Aplicații De Dating

Scris de EMMA STOCKTON

Majoritatea oamenilor își doresc să întâlnească marea dragoste a vieții lor. O modalitate de a căuta alte persoane singure este să te înscrii pe o aplicație de dating.

Există un număr mare din care poți alege, atât opțiuni gratuite, cât și aplicații de întâlniri care percep o mică taxă de înscriere. Dar, înainte de a decide să plătești sau nu o taxă, trebuie să găsești aplicația de dating care ți se potrivește. Și anume, mai multe alternative se adresează unor grupuri diferite, adică persoanelor de peste 25 de ani sau persoanelor de peste 50 de ani

Poate fi mai ușor să găsești o persoană care are ceva în comun cu tine însuți. Vreau să-ți ușurez găsirea persoanei potrivite. Prin urmare, am aruncat o privire asupra unora dintre cele mai populare aplicații de dating și le-am analizat cu atenție.

Sperăm că acest lucru îți va fi de ajutor pentru a-l găsi pe cel potrivit. 💘

⭐Cele mai bune aplicații de dating din România

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
3
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Cea mai bună funcție de potrivire
 • Ieftin
4
Bumble Logo
 • Aplicație populară
 • Funcție de glisare
 • Doamnelor initiaza
5
eharmony Logo
 • Multe caracteristici gratuite
 • Bun test de personalitate
 • Gay-prietenos
6
Happn Logo
 • Cea mai bună aplicație de geolocalizare
 • Popular
 • Descărcare gratuită
7
Hinge Logo
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Inregistrare gratis
 • Servicii premium ieftine
8
Match.com Logo
 • O mulțime de membri
 • Sigur de utilizat
 • Se potrivește majorității oamenilor
9
Plenty of Fish Logo
 • LBGTQ+ prietenos
 • O mulțime de membri
 • Site de întâlniri de încredere
10
Zoosk Logo
 • Aplicație populară de întâlniri
 • Rată mare de potrivire
 • Distribuție egală pe sexe
11
EliteSingles Logo
 • Bun test de personalitate
 • Membri ambițioși
 • Abonament premium ieftin
12
Facebook Dating Logo
 • Inscrie-te cu Facebook
 • Abonament gratuit
 • Meciuri usoare
13
Badoo Logo
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Intalniri inclusive
 • Înregistrare gratuită

Match

Match România

Rating: ★★★★★

Match.com este unul dintre cele mai cunoscute site-uri de matrimoniale din România. După ce îl vizitezi, nu este greu de înțeles de ce. Aplicația este atât serioasă, cât și ușor de folosit și se adresează persoanelor de toate vârstele. De asemenea, este posibil să fii pus în legătură cu alte persoane singure, răspunzând la un formular. Match.com se ocupă apoi de acest lucru în mod automat. Acest site de întâlniri poate fi văzut și ca strămoșul lui Tinder, deoarece există încă din 1995. Pe acest site, ca și pe multe alte site-uri, trebuie să te înregistrezi pentru a putea face ceva. Poți alege să ai un cont gratuit sau să te înscrii pentru un abonament. Poți plăti lunar sau pentru mai multe luni, unde prețurile variază. Îți recomand să examinezi singur diferența dintre pachete. Acest lucru se datorează faptului că noi, ca oameni, apreciem diferit lucruri diferite și îmi este greu să determin dacă prețul merită pentru toată lumea.


Elite Singles

EliteSingles România

Rating: ★★★★★

Site-ul a fost creat de o companie germană și se află pe piață din 2009. Cu cei 14 milioane de utilizatori, este unul dintre cele mai mari site-uri de întâlniri, unde utilizatorii sunt răspândiți în 19 țări. Acest site de dating se concentrează foarte mult pe așa-numita matchmaking. Fiecare utilizator completează un formular care conține informații personale, cum ar fi interesele și educația. Înregistrarea implică, de asemenea, anumite teste de personalitate, în cadrul cărora, de exemplu, sunt prezentate fotografii cu pete de culoare. Trebuie să spui apoi dacă vezi, de exemplu, un iepure sau o pasăre. Probabil că ai auzit de aceste tipuri de teste sau le-ai mai făcut înainte. Aceste formulare sunt apoi folosite pentru a împerechea utilizatorii între ei. Acest site poate fi considerat cel mai serios, deoarece majoritatea utilizatorilor au o diplomă de bacalaureat. Atunci când Elite Singles împerechează utilizatorii, ei au în vedere, desigur, preferințele individuale. Le poți introduce și tu pe acestea atunci când te înregistrezi.


Be2

Be2 România

Rating: ★★★★

Acest site are, de asemenea, o repartiție de gen relativ bună. Be2 a prezentat și statistici cu privire la numărul celor care au reușit să își găsească viitorul partener prin intermediul site-ului lor de întâlniri. Cifra pe care și-au atribuit-o singuri este de 41% și este o cifră destul de mare. Cu toate acestea, o companie de televiziune norvegiană a criticat acest site, deoarece consideră că acesta nu îndeplinește ceea ce promite. Au existat, de asemenea, zvonuri conform cărora ar exista multe conturi false. Dacă acest lucru este adevărat, atunci motivul este mai popular decât în realitate.

Dar dacă te înregistrezi ca membru și ai terminat procesul de înregistrare, care implică și un test de personalitate, vei vedea care sunt membrii care se potrivesc profilului tău. Pe baza testelor pe care le-am văzut, pot spune că funcția de potrivire este perfect ok. Nu au fost multe potriviri, dar poate depinde, desigur, de informațiile furnizate sau de numărul de membri activi.

Numărul de membri nu ar trebui să fie o problemă, deoarece au indicat că au 20 de milioane de membri și că acest număr este în creștere. Acest serviciu oferă, de asemenea, un abonament plătit, care este relativ scump. Ceea ce primești atunci este acces la mesagerie nelimitată, la favorizarea contactelor și la imagini de o calitate mai bună.


Tinder

Tinder România

Rating: ★★★

Poate că cel mai popular și cel mai faimos site de întâlniri dintre toate. Tinder se descurcă cel mai bine sub formă de aplicație pe mobil. Asta pentru că se efectuează clasicul swiping, stânga pentru nu și dreapta pentru da, de care probabil ai auzit. Ceea ce poate nu ai auzit, însă, este că poți face swipe și în sus. Atunci se realizează un așa-numit superlike. În calitate de membru cu un cont premium, poți obține un număr nelimitat de superlike-uri și poți vedea, de asemenea, cine te-a apreciat în mod obișnuit atunci când apare în feed-ul tău. Înregistrarea este, de asemenea, destul de simplă și ușor de utilizat. Te poți înregistra cu contul tău de Facebook și trebuie să introduci și numărul de telefon mobil. Apoi scrii o scurtă descriere despre tine.


Academic Singles

AcademicSingles România

Rating: ★★★

Academic Singles se adresează tuturor celor care au studii superioare și nu au găsit încă dragostea. Așadar, alegerea numelui serviciului arată clar cui se adresează. Când te înregistrezi pe site, trebuie să introduci ce anume cauți și, ca de obicei, e-mailul și parola.

Apoi urmează, ca pe multe alte site-uri de matrimoniale, un test de personalitate. Acest test de personalitate este diferit de celelalte. Aici vei răspunde la câteva întrebări despre împărțirea sarcinilor într-o relație și despre modul în care observi că ești îndrăgostit. Apoi vei avea ocazia să ierarhizezi diferite trăsături de personalitate. Media de vârstă pe această pagină este, de asemenea, mai mare decât pe celelalte pagini. Între 35 și 54 de ani sunt majoritatea. Când te uiți la interesele membrilor, cărțile, istoria și știința sunt recurente.

După ce ai finalizat înregistrarea, vei avea posibilitatea de a alege dacă dorești să trimiți o întrebare provocatoare membrilor selectați. Când vine vorba de versiunea gratuită, imaginile sunt neclare, iar mesajele sunt limitate. Atunci când imaginile sunt neclare, este posibil doar să se distingă dacă în imagine este un bărbat sau o femeie. Acesta este motivul pentru care mulți oameni trec la versiunea cu plată. Alegerea unui așa-numit site de nișă ca acesta poate fi bun dacă ești în căutarea a ceva foarte specific.


Badoo

Badoo România

Rating: ★★

Acesta este unul dintre cele mai mari site-uri de întâlniri online, având 418.970.435+ membri. Au fost acuzați că au o mulțime de membri falși, dar nimic nu a fost dovedit. Badoo a căzut un pic în umbră în ultima vreme, dar nu ar trebui să lași acest lucru să te oprească să îi dai o șansă site-ului. Pagina este ușor de urmărit, deoarece are un design minimalist. Există, de asemenea, multe caracteristici gratuite care sunt cele mai potrivite pentru generația tânără.

Când te înscrii, va trebui să treci printr-un proces de verificare pentru a vedea dacă ești serios și dacă ai intenții oneste. După ce ai terminat, vei putea vedea nivelul tău de popularitate. Există o funcție care îți permite să crești acest nivel. De asemenea, poți cumpăra opțiunea Badoo premium. Versiunea premium este mult mai ieftină decât abonamentele premium ale altor site-uri de întâlniri. Badoo nu are o funcție de potrivire, dar vei fi “plăcut” și “apreciat” de alți vizitatori ai site-ului. Badoo este, de asemenea, mai mult ca o rețea socială, deoarece există o mulțime de chat-uri care au loc. Ceea ce în sine poate fi foarte plăcut.


C-Date

C-Date România

Rating: ★★★

Înregistrarea pe C-Date durează 3 minute. Incredibil de rapid, dar poate nu atât de detaliat. Poți alege ce experiențe cauți. Dacă ești în căutarea unei relații serioase, bineînțeles că o alegi, dar există și opțiuni precum “O aventură discretă”, “Flirt” și “Privește”. Atunci când îți descrii înfățișarea, ai posibilitatea de a alege între diferite categorii. Acest lucru este probabil pentru a te plasa mai ușor într-un compartiment, astfel încât ceilalți membri să te poată găsi pe tine sau genul lor.

Atunci când folosești versiunea gratuită de pe C-Date, aceasta este foarte limitată. Nu poți contacta alți membri și nu le poți vedea profilurile în întregime. Abonamentul premium este destul de scump. Se spune că există un număr incredibil de conturi false și există unele recenzii din partea consumatorilor care nu au fost în totalitate pozitive.

Nu aș recomanda acest site, deoarece se zvonește că este o înșelătorie. Pagina se simte un pic aglomerată, ca să spun așa, probabil. Așa cum am spus, este doar un zvon, dar dacă ești dispus să-ți asumi acest risc, merită desigur să încerci. Mai ales că poti să folosești un cont gratuit pentru a vedea cum arată pagina.


Singles50

Singles50 România

Rating : ★★★★★

Singles50 este exact ceea ce îi spune numele. Se adresează persoanelor singure de peste 50 de ani. Căutarea de parteneri funcționează în așa fel încât completezi un test de personalitate care include 34 de întrebări. Vei primi apoi sugestii de parteneri care se bazează pe rezultatele pe care le-ai primit la testul de personalitate. Acestea sunt actualizate în mod regulat. Îi poți vedea apoi, dar nu poți scrie niciun mesaj, deoarece trebuie să plătești pentru a debloca această funcție.

Există o proporție foarte mare de membri cu vârsta peste 50 de ani, dar persoanele singure sub 50 de ani nu au voie să se înregistreze. Acest lucru este bun, deoarece poate fi dificil să găsești pe cineva la această vârstă, totuși cred că ar trebui să fie puțin mai toleranți. Dacă ai 49 de ani, nu ar trebui să trebuiască să aștepți până la ziua de naștere doar pentru a te putea înregistra pe un site de întâlniri. Serviciul este unul dintre cele mai bune servicii de contact online pentru generația 50+.


Happn

Happn Review

Rating: ★★★

Happn are multe în comun cu Tinder. Este vorba în mare parte despre posibilitatea de a găsi persoane pe care le-ai întâlnit vreodată sau pe care le-ai întâlnit pe stradă. Atunci când te afli în apropierea unui alt utilizator, acesta va apărea în feed-ul tău. Apoi poți alege dacă vrei să dai like persoanei sau poți, de asemenea, să o ascunzi.

Atunci când vă placeți reciproc, puteți începe să discutați. Statisticile privind numărul de utilizatori pe care îl are Happn sunt neclare, deoarece nu le publică. Cu toate acestea, utilizatorii au raportat că în feed-ul lor apar tot timpul utilizatori noi. În orice caz, aceasta arată că serviciul este pe deplin activ și util. Atunci când te înregistrezi, trebuie să introduci numărul tău de telefon, pe lângă informațiile obișnuite de înregistrare. Apoi, trebuie introdusă o descriere a ta și a ceea ce te interesează.


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce fel de imagine ar trebui să folosesc?

Încearcă să folosești o imagine care să arate cum arăți, dar este benefic să te prezinte și pe tine și interesele tale. Dacă ai scris că îți plac plimbările prin pădure, poți posta o poză cu tine în pădure. În plus, nu folosi doar același tip de imagini, deoarece poate deveni cu ușurință plictisitor, ci încearcă să te asiguri că fiecare imagine diferă puțin de celelalte.

Cum fac unmatch cu cineva?

Bineînțeles, majoritatea serviciilor oferă posibilitatea de a alege. Acest lucru înseamnă că ar trebui să poți șterge cu ușurință potrivirile tale. Adică, să anulezi un like sau să anulezi un mesaj pe care l-ai trimis.

Ce ar trebui să scriu despre mine?

Atunci când te descrii, trebuie să fii sincer. Redactează în detaliu și ușor de citit, dar nu prea mult. Prea mult text devine plictisitor și greu de citit. Poți face o listă punctată a intereselor tale, ceea ce face mai ușor să le reții. De asemenea, e bine să adaugi verbe frumoase precum “iubesc” sau “îmi place”.

Cum pot începe o conversație?

Este dificil să începi o conversație. Dacă ești puțin nesigur, poți, desigur, să începi cu un “Bună ziua” și să vezi unde te duce. Un alt bun început de conversație ar putea fi să fii un pic mai asertiv, cum ar fi “Hei! Câți copii vom avea?” sau “Bună! Ora și locul?”.

Cum ar trebui să aleg un site de dating?

Nu uita să citești despre site-urile de dating unul câte unul, dar nu uita să le încerci pentru a vedea dacă te simți bine. Dacă înregistrarea este gratuită, poți oricând să îți faci un cont gratuit. Dacă apoi nu a fost pentru tine, poți pur și simplu să nu mai folosești serviciul și nu se face niciun rău. De asemenea, asigură-te că alegi serviciul care funcționează sau este recomandat pentru vârsta ta, deoarece acest lucru îți poate afecta rezultatele.

Sunt aceste site-uri de dating sigure?

Da, cele mai multe dintre aceste site-uri sunt sigure pentru a fi folosite și pentru a face plăți. Dacă nu ești sigur, poți, desigur, să examinezi companiile înainte și apoi să citești și ce au de spus alți utilizatori despre site.

Cât timp trebuie să dedic acestor pagini?

De obicei, nu trebuie să petreci atât de mult timp cu aceste servicii, poți să o faci atunci când ai timp liber.. Bineînțeles, luând legătura cu cineva din când în când sau făcând un pic de swiping, îți cresc șansele mai mult decât dacă nu faci nimic. De asemenea, nu trebuie să simți că pierzi ceva cât timp nu folosești paginile, ci poți intra liniștit când vrei și să o iei în ritmul tău.

Aceste pagini funcționează?

Bineînțeles, aceste pagini funcționează în mod diferit pentru diferite persoane, ceea ce este de așteptat. Dar este posibil să găsești pe cineva de care să te îndrăgostești. Cât de bine vor funcționa paginile pentru tine depinde și de eforturile tale și nu tocmai de cât de mult timp petreci, ci de cât de conciliant și deschis ești.

Pot vedea și alții dacă îi refuz?

Nu, căci atunci avizele tuturor ar fi pline. O persoană care dă swipe pe Tinder, de exemplu, de obicei dă mai multe nuuri decât răspunsuri afirmative. Acest lucru înseamnă că bucuria de a primi un “like” ar fi diminuată semnificativ dacă ai vedea cât de mulți “nu” primești tot timpul. Desigur, companiile au în vedere acest lucru și, prin urmare, au ales să nu aibă această funcție pe pagina sau în aplicația lor.

Există multe conturi false? Este posibil să vezi dacă este un cont fals?

Yes, on some dating sites there are. Of course, it’s good to take rumours with a pinch of salt, but some sites have a worse reputation than Da, pe unele site-uri de întâlniri există. Desigur, este bine să luăm zvonurile cu un strop de sare, deoarece unele site-uri au o reputație mai proastă decât altele. Cel mai bun lucru este, desigur, să verifici tu însuți zvonurile și apoi să-ți formezi propria părere despre toată povestea. Uneori este posibil să se vadă dacă este vorba de un cont fals. Dacă ți se pare că poza pare un pic falsă, poate fi vorba, desigur, de un astfel de cont. Dar, desigur, este foarte dificil de distins, așa că poate fi nevoie să fii puțin critic față de sursă.