Be2

Scris de EMMA STOCKTON

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen

Întâlniri discrete pentru toată lumea cu Be2

Site-ul de dating Be2 vă oferă ca membru întâlniri discrete, confortabile și serioase. Dacă ești o persoană romantică, care caută o relație serioasă, Be2 poate fi o alegere bună pentru tine. Site-ul de dating a fost lansat în 2004 de către antreprenorii Robert Wuttke și Andreas Etten. În prezent, peste 33 de milioane de membri din peste 30 de țări din întreaga lume folosesc serviciul. În prezent, compania are 225 de angajați din 41 de țări și se dezvoltă zilnic.

Unul dintre avantajele serviciului Be2 este că te poți înregistra cu ușurință și complet gratuit. Atunci când îți creezi un cont, trebuie să completezi un test de personalitate pentru a obține cele mai bune condiții posibile pentru întâlnirile tale. Site-ul îți oferă un cont gratuit unde ai acces la o serie de funcții diferite. Obții, printre altele, o evaluare a testului tău de personalitate, o descriere a perechii tale perfecte și acces la trimiterea de mesaje în mod anonim către alți membri. De asemenea, poți folosi funcția premium, unde ți se garantează contactul cu cel puțin 10 propuneri de parteneri.

Un alt avantaj al site-ului este echilibrul stabil între sexe. Există aproximativ la fel de mulți membri care sunt bărbați cât și femei.

Utilizarea lui Be2

Site-urile de întâlniri, forma modernă de astăzi a anunțurilor personale foarte populare pe care le-ai putea citi, printre altele, în ziare sau în Teletext. Întâlnirile online sunt adesea asociate cu generațiile tinere. Dar devine din ce în ce mai frecvent ca și generațiile mai în vârstă să încerce întâlnirile online în speranța de a găsi dragostea sau doar relații ocazionale fără compromis.

Site-urile de întâlniri, forma modernă de astăzi a anunțurilor personale foarte populare pe care le-ai putea citi, printre altele, în ziare sau în Teletext. Întâlnirile Online unt adesea asociate cu generațiile tinere. Dar devine din ce în ce mai frecvent ca și generațiile mai în vârstă să încerce întâlnirile online în speranța de a găsi dragostea sau doar relații ocazionale fără compromis.

Crearea unui cont pe site este foarte simplă. Atunci când alegi să creezi un cont, primești ajutor prin intermediul unui chat pe tot parcursul procesului, ceea ce face ca acesta să fie rapid și ușor. Și, prin urmare, util pentru toate vârstele, pentru cei pricepuți la tehnică și pentru cei ignoranți. Site-ul de dating are și o aplicație compatibilă atât cu Android, cât și cu Apple. Aplicațiile sunt, de asemenea, foarte ușor de utilizat și au un design bun și elegant ceea ce face ca acestea să fie ușor de navigat.

Be2 România

Testul de personalitate este foarte bun

Site-ul oferă un test de personalitate pentru a îți oferi cele mai bune condiții pentru a reuși să ai succes la întâlniri. În cadrul testului de personalitate, vei răspunde la întrebări despre tine, dar și la întrebări despre viitorul tău partener. Ai ocazia să răspunzi la întrebări despre visele și obiectivele tale, precum și despre preferințele tale pentru un partener, atât în ceea ce privește personalitatea, cât și aspectul fizic.

Prin efectuarea unui test de personalitate, site-ul poate oferi sugestii de potrivire într-un mod mai bun. Cu ajutorul testului, site-ul poate obține mai multe informații despre cum sunteți ca persoană, despre interesele, așteptările și visele tale. Dar, deoarece în cadrul testului răspunzi și la întrebări despre viitorul tău partener, aceste informații sunt, de asemenea, folosite pentru a-ți oferi o potrivire bună. Testul de personalitate pe care ți se cere să îl faci are o bază științifică pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună potrivire posibilă.

Reduceri și costuri pe Be2

Site-ul îți oferă un profil gratuit, cu o serie de caracteristici care sunt oferite gratuit. Dar tu, ca membru, poți alege să devii membru premium, unde există un cost suplimentar pentru tine. A fi membru premium prezintă avantajele sale, inclusiv garanția că vei intra în contact cu cel puțin alți 10 membri. Site-ul are diferite propuneri de preț în funcție de cât timp dorești să fii membru premium. Ceea ce face ca tu, care vrei să fii membru premium, să găsești cu ușurință opțiunea care ți se potrivește ție, situației tale și intervalului tău de preț.

Be2 Review

Neplăceri comune

O plângere frecventă cu privire la site-ul web a fost aceea că membrii au considerat că este dificil să își încheie calitatea de membru. În mod evident, compania și-a asumat acest aspect și a investit mult timp pentru a-l îmbunătăți. Bineînțeles, compania nu dorește ca membrii să se simtă înșelați sau să își poată rezilia calitatea de membru oricând doresc. Prin urmare, compania a fost foarte rapidă în a răspunde la toate recenziile cu o soluție la această problemă.

O altă nemulțumire care a apărut a fost aceea că membrii au considerat că există profiluri false pe site. Site-ul a lucrat din greu pentru a scăpa de acest zvon și a încercat să precizeze cât mai clar posibil că Be2 nu creează profiluri false. Pentru a încerca să risipească acest zvon, Be2 a simțit chiar nevoia să publice pe site-ul său că nu creează profiluri false pentru a obține un număr mai mare de membri. Be2 nu vede niciun profit în crearea de profiluri false, deoarece acestea nu duc la o potrivire reușită, care la rândul ei nu creează clienți mulțumiți. Scopul site-ului este de a crea relații de lungă durată și fericite între membri.