Review la Site-ul de Dating Adult FriendFinder

Scris de EMMA STOCKTON

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
AdultFriendFinder Logo
  • Cel mai mare site de întâlniri pentru adulți
  • Membri verificați
  • Încercare gratuită

Adult Friend Finder (AFF) este unul dintre cele mai populare site-uri de întâlniri pentru adulți. Atât membrii care plătesc, cât și cei care nu plătesc pot găsi parteneri pentru toate tipurile de relații. Adult Friend Finder a fost fondat în 1996 de un om de afaceri american, Andrew Conru. Rețelele site-ului îi ajută pe oameni să stabilească rapid legături sexuale între ei. Încă din anii ’90, site-ul său a afișat un anumit nivel de progres față de timpul său. Utilizatorii sunt mulțumiți de Regulamentul care permite evitarea oricăror forme de violență și ostilitate. Până în prezent, Adult FriendFinder are peste optzeci de milioane de utilizatori la nivel global.

Caracteristicile unice

AFF is more entertaining than otherAFF este mai distractiv în comparație cu alte site-uri pentru adulți. Ei au o serie de caracteristici unice disponibile pentru utilizatorii lor, inclusiv:

Caracteristica de conținut gratuit

După înregistrare, fiecare utilizator are acces gratuit la videoclipuri, fotografii, bloguri și articole. Utilizatorii pot accesa, de asemenea, transmisiuni live publice, ceea ce face ca AFF să fie excepțional. Este ușor pentru utilizatori să găsească pe cineva de care sunt atrași. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să plătească o mică taxă pentru a avea acces la interacțiuni private. Această funcție le permite, de asemenea, utilizatorilor să își creeze propriul conținut.

Adult Friend Finder Sex Academy

Secțiunea Sex Academy are un design remarcabil și este ușor de utilizat. În plus, tutorialele le oferă utilizatorilor o prezentare video despre mai multe aspecte și poziții sexuale.

Adult FriendFinder

Cine este potrivit pentru AdultFriendFinder?

AFF este perfect pentru membrii care doresc să întâlnească utilizatori care gândesc la fel ca ei. Acesta include întâlniri ocazionale, prieteni cu beneficii, swingeri, poligami, și sexting. În esență, AAF este deschis pentru orice utilizator care dorește să exploreze mai mult din viața lor sexuală.

Înscriere gratuită

Este simplu și gratuit să vă creați un cont AAF. În primul rând, utilizatorul trebuie să completeze formularul de înregistrare. Procesul de înregistrare durează mai puțin de 2 minute. În continuare, membrii trebuie să își indice preferințele în materie de întâlniri. În plus, noii utilizatori trebuie să selecteze întotdeauna orientarea personală și preferată pentru întâlniri.

Test de personalitate

Oficial, este cunoscut sub numele de Testul de puritate al Adult Friend Finder. Acesta implică o serie de 100 de întrebări. Acestea ajută la determinarea faptului dacă ești un începător sau un experimentat sexual. Sistemul îi redirecționează automat pe utilizatori după ce au completat profilul de utilizator. Cu toate acestea, AFF nu are un chestionar de compatibilitate.

Membru Gold

Deschiderea unui cont AFF gratuit oferă utilizatorului acces instantaneu la conținutul site-ului. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să treacă la statutul de membru Gold pentru a avea acces la funcțiile premium. Membrii au la dispoziție trei opțiuni: opțiuni de plată lunară, trimestrială și anuală. În plus, calitatea de membru le permite utilizatorilor să trimită și să primească mesaje și să se poată angaja în chat-uri live.

Utilizatorii pot plăti un abonament anual prin intermediul unor rate lunare. Sunt disponibile promoții, dar acestea sunt greu de găsit. În plus, utilizatorii pot plăti pentru un abonament Gold dacă ajung la 4000 de puncte. Pentru a câștiga puncte, utilizatorii trebuie doar să participe la sondaje, să scrie bloguri și să comenteze pe blogurile altor persoane.

Cele mai comune nemulțumiri despre AFF

În ultimii ani, AFF a primit unele comentarii și critici negative. Unii utilizatori susțin că oamenii folosesc roboți, conturi false și profiluri inactive pentru a face cat-fish sau pentru a fura bani de la alți utilizatori. De asemenea, membrii cu cont gratuit pot vedea doar fotografiile care nu fac parte din NSFW și profilul de bază. De asemenea, un chat live cu alți utilizatori nu este posibil cu un cont gratuit. Prin urmare, utilizatorii trebuie să își upgradeze conturile pentru a se bucura de beneficiile premium.

AFF a suferit un atac cibernetic în 2016. O parte semnificativă a datelor, cum ar fi parolele și e-mailurile, au fost divulgate. Ca urmare, site-ul și-a pierdut credibilitatea. În același timp AFF nu este prietenos cu segmentul LGBTQ. Unii utilizatori consideră că platforma este demodată, greoaie sau excesiv de unidimensională. În plus, site-ul de întâlniri are multe pop-up-uri, iar reclamele sunt enervante și distrag atenția.

AFF Reviews

Concluzie

Adult Friend Finder are mulți membri la nivel global. Site-ul oferă numeroase opțiuni de conexiune cu alți utilizatori. Prin urmare, AFF este opțiunea pe care o puteți alege dacă doriți să vă potoliți pofta sexuală sau să căutați o întâlnire. AFF creează o cultură prietenoasă care asigură experiențe de întâlnire și fantezii perfecte. AdultFriendFinder are o gamă largă de caracteristici și funcționalități disponibile pentru ca utilizatorii să le exploreze. Le oferă utilizatorilor șanse ideale de a căuta persoane cu care să se conecteze.