Review la Aplicația HER

RANG
DATING SITE
FEATURES
VISIT
HER WeAreHer.com Logo
 • 💘 Best lesbian dating app
 • 💘 LGBTQ+ dating
 • 💘 Not just for hookups
Autor

Cea mai bună aplicație de dating pentru lesbiene

Să fii lesbiană sau bisexuală nu este ușor într-o lume binară. Poate fi și mai greu să găsești pe cineva care să aibă interese și dorințe similare. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji, deoarece HER te-a acoperit. Este considerată a fi cea mai populară aplicație de dating de pe piață pentru femeile singure LGBTQ.

Dacă ești în căutarea unei aplicații Grindr pentru femei, HER este opțiunea perfectă. Bărbații cisgeneri nu își pot crea un profil pe această aplicație. Uită de platformele de întâlniri mainstream, deoarece HER ajută la accelerarea lucrurilor. Îți deschide o întreagă comunitate de femei. Poți folosi HER ca o platformă de socializare pentru a intra în contact cu membrii.

Există multe lucruri pe care le poți face pe HER. Este mai mult decât o simplă aplicație de întâlniri. Pe lângă faptul că poți găsi persoane singure cu care să te întâlnești, îți poți face prieteni, te poți cupla și multe altele. Deoarece comunitatea este foarte deschisă și primitoare, nu te vei simți niciodată nelalocul tău. Utilizatorii își pot descrie sexualitatea și genul folosind cuvinte sau pot crea un tablou de dispoziție care să o facă pentru ei. Este ceea ce face ca aplicația să fie unică.

Am folosit-o recent și vreau să îți împărtășesc experiența mea, pentru ca tu să poți decide dacă vrei să o încerci sau nu.

Site-uri de dating LBGTQ+ mai bune

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 💘 30+
 • 💘 Contact garantia
 • 💘 Chiar și distribuția de gen
2
CautaMilf Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popular în România
 • 💘 Valabil
3
Singles50 Logo
 • 💘 40+
 • 💘 Site de întâlniri popular
 • 💘 Întâlniri cu seniori
HER Dating App Screenshot

UUtilizarea aplicației HER

Când vine vorba de utilizare, HER este pur și simplu uimitor. Este ușor de utilizat și foarte rapid. Nu ar trebui să ai nicio problemă în utilizarea aplicației. Tot ce trebuie să faci pentru a-ți crea un profil este să introduci informațiile tale, inclusiv numele, numărul de telefon, vârsta, înălțimea, preferințele și etnia. Pe lângă acestea, trebuie să încarci și o fotografie. Există multe caracteristici interesante în aplicație care o fac să fie mai mult decât o aplicație de dating. În schimb, ai ocazia să faci parte dintr-o comunitate de socializare. Iată câteva dintre caracteristicile care mi-au plăcut.

 • Profilul Rewind: Este o funcție care mi s-a părut unică. Îți permite să verifici profilurile pe care nu ai dat cu degetul la dreapta. Mi s-a părut utilă, deoarece este ușor să treci cu vederea un utilizator din greșeală.
 • Comunități: Utilizatorii pot consulta comunitățile pentru a afla ce au în minte alte persoane, pentru a participa la discuții, pentru a posta imagini și pentru a-și face o idee despre persoanele singure din apropiere. Am considerat că HER este o aplicație hibridă, un amestec de social media și aplicații de dating.
 • Modul Incognito: Uneori, ai nevoie să te uiți la alte profiluri fără ca nimeni să afle că te uiți. Acesta este exact ceea ce face modul Incognito. Cu toate acestea, trebuie să fii un membru premium pentru a utiliza această funcție.

Configurarea profilului tău

Când te înscrii în HER, trebuie să răspunzi la întrebări despre vârsta, înălțimea, etnia și preferințele tale sexuale. Introducând detaliile profilului tău, le faci mai ușor femeilor din jurul tău să își facă o idee despre cine ești ca persoană. Ar trebui să îți ia în jur de 5 minute pentru a termina de creat profilul tău. Profilul tău le oferă utilizatorilor toate informațiile pe care te simți confortabil să le împărtășești. Dacă preferi să păstrezi lucrurile discrete, poți oricând să creezi un tablou de dispoziții și să îi lași pe ceilalți să interpreteze. Pentru a găsi oameni și a intra în legătură cu ei pe HER, poți consulta Communities.

Cont gratuit sau premium

Ceva ce mi-a plăcut la HER este că poți folosi versiunea sa gratuită pentru totdeauna, fără să îți faci griji cu privire la efectuarea vreunei plăți. În plus, versiunea gratuită oferă chiar și funcții de bază, cum ar fi swipe, chat și participarea la comunități. Cu toate acestea, există o limită a numărului de persoane pe care le poți face swipe într-o zi. Pentru a deveni membru, poți să te abonezi fie la abonamentul său de aur, fie la abonamentul de platină.

Utilizatorii Premium pot beneficia de funcții bonus, cum ar fi zero reclame, vizualizarea celor care te plac, citirea chitanțelor, descoperirea celor care sunt online pentru o discuție, swipe-uri nelimitate, derularea profilurilor, schimbarea locației și obținerea unui impuls.

Her App Reviews

Plângeri comune despre aplicația de dating HER

Printre criticile negative la adresa HER se numără faptul că utilizatorii pot trimite mesaje doar prietenilor și persoanelor cu care se potrivesc. În rest, aplicația bifează toate căsuțele. Femeile LGBTQ care doresc să se conecteze, să se cupleze și să aibă întâlniri se pot baza pe această aplicație. Există și alte site-uri de întâlniri pe care le poți verifica pentru mai multe opțiuni.