Cele Mai Bune Site-uri De Dating 100% Gratuite Din România

Scris de EMMA STOCKTON

Te-ai săturat să fii singur? Vrei să încerci întâlniri online, dar nu știi de unde să începi?

În ultima vreme, pe internet au apărut multe site-uri de întâlniri și poate fi dificil să știi care este cel mai potrivit pentru tine și care îți oferă cele mai mari șanse de a-ți găsi partenerul de vis. Pentru a-ți ușura alegerea, îți fac o descriere a celor mai frecvente site-uri de întâlniri gratuite.

Care sunt avantajele și dezavantajele acestora?

⭐ Matrimoniale Gratis

#
SITE DE INTALNIRI
CARACTERISTICI
VIZITA
1
Be2 Logo
 • 30+
 • Contact garantia
 • Chiar și distribuția de gen
2
Singles50 Logo
 • 40+
 • Site de întâlniri popular
 • Întâlniri cu seniori
3
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Cea mai bună funcție de potrivire
 • Ieftin
4
Bumble Logo
 • Aplicație populară
 • Funcție de glisare
 • Doamnelor initiaza
5
eharmony Logo
 • Multe caracteristici gratuite
 • Bun test de personalitate
 • Gay-prietenos
6
Happn Logo
 • Cea mai bună aplicație de geolocalizare
 • Popular
 • Descărcare gratuită
7
Hinge Logo
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Inregistrare gratis
 • Servicii premium ieftine
8
Match.com Logo
 • O mulțime de membri
 • Sigur de utilizat
 • Se potrivește majorității oamenilor
9
Plenty of Fish Logo
 • LBGTQ+ prietenos
 • O mulțime de membri
 • Site de întâlniri de încredere
10
Zoosk Logo
 • Aplicație populară de întâlniri
 • Rată mare de potrivire
 • Distribuție egală pe sexe
11
EliteSingles Logo
 • Bun test de personalitate
 • Membri ambițioși
 • Abonament premium ieftin
12
Facebook Dating Logo
 • Inscrie-te cu Facebook
 • Abonament gratuit
 • Meciuri usoare
13
Badoo Logo
 • Excelentă aplicație de întâlniri
 • Intalniri inclusive
 • Înregistrare gratuită

Match

Match România

Match.com este un site de întâlniri foarte popular. Site-ul are aproximativ 22 de milioane de membri de toate vârstele, între 18 și 85 de ani, dar vârsta medie este de aproximativ 33 de ani. Înregistrarea este gratuită, dar pentru a avea acces la anumite funcții trebuie să cumperi un cont premium. Site-ul este foarte flexibil și îl poți folosi pe toate dispozitivele tale, cum ar fi tableta, smartphone-ul sau calculatorul. Mai întâi îți creezi un profil gratuit și apoi cauți profiluri care ți se par interesante. Există mai multe funcții pentru a filtra și a găsi perechea perfectă pentru tine. Match.com creează, de asemenea, din când în când, seri de întâlnire fizică, astfel încât să poți cunoaște oameni noi în viața reală.

Plus

✔ Selecție mare și activitate ridicată, ceea ce îți oferă șanse sporite de a găsi perechea perfectă.

Minus

❌Trebuie să plătești pentru a avea acces la anumite funcții.


Elite Singles

EliteSingles România

EliteSingles este un site adaptat pentru cei care sunt în căutarea unei experiențe de dating mai serioase. Serviciul se adresează persoanelor cu un nivel de educație ridicat sau altor tipuri de personalitate care sunt foarte ambițioase în viață. Un test de personalitate este inclus atunci când te înregistrezi, ceea ce te ajută să te potrivești cu persoanele care se consideră a fi potrivite pentru tine. Nu există tipuri plictisitoare aici, majoritatea persoanelor pe care le întâlnești sunt oameni interesanți, motivați, cărora le lipsește doar ultima piesă din puzzle-ul vieții lor. Nu există o cerință de vârstă pentru înregistrare, dar majoritatea persoanelor care se înregistrează au între 30 și 55 de ani. Înregistrarea este gratuită, dar pentru a trece la un cont premium poate fi puțin costisitor.

Plus

✔ O întâlnire serioasă cu oameni care sunt motivați și care au control asupra lor Însuși.

Minus

❌ Nu este pentru toată lumea.


Be2

Be2 România

Site-ul este adaptat pentru persoanele singure care sunt în căutarea unor relații serioase. Potențialele cupluri sunt potrivite prin intermediul unor teste de personalitate. Cu Be2, utilizatorii pot decide singuri dacă doresc să fie anonimi și cine ar trebui să le vadă fotografiile și profilurile. Acest site de întâlniri se adresează, prin urmare, celor care nu caută doar o întâlnire ocazională. După înregistrare, ți se vor enumera calitățile pe care ar trebui să le aibă perechea ta perfectă, iar tu vei fi pus în legătură cu cei care îndeplinesc aceste criterii. Membrii au, de obicei, între 25 și 40 de ani. Site-ul este gratuit, dar dacă îți dorești poți face upgrade la un cont premium.

Plus: Serviciu bun de potrivire.

Minus: Risc mai mare privind membrii necinstiți din cauza anonimatului.

Tinder

Tinder România

Tinder este o aplicație de dating foarte populară. Aplicația folosește datele de localizare ale telefonului mobil pentru a găsi parteneri în apropierea ta. Poți deveni membru fie prin intermediul numărului de telefon mobil, fie prin intermediul contului tău de Facebook sau Google. Utilizarea aplicației este gratuită, dar pentru a avea acces la anumite funcții, poți trece la un cont premium. Site-ul are prețuri mai mici pe lunar decât multe alte site-uri de întâlniri. Tinder are câteva sute de mii de membri numai în România, ceea ce l-a făcut unul dintre cele mai populare site-uri de dating. Ceea ce diferențiază Tinder de alte site-uri de dating este că aici nu există nici test de personalitate și nici potrivire automată. Totul depinde de faptul dacă îți place sau nu ceea ce vezi la alte persoane.

Plus: Foarte ușor de utilizat.

Minus: Nu este pentru toată lumea. Mulți membri sunt acolo doar pentru a flirta.

Academic Singles

AcademicSingles România

Academic Singles este un site de întâlniri care este foarte asemănător cu Elite Singles. Scopul aici este de a ajunge la persoane cu un nivel de educație ridicat care caută parteneri cu interese similare și care mențin același nivel academic. De asemenea, este destul de echilibrat în ceea ce privește numărul de femei și numărul de bărbați.

Este complet gratuit să te înregistrezi la Academic Singles și îți oferă acces la profilurile altor persoane, precum și posibilitatea de a face un test de personalitate. Însă, dacă vrei să ai posibilitatea de a trimite mesaje altor utilizatori sau să profiți de celelalte funcții ale site-ului, trebuie să achiziționezi un abonament. Prin urmare, este posibilă utilizarea gratuită a site-ului doar într-o anumită măsură. Cu toate acestea, voi cei care căutați ceva anume la un viitor partener, cum ar fi studii superioare, abonamentul plătit ar putea fi o investiție destul de bună.

Plus: Site de întâlniri pentru oameni mai motivați.

Minus: Pentru a putea trimite mesaje, este necesar un abonament cu plată.

Badoo

Badoo România

Badoo este un site de întâlniri care se adresează în primul rând persoanelor cu vârsta sub 30 de ani. Spre deosebire de alte site-uri de întâlniri, Badoo poate fi descris mai degrabă ca o rețea socială decât ca un site pentru întâlniri serioase. Acest lucru poate face ca pentru unii să fie puțin mai greu să găsească pe cineva care este interesat să iasă la o întâlnire reală. Dar, bineînțeles, nu este complet imposibil.

Te poți înregistra gratuit și poți testa site-ul în liniște și pace. Bineînțeles, este posibil să deveniți membru premium, există mai multe opțiuni și dacă alegi să plătești pentru calitatea de membru, vei avea acces la mai multe funcții. Cu toate acestea, te vei descurca bine chiar dacă alegi să continui cu abonamentul care este gratuit.

Una dintre caracteristicile preferate de mulți este procesul de potrivire. Acesta funcționează astfel că poți aprecia pozele de profil ale altor persoane atingând o inimioară care se află într-un colț. Dacă persoana respectivă îți dă like la rândul ei, atunci este vorba de o potrivire.

Plus: Site de matrimoniale gratuit cu milioane de membri.

Minus: Site-ul a fost acuzat că are profiluri false.

C-Date

C-Date România

C-Date are sute de mii de membri din România, dar milioane de persoane folosesc site-ul în întreaga lume. C-date are un scop care se axează mai mult pe întâlniri spontane și nu pe întâlniri serioase. Cu toate acestea, ar putea fi totuși posibil să găsești persoane care sunt deschise la o experiență de dating mai serioasă.

Ai posibilitatea de a te înregistra gratuit și de a avea acces la profilurile altor membri. C-Date oferă, de asemenea, o funcție de potrivire bazată pe informațiile pe care le furnizezi la înregistrare. Funcția ține cont și de locația ta fizică, deoarece vei fi pus în legătură cu persoane care nu locuiesc prea departe. Dar pentru a avea acces la tot ceea ce oferă site-ul, trebuie să plătești un abonament.

Plus: Ușor de folosit.

Minus: În principiu, pentru întâlniri spontane.

Singles50

Singles50 România

Singles50 este un site de întâlniri pentru cei care doresc să se întâlnească cu persoane de peste 50 de ani. Nu este cel mai mare site de întâlniri în comparație cu, de exemplu, Match sau eDarling, dar când vine vorba de site-uri de întâlniri pentru persoanele în vârstă, Singles50 este una dintre cele mai mari opțiuni. De asemenea, site-ul a fost adaptat pentru persoanele cu vârsta de peste 50 de ani. Prin urmare, toate funcțiile sunt foarte ușor de utilizat. Tot ceea ce este cu adevărat necesar pentru a utiliza site-ul este să cauți persoane care par interesante și să trimiți un mesaj.

Este gratuit să îți creezi un cont, să faci testul de personalitate și să te uiți la profilurile altor membri. Dar pentru a putea trimite mesaje, este nevoie de un abonament plătit.

Plus: Site de întâlniri ușor de utilizat pentru persoanele de peste 50 de ani.

Minus: Costurile de trimitere a mesajelor.

Happn

Happn România

Happn este o aplicație de dating unică, care îți permite să găsești persoane pe care le-ai întâlnit în viața reală. Atâta timp cât aceștia au și Happn, desigur. Spre deosebire de alte site-uri de întâlniri, aceasta este în primul rând o aplicație. Poate fi comparată un pic cu Tinder, în sensul că arată persoanele din apropiere. Dar, în timp ce Tinder poate arăta persoane care locuiesc la 50 km distanță de tine, Happn arată în special persoane care locuiesc în apropierea ta.

Persoanele care folosesc această aplicație caută în special persoane cu care să discute pe chat sau pentru întâlniri mai frivole. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că este imposibil să găsești persoane care sunt în căutarea unor relații mai serioase. Pe scurt, depinde de fiecare cum alege să folosească aplicația.

Majoritatea site-urilor și aplicațiilor de întâlniri oferă adesea înregistrare gratuită și apoi opțiunea de a plăti pentru un cont premium, dar Happn este complet gratuit. Ai acces la întreaga gamă fără a fi nevoit să plătești nici un cent.

Plus: Aplicație de dating complet gratuită.

Minus: Puțini utilizatori în căutare de relații serioase.


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care aplicație gratuită de dating este cea mai bună?

Aplicația care are cel mai mare rating în rândul utilizatorilor este Match.com.

Este complet gratuită utilizarea acestor aplicații?

Da, este complet gratuită. Cu toate acestea, unele site-uri de întâlniri limitează funcționalitatea pentru utilizatorii gratuiți.

De ce să plătești pentru o aplicație de dating?

Există multe motive diferite pentru care cineva și-ar dori acest lucru. Principalul motiv este că site-urile de întâlniri gratuite atrag adesea persoane care nu caută ceva serios.