Bumble

Scris de EMMA STOCKTON

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
Bumble Logo
 • Aplicație populară
 • Funcție de glisare
 • Doamnelor initiaza

Ce face ca Bumble să fie diferit?

Bumble a ajuns pentru prima dată pe internet în decembrie 2014, când a fost fondată de Whitney Wolf Herd, fost vicepreședinte la Tinder.

Mai multe caracteristici fac ca Bumble să se deosebească de alte aplicații de dating.

 • Doar doamnele inițiază conversații.
 • Aplicația îți permite să stabilești o biografie destul de scurtă, care să nu depășească 300 de cuvinte, inclusiv fotografia ta.
 • Aceasta îți permite să îți setezi criteriile de căutare pe site înainte de a începe să faci glisarea.
 • Pictogramele video sau telefon îți permit să organizezi conversații video sau vocale, respectiv, după ce ai stabilit o conexiune.
 • Conturile neverificate pot fi filtrate cu ajutorul unui filtru Bumble foarte util.
 • În afară de întâlniri, Bumble BFF este pentru întâlniri între prieteni, iar Bumble Bizz pentru întâlniri cu parteneri de afaceri.

Site-uri de dating mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
Bumble România

Cont gratuit și funcții plătite

Din moment ce femeia inițiază conversația, este ușor să se ia conversația de pe site și să se folosească site-ul în mod gratuit. Există, de asemenea, două funcții plătite. Acestea sunt Bumble Boost și Bumble Premium.

Bumble este cel mai potrivit pentru persoanele care caută întâlniri serioase. Majoritatea femeilor de pe site sunt cu adevărat interesate să cunoască oameni pentru relații pe termen lung.

Doar femeile pot începe conversația

Bumble este unic, deoarece doar femeile pot începe conversația. Suspansul de a aștepta ca ea să trimită un mesaj îi trezește adrenalina bărbatului, ceea ce face ca posibila potrivire să fie o experiență antrenantă ca niciodată.

Femeia are la dispoziție 24 de ore pentru a iniția o conversație, după ce ambele părți au făcut swipe dreapta. Cu toate acestea, acest lucru poate fi puțin frustrant dacă ești un bărbat obișnuit să arunci prima replică. Nu îți face griji totuși, multe întâlniri se soldează cu o conversație.

Aplicația este destul de ușor de navigat. Poți să te orientezi fără prea multe probleme. În plus, este solidă din punct de vedere tehnic, permițând o interacțiune video și audio fără probleme. În plus, este o aplicație mobilă pe care o poți accesa cu ajutorul smartphone-ului tău, oriunde te-ai afla. Îți permite să:

 • Reconectează-te pentru încă 24 de ore cu partenerii tăi anteriori și prelungește perioada de potrivire peste 24 de ore.
 • Fii în lumina reflectoarelor o dată pe săptămână, profilul tău ajungând la persoanele apropiate de locația ta
 • Fă swipe oricât de mult dorești și anulează un swipe cu ajutorul opțiunii Backtrack.
 • Vezi-ți beeline-ul tău. Acesta este termenul pentru persoanele care v-au apreciat profilul. De asemenea, poți fi văzut doar de persoanele cu care ai făcut swipe la dreapta.
 • Folosește funcția de călătorie pentru a arăta unde vei fi în continuare și accesează filtrele avansate pentru a elimina tipologiile care nu te interesează.

Test de personalitate

Bumble nu se bazează atât de mult pe teste de personalitate ca predecesorul său, Tinder. Cu toate acestea, poți face testul Myers-Briggs pentru a determina ce te va ajuta să pornești o conversație. De asemenea, vei găsi indicate tipurile de personalitate ale potențialului tău partener, deși nu este întotdeauna cazul. Persoanele care caută aventuri ar trebui să-și caute parteneri în altă parte. Dacă îți place limbajul vulgar și vizionarea de nuditate, atunci nu este un site pentru tine.

Costuri pe Bumble

Există unele oferte atractive pe Bumble. Poți accesa coduri promoționale frecvente care îți oferă reduceri de până la 30%. Ar fi de ajutor dacă ai fi atent mereu la aceste oferte. Versiunea plătită a site-ului îți oferă mai multe opțiuni decât cea gratuită. Aceste costuri sunt destul de accesibile, în medie, în comparație cu alte site-uri de întâlniri. În plus, faptul că poți folosi site-ul gratuit este un avantaj suplimentar pe care rar îl găsești în altă parte.

Bumble Review

Neplăceri comune despre Bumble

Site-ul a început ca un protest față de practicile discriminatorii împotriva femeilor în aplicațiile de dating. Fondatoarea Whitney Wolf Herd a dat în judecată Tinder pentru această discriminare câștigând 1 milion de dolari și a fondat Bumble ca aplicație rivală. Aceasta a contestat stereotipurile existente despre faptul că bărbații sunt la conducere. Aplicația se asigură că femeile sunt tratate cu respect. Le permite femeilor să inițieze conversațiile de întâlnire, ceea ce le oferă controlul asupra procesului de întâlnire.

Principala nemulțumire exprimată în mod obișnuit despre Bumble este frustrarea pe care o provoacă fetele care nu inițiază o conversație. Bărbații se simt uneori neajutorați, ceea ce nu este ceva cu care sunt obișnuiți. Cu toate acestea, Bumble a câștigat între timp popularitate datorită numărului mare de femei care s-au alăturat platformei. Motivația principală a acestora de a se alătura a fost să preia controlul conversației și să controleze cine le poate vorbi. Cu toate acestea, acest lucru le asigură că relaționează doar cu persoane care le tratează cu respect.