre Facebook Dating este că are un proces simplu de potrivire. Poate fi grozav să știi când cineva îți dă un swipe dreapta. Aplicația își propune să concureze cu alți jucători masivi precum Tinder și Bumble. Deși mai are un drum lung de parcurs, are deja o platformă pe care o poate valorifica. Cu swipe-ul, nu sunt multe lucruri pe care trebuie să le faci. Odată ce cineva se arată interesat și de tine, tot ce trebuie să faci este să discuți cu el pentru a afla dacă sunteți potriviți unul pentru celălalt.

Dacă ești deja utilizator Facebook, poți începe imediat să folosești aplicația. În plus, nu trebuie să îți faci griji cu privire la obținerea unui abonament plătit pentru funcții suplimentare, deoarece aplicația este disponibilă gratuit. Oferă, de asemenea, un serviciu clienți excelent. Facebook Dating este o opțiune mai fiabilă. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să ai de-a face cu profiluri false sau să te temi că vei fi păcălit. De asemenea, poți bloca profilurile pe care nu vrei să le apreciezi.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
Facebook Dating România

Utilizare

Facebook Dating oferă multe caracteristici. Este extrem de ușor de utilizat și urmează aceeași formulă de potrivire reciprocă bazată pe swipe, la fel ca orice altă aplicație existentă. Când ajungi pe pagina sa de pornire, vei da peste diferite profiluri de întâlniri și vei selecta inima pentru a-ți arăta interesul. De asemenea, poți apăsa pe stea pentru profilurile preferate. Apasă X pentru a trece la următorul profil.

Ceea ce face ca Facebook Dating să fie diferit de alte aplicații de întâlniri este faptul că selectarea X nu elimină profilul pentru totdeauna. Poți să treci prin secțiunea Second Look (A doua privire) pentru a te uita mai atent la profilurile pe care le-ai anulat. Este o caracteristică pe care vei ajunge să o apreciezi.

Nu există limite de timp sau de caractere pentru chat. Cu toate acestea, poți trimite un mesaj doar celor care se potrivesc reciproc. În plus, majoritatea utilizatorilor apreciază faptul că Facebook Dating nu îi lasă să facă swipe la nesfârșit. Acesta te întrerupe spunându-ți să iei o pauză și să revii după 24 de ore pentru noi întâlniri sau să treci prin opțiunile tale anulate pentru a da o a doua șansă altor persoane. Nu știi niciodată cine ar putea să-ți atragă atenția a doua oară. Prin urmare, ar trebui să utilizezi această funcție. 

Test de personalitate

Deși Facebook Dating știe deja multe despre tine, cum ar fi sexul pe care îl găsești interesant, îți cere să furnizezi informații detaliate atunci când îți configurezi profilul, cum ar fi vârsta, copiii, distanța, religia, limba vorbită, înălțimea și nivelul de educație.

Pentru o mai bună cunoaștere a personalității utilizatorilor, poți citi întrebările referitoare la personalitatea acestora, cum ar fi melodiile preferate și cel mai bun lucru pe care îl poți găti. Poți obține un portret mai amănunțit al utilizatorilor dacă apeși pe profilurile lor. Nivelul de detaliu oferit se aseamănă cu cel de pe Match.com. Utilizatorii au posibilitatea de a derula în jos pentru a vedea mai multe fotografii, a citi rezumatele profilurilor și a accesa feed-ul Instagram. Tot ce trebuie să faci este să atingi inima sau X, la fel ca în orice altă aplicație de glisare.

Costuri

După cum probabil ți-ai făcut o idee până acum, Facebook Dating este un site de dating 100% gratuit. Principala atracție a Facebook Dating este că nu trebuie să plătești pentru a utiliza funcțiile de potrivire și de mesagerie. Nu există abonamente de membru sau alte taxe ascunse pe care trebuie să le știi despre el. De la bun început, serviciul este complet gratuit. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să cheltuiești niciun ban pentru a utiliza Facebook Dating.

Facebook Dating Review

Plângeri comune despre Facebook Dating

Facebook Dating este o aplicație puternică care oferă tot ce ai nevoie pe un site de întâlniri gratuit. Deși este complet gratuită, nu există atât de multe persoane pe aplicație, spre deosebire de Tinder și Bumble, care au mai mulți utilizatori.

Dacă există un lucru asupra căruia utilizatorii Facebook Dating vor fi de acord, acesta este faptul că este ușor de utilizat și simplifică întregul proces de dating. Deoarece aplicația este relativ nouă, uneori are și defecțiuni. Cu toate acestea, este actualizată frecvent.

În ciuda acestui fapt, Facebook Dating a luat cu asalt scena întâlnirilor online. Oferă tot ceea ce ți-ai putea dori pentru a cunoaște pe cineva. Se adresează oricărui tip de utilizator, heterosexual sau nu. Cu un design ușor de utilizat și funcții distractive – da, trebuie să îl încerci. Facebook Dating se adresează fiecărui tip de utilizator în parte. Prin urmare, te poți baza pe această aplicație pentru a cunoaște pe cineva din apropiere.

Aplicația nu are nicio critică negativă. Este o aplicație foarte versatilă și se potrivește tuturor, indiferent de preferințele lor. Dacă vrei să încerci întâlnirile sigure, Facebook Dating are totul pentru tine.