Cele mai Bune Site-uri de Dating Pentru Crossdresseri

Scris de EMMA STOCKTON

Travestiții se confruntă adesea cu numeroase provocări atunci când caută site-ul de întâlniri perfect. Aceștia se pot simți adesea judecați sau inconfortabil pe site-urile de întâlniri convenționale. Cu toate acestea, există o gamă largă de site-uri de întâlniri care vor satisface nevoile cross-dresserilor. În plus, site-urile de dating sunt ideale pentru a găsi relații pe termen lung sau relații de prietenie cu beneficii. Travestiții sunt liberi să aleagă între opțiunile premium și gratuite, indiferent de preferințele lor sexuale. Cu toate acestea, este înțelept să alegeți site-ul care vi se potrivește cel mai bine înainte de a plăti orice taxă. Iată cele mai bune site-uri de întâlniri pentru travestiți, unde utilizatorii nu își ascund niciodată codul vestimentar sau sexualitatea.

⭐ Top site-uri românești de crossdressing

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Erotic-Flirt.ro Logo
 • 18+
 • 300000+ membri
 • Înregistrare gratuită
2
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
3
AFF Logo
 • 18+
 • Membri verificați
 • Încercare gratuită
4
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
5
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Cea mai bună funcție de potrivire
 • Ieftin
6
Ashley Logo
 • Cel mai bun pentru conexiuni
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Profiluri verificate

Adult FriendFinder

AdultFriendFinder

Adult FriendFinder este un site tradițional de întâlniri online cu peste 20 de ani de experiență. Site-ul se laudă că are aproximativ 80 de milioane de utilizatori și peste 5 milioane de conexiuni. Utilizatorii se pot bucura de funcții gratuite pentru a-și face prieteni sau pentru a găsi întâlniri. AFF este opțiunea ta preferată atunci când cauți întâlniri pentru travestiți. AFF oferă atât funcții premium, cât și conturi gratuite. Utilizatorii se pot înregistra și pot începe să navigheze printre sute de utilizatori care gândesc la fel ca ei, fără a plăti nicio sumă.

Opțiunile de chat live și privat sunt unele dintre cele mai bune caracteristici premium. Utilizatorii pot folosi cu ușurință aceste opțiuni pentru a discuta și a se conecta cu alți utilizatori de pe site. Utilizatorii pot răsfoi profilurile după:

 • Sex
 • Interese
 • Aspect

Friend Finder X

Friend Finder X este o platformă masivă de dating cu peste 90 de milioane de utilizatori. Este o platformă perfectă pentru orice stil de dating, inclusiv pentru întâlniri cu travestiți. Cu toate acestea, acest site de întâlniri este strict pentru întâlniri pentru adulți. Majoritatea pozelor de profil lasă puțin loc imaginației. Friend Finder X te va scuti de o mulțime de probleme atunci când îți cauți perechea perfectă. Majoritatea oamenilor își exprimă satisfacția de a găsi pe platformă utilizatori cu aceleași fetișuri specifice. În mod excepțional, site-ul permite utilizatorilor să se sfătuiască reciproc. Aderarea la comunitatea Cross-dresser este simplă. Utilizatorii trebuie doar să se înregistreze pentru un cont de bază. Cu toate acestea, utilizatorii pot accesa și funcții premium, cum ar fi albumele foto private. Utilizatorii pot crea albume foto cross-dresser și le pot împărtăși cu alți utilizatori.

Date a Cross-dresser

Mai exact, date a cross-dresser este un site de întâlniri preferat de bărbații travestiți, dar accesibil tuturor. Travestiții pot găsi persoane care gândesc la fel ca ei și pot afla mai multe despre acest fetiș sexual cu totul aparte. Acesta are o configurație clasică de site de întâlniri, unde utilizatorii pot naviga prin mii de profiluri de utilizatori și pot descoperi potențialii lor parteneri. Toate profilurile utilizatorilor trebuie să aibă o fotografie de profil și o scurtă biografie despre individ. Utilizatorii sunt liberi să posteze și să comenteze fotografiile de travestiți fără teama de hărțuire. În mod unic, site-ul de întâlniri pentru travestiți Date a Cross-dresser oferă o funcție numită “cine este online”. Această funcție ajută utilizatorii să vadă alți membri care sunt online în acel moment. Ca urmare, membrilor le este ușor să trimită mesaje și să găsească parteneri.

Meet a Cross-dresser

Acesta este un site de întâlniri care are cele mai multe resurse de întâlniri cross-dresser. Site-urile de întâlniri permit, de obicei, membrilor să se conecteze și să navigheze singuri pe profiluri. Cu toate acestea, Meet a Cross-dresser ajută în întregul proces de dating. Utilizatorii se pot conecta cu alți membri pentru plăceri sexuale sau sfaturi de dating. Începătorii cross-dressing se bucură de faptul că au o comunitate primitoare care îi învață totul despre întâlnirile cross-dresser. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la confidențialitate pe site-ul de întâlniri Meet a Cross-dresser. Orice lucru la care participi rămâne discret; prin urmare, identitatea utilizatorului va rămâne privată.

Navigarea printre numeroasele profiluri de utilizatori poate fi obositoare înainte de a găsi perechea perfectă. Opțiunea de căutare avansată este una dintre numeroasele caracteristici de care utilizatorii se bucură la Meet a Cross-dresser. În exclusivitate, utilizatorii își pot găsi cu exactitate părtășiile sexuale prin restrângerea rezultatelor căutării.

Site-ul de întâlniri Club Cross-dressing

Club Cross-dressing este ideal pentru persoanele care caută site-ul perfect de întâlniri pentru travestiți. Utilizatorii se bucură de toate caracteristicile, indiferent de sexul lor. Acest site de întâlniri funcționează în mod similar cu alte rețele sociale. Membrii pot întâlni liber prieteni și întâlniri. În plus, utilizatorii au posibilitatea de a explora și de a-și împărtăși fetișurile cu membri care gândesc la fel ca ei. Site-ul permite, de asemenea, utilizatorilor să acceseze bloguri și articole despre cross-dressing. Procesul de înscriere durează mai puțin de 2 minute. Utilizatorii trebuie să dea detalii personale precum: – Numele și adresa de e-mail:

 • Email
 • Nume utilizator
 • Parola
 • Sex
 • Vârstă
 • Locatie
 • Interese

Membrii Club Cross-dressing se bucură de acces la grupuri care îi ajută să creeze legături mai profunde cu alți utilizatori. De asemenea, este un loc perfect pentru a învăța mai multe despre sexualitatea ta. Membrii Premium sunt liberi să dezvolte grupuri de interese specifice. Această caracteristică le facilitează utilizatorilor care caută o relație specifică.

Site-ul de întâlniri TSDates

TSDates este un site de întâlniri cu milioane de utilizatori la nivel global. Este una dintre cele mai mari comunități perfecte pentru membrii LGBTQ+, transsexuali și transgender. Utilizatorii non-trans care iubesc travestitul sunt, de asemenea, bineveniți. Membrii TSDates trebuie să aibă un cont de membru Gold pentru a avea acces la toate funcțiile. De exemplu, principalele componente sunt; mesagerie, IM și acces la fotografii (inclusiv nuduri). Una dintre caracteristicile unice ale TSDates este faptul că comunitatea de aici este primitoare. Este foarte activă și plină de compasiune pentru toată lumea, indiferent de fetișul lor. Utilizatorii pot crea o conexiune instantanee cu oricine pe care îl trimit pe IM.

Match

Match.com

Match.com este un site de întâlniri care acceptă toate persoanele singure, inclusiv travestiți. Nu le pasă de etnia, stilul de viață, vârsta, religia, trecutul sau orientarea ta sexuală. Cu toate acestea, este important să precizezi ce îți dorești de la o întâlnire, o agățare sau o companie. Match.com folosește astfel de informații pentru a conecta utilizatorii cu partenerii lor ideali.

Reddit – /r/crossdressing/

Reddit este o platformă de social media care cuprinde o mulțime de societăți de nișă. Mai mult decât atât, nu este deranjată de conținutul pentru adulți. Acest lucru îl face un loc ideal pentru travestiți. Utilizatorii sunt liberi să se exprime, să își facă prieteni și să își ofere sfaturi unii altora. În plus, această platformă este accesibilă tuturor utilizatorilor. Utilizatorii pot discuta, trimite mesaje, crea și împărtăși postări cu alți membri travestiți fără să plătească niciun ban.