Review la Aplicația și Site-ul de Dating Taimi

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Taimi Logo
 • 💘 LGBTQ+ dating
 • 💘 Great app
 • 💘 Very inclusive
Autor

Dating online ca persoană LGBTQ

Nu este ușor să te întâlnești cu o persoană LGBTQ. De aceea, este important să folosești o aplicație de dating care este cu adevărat incluzivă și care se adresează unei comunități diverse. Una dintre puținele aplicații pe care persoanele gay, bisexuale și transsexuale o pot folosi este Taimi. Aceasta a apărut rapid ca o opțiune excelentă.

Cel mai bun lucru la Taimi este că se adresează tuturor membrilor comunității în diferite moduri. Chiar și persoanele singure transsexuale care ar putea avea puține posibilități de întâlniri îl vor găsi util. Este important să înțelegi hype-ul din spatele Taimi. Deși întâlnirile gay și căsătoriile gay ar fi putut deveni mai acceptate, nu toate aplicațiile de dating se adresează comunității LGBTQ. Prin urmare, este important să folosești o aplicație care a fost concepută pentru comunitate de către comunitate.

Pentru a afla tot ce are de oferit, am decis să-mi creez un cont pe Taimi și vreau să îți împărtășesc experiența mea aici.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Contact garantia
 • 💘 Chiar și distribuția de gen
2
CautaMilf Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popular în România
 • 💘 Valabil
3
Singles50 Logo
 • 💘 40+
 • 💘 Site de întâlniri popular
 • 💘 Întâlniri cu seniori
Taimi Screenshot

Mai mult decât o simplă aplicație de dating

Utilizarea este un aspect pe care îl iau foarte în serios atunci când decid ce aplicație să folosesc. Taimi a făcut o treabă excelentă, deoarece oferă o aplicație ușor de utilizat. Este atât de distractiv de utilizat încât s-ar putea să nici nu observi că orele trec. Taimi este mai mult decât o aplicație de întâlniri, este o platformă de socializare care oferă un spațiu sigur pentru comunitatea LGBTQ. Am avut o mulțime de conexiuni semnificative atunci când am folosit-o.

Există câteva aspecte la care Taimi trebuie să lucreze. Am găsit că este o combinație perfectă între o aplicație de întâlniri și social media. Este cu adevărat incluzivă și poți folosi chiar și versiunea gratuită fără să îți faci griji cu privire la caracteristicile minime.

Deoarece Taimi are o mulțime de funcții, o poți folosi pentru orice. Printre caracteristicile care mi-au plăcut se numără Stories, Swipe Undo, Live Streaming și Customized Invisibility. Cu poveștile, poți posta povești și te poți conecta cu comunitatea. Lasă-i pe ceilalți să afle mai multe despre tipul de persoană care ești, postând povești pe aplicație. De asemenea, ai ocazia să urmărești alți utilizatori. O altă caracteristică care mi s-a părut salvatoare este Swipe Undo. Este ușor să faci swipe prea repede și să faci swipe din greșeală la stânga cuiva care îți place. Pentru a evita o astfel de greșeală, poți folosi Swipe Undo. Pe de altă parte, poți folosi invizibilitatea personalizată pentru a naviga incognito și a te bucura de navigare anonimă.

Persoane singure uimitoare lângă tine

Dacă există un lucru pe care l-am observat atunci când am folosit Taimi, acesta este faptul că persoanele singure sunt uimitoare. Cei mai mulți dintre utilizatori sunt interesanți și atractivi. Cu ajutorul unui algoritm, Taimi îți arată persoanele singure din apropierea ta. Având în vedere că are o bază mare de utilizatori, nu vei avea probleme în a găsi pe cineva. În plus, fiecare utilizator ajunge să își împărtășească fotografiile și include toate informațiile, ceea ce îți va asigura că îți vei face o idee despre personalitatea lor și vei determina dacă sunt sau nu potriviți pentru tine.

Când am folosit Taimi, am găsit imaginile clare și sugestiile de întrebări utile atunci când a trebuit să decid cine mă interesează. Odată ce te potrivești cu cineva, îi poți trimite un mesaj și poți comunica cu el pentru a afla dacă vă potriviți sau nu.

Taimi Reviews

Plângeri cu privire la Taimi

Există câteva plângeri pe care utilizatorii Taimi le-au împărtășit online, cum ar fi faptul că etapele de plată sunt complexe, că serviciul de asistență pentru clienți nu funcționează și că uneori există probleme. Dacă nu te-ai abonat la planul său anual, vei sfârși prin a plăti mult mai mult. Cu toate acestea, poți rămâne întotdeauna la planul gratuit. Taimi este conceput pentru persoanele singure LGBTQ care sunt în căutarea a ceva serios sau doar a unei întâlniri. În plus, îți va face plăcere să folosești capacitățile sale inclusive de socializare. În general, este modernă și elegantă. Există și alte site-uri de întâlniri pe care le poți verifica, de asemenea, dacă ești în căutarea unei varietăți mai mari.