LOVOO

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Lovoo Logo
  • Funcție de glisare
  • Inregistrare gratis
  • O mulțime de membri

Flirtul, conversația și cunoașterea oamenilor

Cu atât de multe opțiuni din care poți alege, întâlnirile online sunt mult mai dificile decât pare. Dacă ești un utilizator obișnuit al site-urilor și aplicațiilor de dating online, cunoști lupta. Unul dintre site-urile de dating pe care l-am cunoscut recent este Lovoo. Prietenii mei mi-au spus să îl încerc și vreau să îți împărtășesc experiența mea.

Lovoo a fost creat în 2011 în Germania și este o platformă de întâlniri incredibilă pentru întâlniri și pentru a vă face prieteni. Deși are un site pentru desktop, versiunea mobilă este mult mai populară. Lovoo înseamnă să îți asumi riscuri. Acesta crede că dragostea poate avea loc oriunde. Ceea ce o face unică este faptul că se concentrează pe conversațiile video. Utilizatorii pot găzdui clipuri video și le pot viziona pe cele ale altora.

Majoritatea utilizatorilor Lovoo sunt fie europeni, fie americani. Cu toate acestea, este utilizat pe scară largă în întreaga lume, atât de tineri, cât și de adulți. Pe lângă faptul că este un site de întâlniri, este folosit și pentru a găsi prieteni în apropierea ta. Mi s-a părut destul de simplu. Pur și simplu cere utilizatorilor să vizualizeze profilurile de pe pagina de start și să discute cu cei pe care îi consideră interesanți.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Contact garantia
  • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Site de întâlniri popular
  • Întâlniri cu seniori
LOVOO România

Utilizare

Unul dintre domeniile în care Lovoo strălucește cu adevărat este ușurința de utilizare. Este foarte clar și ușor de utilizat. Acest lucru înseamnă că vezi imediat ce se întâmplă. Interfața cu utilizatorul a fost perfecționată pentru a asigura o navigare rapidă. Am constatat că pozele de profil sunt clare și au dimensiunea ideală. Astfel, mi-am putut face o idee despre cum arată fiecare utilizator. Lovoo face o treabă fantastică în a păstra lucrurile necomplicate. Nu există nimic inutil.

Atunci când te înscrii, crearea profilului tău nu durează prea mult. Tot ce trebuie să faci este să introduci detaliile de bază, cum ar fi data nașterii și orașul tău. După ce ai creat profilul, poți completa mai multe detalii și poți încărca o fotografie. Întrebările adresate tind să fie de bază, cum ar fi dacă aveți copii, ocupația ta și dacă ești fumător. Ai, de asemenea, opțiunea de a crea un cont folosind Facebook. Pentru a comunica cu alți utilizatori, trebuie să îți încarci fotografia.

LOVOO Live și Radar

În general, calitatea profilului este destul de bună. Astfel, este ușor să îți faci o idee despre personalitatea fiecărui utilizator. De asemenea, ai ocazia să le vezi fotografiile și să citești detalii despre ei. Am observat că majoritatea utilizatorilor au furnizat doar detalii de bază. De aceea, nu am avut altă opțiune decât să îi întreb ce tip de informații pot împărtăși. Aplicația a oferit în plus două funcții care includ Lovoo Live și Radar.

Cu Lovoo Live, poți posta videoclipuri pe care utilizatorii le pot vedea și pe care le pot vedea și ei. Cu cât videoclipurile tale sunt mai multe vizualizări, cu atât vei câștiga mai multe diamante pe care le poți schimba pentru credite. Pe de altă parte, Radar arată utilizatorilor care se află în apropiere. Pe măsură ce am ajuns să folosesc aplicația, am constatat că este foarte interactivă. Poți fie să cauți utilizatori în funcție de preferințele tale, fie să dai cu swipe.

Devino membru

Pentru a utiliza toate funcțiile de pe Lovoo, va trebui să te înscrii ca membru.

Cu cât durata abonamentului este mai mare, cu atât mai puțin trebuie să plătești. Atunci când optați pentru abonament, poți să navighezi în aplicație fără să întâlnești reclame, să folosești un număr nelimitat de icebreakeri, să verifici cine îți vede profilul, să navighezi în mod anonim și să anulezi swipe-urile.

LOVOO Review

Plângeri comune despre LOVOO

Unele dintre plângeri comune pe care utilizatorii le au cu Lovoo este că nu există multe caracteristici și doar un singur spărgător de gheață în fiecare zi, ceea ce ar putea să nu fie suficient. În general, Lovoo este o aplicație de dating bună pe care o poți folosi pentru a interacționa și a găsi pe cineva cu care să te întâlnești. În plus, cred că funcțiile sale sunt suficiente pentru o experiență excelentă de dating online. Aplicația oferă mai degrabă calitate decât cantitate, ceea ce este ceva ce îmi place. Dacă vrei ceva diferit, există multe alte site-uri de dating pe care le poți verifica și tu. Cu toate acestea, Lovoo nu dezamăgește.